Şimdi Ara

Pusat paşamı kaybettik... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
7
Favori
24.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayıp yaptığım bir durum yok. Forum burası bilginiz olsun kullandığın kelime çok bana her kötü dediğin şey kadar durum daha da kötü olsun ve ölsün bunu mu dememi istiyorsun? Evren duy sesimi için den kötü birşey geçirirse ölsün dediğim şeyleri gerçekleştir minnettarlarımı sunarım sonsuz evren. Bende senden şikayetçiyim konu yanlış yerde para isteme desen var. Kötü kelimeler kullanıyorsun din ırkçısısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCELLEME 12.12.2018

MAALESEF HABERLER KÖTÜ. ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİMKİ HOCALAR ÇOK YOĞUN VE SAATLERCE BEKLEDİM DENK GGELMELERİNİ.. KİMİSİ DERS VERİRKEN KİMİSİ AMELİYATA GİRİYOR YAKALAMAK ÇOK ZOR.

ULTRASONDA BİRŞEYLER GÖRÜNÜYORDU FAKAT DIŞKI PARÇASI OLABİLİR DEMİŞLERDİ.. AMA KABIZLIĞI HALLETTİK.FAKAT O ŞİŞLİK HALEN ORDA BÖBREKLERİN YANINDA.BUGÜN DAHA DETAYLI BAKILDI ULTRASONDA.. KARNI JİLETLE İYİCE TIRAŞ EDİLDİ.. SOL BÖBREKTEKİ ŞİŞLİK SAĞ BÖBREKDEDE BAŞLADI.. CERRAH VE DAHİLİYECİ HEKİMLER BERABER İNCELEDİLER...ŞİŞLİKLER ELLE MÜDAHALEDE DERİ ALTINDA YER DEĞİŞTİRİYORLAR FAKAT LİPOM(yağ bezesi ) YADA FITIK OLMADIĞINI SÖYLEDİLER. DAHA DEĞİŞİK BİRŞEY DENDİ..CERRAH ÇOK ŞAŞIRDI ENTERESAN BİR VAKA İÇERİSİ ÇOK KARIŞIK MECBUREN AÇIP BAKMALIYIZ AMA ÇOK YOĞUNUM DEDİ VE RANDEVU LİSTESİNE BAKIP EN ERKEN PAZARTESİ SAAT 1:30 A GÜN VERDİ.. DAHİLİYECİ KİSTİK BİR YAPI OLABİLİR DEDİ..AMA AÇIP BAKILMADAN NE OLDUĞUNU ANLAYAMAYIZ DEDİLER.. EĞER BÖBREKLERLE BÜTÜNLEŞİK BİRŞEY İSE BİR KİST YADA TÜMÖR İSE DURUMUMUZ HİÇ İYİ OLMAZ DEDİLER.. ÇÜNKÜ İKİ BÖBREKLEDE ALAKALI.. BİRİNDE OLSA İDİ BİR BÔBREK ALINIR DİĞERİYLE YAŞAYABİLİRDİ DEDİLER.. AMA ŞU AN DURUM ÇOK KARIŞIK.. AMELİYATLA KARNI AÇIP DURUMA GÖRE PARÇA ALINACAK YADA DİREK KİST ÇIKARILACAK..

PAZARTESİNE KADAR DESTEKLEYİCİ TEDAVİ UYGULANACAK.. DEKSTROZ + İZOTONİK VERDİLER BEN YAPICAM DERİ ALTINA ENJEKTE EDEREK..

+ OLARAK ULCURAN (mide koruyucu) yapıcam deri altına iğne ile.. + METPAMİD(bulantı önleyici) vericem..

VELHASILI KELAM KAFAM ÇORBA OLDU VE MORALİM COK BOZUK.. HER TÜRLÜ İHTİMAL MASADA ŞU AN.. AMELİYAT NE KADAR TUTAR DEMEME RAĞMEN AMELİYATIN GİDİŞATINA GÖRE KULLANILAN ŞEYLER DEGİŞTİĞİNDEN NET BİRŞEY SÖYLEYEMEYİZ DEYİP DURDULAR..

SİZLERDEN AMELİYAT İÇİN YARDIM BEKLİYORUM DOSTLARIM..

• Hocam öncelikle size çok geçmiş olsun. Paşaya gelince fotoğraflarıda görünce o kadar üzüldüm ki masum masum yatiyo mutsuz mutsuz yatiyor onu öyle gördükce inan bana içim parçalanıyor gerçekten çok üzülüyorum derdinide anlatamıyor ALLAHIM sen yardım et nolur inşALLAH sağlığına kavuşur paşamız inan bana maddi açıdan kötü durumdayım param olsaydı bir dakika düşünmezdim bütün masraflarını tek başıma üstlenirdim gerçekten o kadar istiyorum ki ona yardım etmek arkadaşlar lütfen yardım edelim lafa gelince herkes 5-10k maas alıyordu kimse yok konuda önceden otomobil genelden bir kaç kişiye yazmıştım bilmiyorum yardımcı oldularmı yardım eden herkesten ALLAH razı olsun
  • Konuyu güncelleyelim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123zlatan1234 -- 14 Aralık 2018; 19:40:30 >

• Güncelleyelim bir yardım çıkmadı mı hocam paşa ne durumda
  • Up
  • güncel
  • güncel hocam yardım geliyormu?
  • güncel
  • Güncel hocam bir gelişme yokmu?
  • Yardım gelmedi hocam kimseden ses seda yok.

Öğlen 1:30 da ameliyat var bildiğiniz gibi.. Ben zaten perşembe gününden nefesinde bir sorun var gibi demiştim ama hekimler bir sorun yok dedi.. Her neyse 15 aralıkg günü iyiye gitmeye başladı durumu enerjisi geri gelir gibi oldu çok sevindik fakat.. 16 sına girdiğimiz gece nefes alışverişi hizlandi kalbi hizlandi gücü azaldı.. Sabah ise miyavlamaya çalışırken gücü yetmeyince olduğu yerde kalınca ölecek diye ağladım.. Sonra apar topar pazar günü açık bir veteriner buldum götürdüm.Muayene etti ciğerlerde bir sorun yok dedi.. Ameliyatı varmış zaten normal tedaviye devam edin dedi..Ordan çıktık oksijen vermek istedim açık medikal dükkanı buldum zar zor.. ama en küçük tüpe dahi 250 tl dediler alamadım..Eve geldik sanırım dışarda hava almak iyi gelmiş olacakki düzeldi biraz idrarini yaptı paşam.. Sonra ilaçlarını ve deri altı serumunu verdim..Yemek yedirdim ama kustu bu sefer.... Sabırla bekledim biraz hareket ettirince kendine geliyor gibi ama battaniyesinde yatınca sanki iyice nefesi gidiyor..SANIRIM KARINDAKİ O KİTLE YÜZÜNDEN KARIN İÇİ BASINCI ARTTİGİ İÇİN CİGERLERE BASKİ YAPİYOR ODA NEFES ALMASİNİ ENGELLİYOR.. .. Uc saat once falan yine daraliyordu nefesi.. yogurtlu bir karışım yedirdim bir sure sonra safra kustu yine :( tekrar sıvı verdim şimdi yatıyor paşam..

UMARIM KORKTUĞUM BAŞIMA GELMEZ AMELİYATA YETİŞTİREMEDEN PUSATIMI KAYBEDİCEZ DİYE ÇOK KORKUYORDUM UMARIM DAYANİR PAŞAM :(

• ........ :'( İlk mesaja bakın dostlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 17 Aralık 2018; 23:0:4 >
  • Kardeşim, başınız sağolsun bu acıyı iyi biliyorum, kasımın 6’sında bende yaşadım.

Zor, heleki yaşlılıktan ölmüyorsa daha zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gerçekten şuan ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum ben konuya her gün girer güncellemeden cikmazdim en çokta bir gün girdiğidimde inşALLAH bu anı görmem diyodum orda kaybettik yazısını görmem diyodum o kadar korkuyodum ki her gün girerken buraya gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm. malesef mücadeleye dayanamadı pusatımız siz elinizden geleni yaptiniz hocam malesef kaderi böyleymiş paşamızın yardım edenlerden ALLAH razı olsun keşke bende yardım edebilseydim maddi anlamda keşke bütün maddi imkanları kullanabilseydik şuan gerçekten boğazım düğümlendi ne desek ne yazsak boş ben bile burdan böyle kötü olduysam sizi düşünemiyorum hocam başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin paşamıza ne diyeceğimi bilmiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.