Bildirim
Pusat paşamı kaybettik... (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Veterinerde fazla zaman geçirmeyin fakültenin tedavi etmesi lazım sanırım -
Yazık..quote:
Orijinalden alıntı: pakaji
Bu mesaj silindi. -
para yollayın hemen paraaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
Bu adam klinik sahibi yada veteriner çıkıp herkesi tokatlamış olsa sanırım tüm konu dışı bir daha ölüyorum diyene dönüpte bakmaz bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harcama makbuz ve fişlerini görüyorsun dimi kardeşim ? Kendimemi harcıyorum da bu mesajları atıyorsun sen. Konudan çık gitquote:
Orijinalden alıntı: haqueim
para yollayın hemen paraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Edit: Sağol dostum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 5 Aralık 2018; 21:9:46 >
Eğer gerçek ise umarım kediniz iyileşir.
Aldığım yardım epi topu 500 lira civarı. Kaldıki bugün veterinerlik fakültesindeki yapılan harcamanın makbuzunuda koydum. Y 500 lira için şu konuyu gün be gün güncelleyip sahte kan testleri, röntgen filmleri ve sahte belgelermi düzenledim sence.. Lütfen ya yardım et yada konuyu baltalama.
Sadece aklıma gelen 2 şeyi yazdım. 1.si şüphe 2.si temenni.quote:
Orijinalden alıntı: crazy585858
Aldığım yardım epi topu 500 lira civarı. Kaldıki bugün veterinerlik fakültesindeki yapılan harcamanın makbuzunuda koydum. Y 500 lira için şu konuyu gün be gün güncelleyip sahte kan testleri, röntgen filmleri ve sahte belgelermi düzenledim sence.. Lütfen ya yardım et yada konuyu baltalama.
Kedin ile aranda olduğunu söylediğin duygusal bağ çok güzel umarım iyileşir lakin sizi tanımıyor ve size güvenmiyorum. İnsanlara hak vermelisiniz.
Sizde kendinize göre haklısınız tabi ama kanıtları koyuyorum kimsenin aklında şüphe kalmasın diye zaten.Neyse iyi dilekleriniz için teşekkürler.
@ Dostlarım
Facebook ve twitterdan empati platformuna yazdım bir dostumuz önerdi yaz diye ordan umarım yardım bulabilirim.
Hocam güncelleyelim inşALLAH Bir yardım çıkar lütfen donanımhaber ailesi yardım edelim lütfen. Lütfen güvenmeyen inanmayan varsada adamı daha da üzmeden hiç bir şey yazmadan konudan çıkabilirsiniz. -
up -
Allah şifa versin
UP -
Konuyu güncel tutalım hocam yardım yok mu hala daha? -
-
Bunca fotoğraf belge isimler daha ne yapsın adam. Hadi dolandırıcı olduğunu düşünüyorsun diyelim önemli olan niyetin olsun yine yardım et, adam her şeyi fotoğrafla kanıtlamış zaten. Yazık bir kediye yardımı çok mu görüyorsunuz gereksiz şeylere yüzlerce lira harcayıp. Benim vicdanım el vermedi ben ufak bir yardımda bulundum ödemelerimi yapayım tekrar bir miktar daha göndereceğim. En kısa zamanda iyileşir umarım. -
Allah razı olsun hocam çok teşekkürler desteğiniz için. İnsanlar maalesef iyilik yapmadıkları gibi köstekde oluyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 7 Aralık 2018; 2:29:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X