Şimdi Ara

Pusat paşamı kaybettik... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
7
Favori
24.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durumdan haberdar ediyorum sizleri dostlarım.. Gelen 100TLYİ Bugün harcadık. Muyaene + Kan biyokimyası..

@Tulparhan Kardeşim gördüğün gibi ücretsiz değil maalesef..

Kanyokimyası sonuçları + ödeme makbuzu resimleri burda.

Kan değerlerinde bir sorun yok çok şükür. Ultrason + endoskopi yapmamız gerek dedi ordaki veteriner.Kusmanın ve iştahsızlığın sebebi böyle belli olacakmış.Maalesef bunlarda ücretli tabiki ve gerekli mebla toplanana kadar maalesef yaptıramıcam.. Endoskopi 100 tl ultrason 45 tl dediler. Açıkcası hiçbirinize yüzüm kalmadı hakkınızı helal edin şimdiye kadar elinizden geleni yaptınız çok teşekkürler.

Pusat paşamı kaybettik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 5 Aralık 2018; 20:17:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Veterinerde fazla zaman geçirmeyin fakültenin tedavi etmesi lazım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

Bu mesaj silindi.
    Yazık..
  • para yollayın hemen paraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Bu adam klinik sahibi yada veteriner çıkıp herkesi tokatlamış olsa sanırım tüm konu dışı bir daha ölüyorum diyene dönüpte bakmaz bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

para yollayın hemen paraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Harcama makbuz ve fişlerini görüyorsun dimi kardeşim ? Kendimemi harcıyorum da bu mesajları atıyorsun sen. Konudan çık git

Edit: Sağol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 5 Aralık 2018; 21:9:46 >
  • Eğer gerçek ise umarım kediniz iyileşir.

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Aldığım yardım epi topu 500 lira civarı. Kaldıki bugün veterinerlik fakültesindeki yapılan harcamanın makbuzunuda koydum. Y 500 lira için şu konuyu gün be gün güncelleyip sahte kan testleri, röntgen filmleri ve sahte belgelermi düzenledim sence.. Lütfen ya yardım et yada konuyu baltalama.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

Aldığım yardım epi topu 500 lira civarı. Kaldıki bugün veterinerlik fakültesindeki yapılan harcamanın makbuzunuda koydum. Y 500 lira için şu konuyu gün be gün güncelleyip sahte kan testleri, röntgen filmleri ve sahte belgelermi düzenledim sence.. Lütfen ya yardım et yada konuyu baltalama.
    Sadece aklıma gelen 2 şeyi yazdım. 1.si şüphe 2.si temenni.

Kedin ile aranda olduğunu söylediğin duygusal bağ çok güzel umarım iyileşir lakin sizi tanımıyor ve size güvenmiyorum. İnsanlara hak vermelisiniz.

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Sizde kendinize göre haklısınız tabi ama kanıtları koyuyorum kimsenin aklında şüphe kalmasın diye zaten.Neyse iyi dilekleriniz için teşekkürler.

@ Dostlarım

Facebook ve twitterdan empati platformuna yazdım bir dostumuz önerdi yaz diye ordan umarım yardım bulabilirim.

• Hocam güncelleyelim inşALLAH Bir yardım çıkar lütfen donanımhaber ailesi yardım edelim lütfen. Lütfen güvenmeyen inanmayan varsada adamı daha da üzmeden hiç bir şey yazmadan konudan çıkabilirsiniz.
  • up
  • Allah şifa versin

UP
  • Konuyu güncel tutalım hocam yardım yok mu hala daha?
  • İlk mesajı güncelledim dostlarım..
    Önemli gelişmeler var

@fleleo şu anlık yardım yok hocam yarın bir röntgen daha çekilecek onuda nasil ödücem muamma Allah yardimcimiz olsun :)

Buda karnından tıraşlanmış paşam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 7 Aralık 2018; 1:5:56 >
  • Bunca fotoğraf belge isimler daha ne yapsın adam. Hadi dolandırıcı olduğunu düşünüyorsun diyelim önemli olan niyetin olsun yine yardım et, adam her şeyi fotoğrafla kanıtlamış zaten. Yazık bir kediye yardımı çok mu görüyorsunuz gereksiz şeylere yüzlerce lira harcayıp. Benim vicdanım el vermedi ben ufak bir yardımda bulundum ödemelerimi yapayım tekrar bir miktar daha göndereceğim. En kısa zamanda iyileşir umarım.
  • cooLpapa kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam çok teşekkürler desteğiniz için. İnsanlar maalesef iyilik yapmadıkları gibi köstekde oluyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 7 Aralık 2018; 2:29:59 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.