Eşimin whatsapp bir anda kendini sıfırladı mesajlar vs. hiçbirşey yok.. Hatta galerideki cihaz hafızasındaki fotoğraf ve videolarda gitmiş !! Eşim whatsapp dan çok video fotoğraf çekip yollar sadece whatsapp klasöründe kalır Neyse dedim dert etme 3.4 gb boyutunda google driveda whatsapp yedeği var zaten. Kaldırdım geri yüklemeye çalıştım sürekli " ne yazıkki mesajlarini geri yüklenemedi " hatası verip durdu. Başka telefona denedim yine olmadı ne yaptıysam olmadı. Sonra en son tekrar whatsapp kurdum yine hata verdi.. ve yedekle tuşunada basınca eski 3.4 GB verinin üzerine 140kb lık yeni yedek yazmasın mı... birde neymiş yedek üzerine yazılınca eski yedek gidermiş.. google drive ile ve whatsapp ile iletisime geçtim ama geri getiremezsiniz diyor yardım etmediler..
SİNİRDEN DELLENMEK ÜZEREYİM. BU ŞEREFSİZLER YÜZÜNDEN EŞİM BEN YAPTIM SANIYOR TÜM ANILARI GİTTİ... NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM YIL 2025 VE YEDEK ÜSTÜNE YEDEK YAZAN VE DOSYANA ERİŞEMEDİĞİN BİR SİSTEM VAR WHATSAPP GERİZEKALISINDA
En dandik markanın dahi 70 inçliği bu fiyata yok.Alacak olanlar kaçırmasın.
HDR KAPATILABİLEN TV ÖNERİSİ
Arkadaşlar merhaba.. maalesef fiyatlar ucmuş gitmiş.. samsung q60t dahi iyi bir hdr performansı sunamıyor çünkü bu fiyat bandında parlaklıkları yeterli değil maalesef.. ve gördüğüm kadarïyla hdr ayarı kapatılamıyor tvlerde.. hdr ayarı kapatılabilen tv markası yokmudur ?
Yolcu Otobüsünde Olanlar..
|
YARDIM Narlıdere İstihkam okulundaki hasta köpekler !
|
|
Pusat paşamı kaybettik...
|
Personeltemin :@
|
530 TL LENOVO P70 16 AY GARANTİLİ FULL KUTU
DOKTOR GENEL CERRAHİ ARKADAŞLAR BAKABİLİRMİ ACİL

Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.000
İkinci El Bölümü Mesajları: 135
Konularının görüntülenme sayısı: 27.142 (Bu ay: 716)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.086 (Bu hafta: 5)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware