Şimdi Ara

Pusat paşamı kaybettik... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
7
Favori
24.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler pusat paşamız dün eskisi gibi iştahı açılmışken ve bizi sevindirmişken..

Bugün hiçbir şey yemedi yaklaşık 3 saat öncede safra kustu..Bilmiyorum bir gün içinde nolduda böyle oldu tekrardan :( Veterinerin verdiği hasta kediler için özel konserve yaş mama vardı onu sulandırıp verdim şırıngayla.. Demir ilacınıda verdim.. Bilmiyorum sonuç ne olacak :( Bu arada herkesi etiketletmiyor bir mesaja k.bakmayın

@KanameSama

Hocam bu virüs dışardan alınacak bir virüs değil. Zaten kedilerin %90 nında bulunan normalde en fazla ishal yapan bir virüs.Fakat bazı kedilerde belirsiz sebeplerden ôtürü mutasyona uğrayıp fip denilen ölümcül hastalığa sebep oluyor.. Zaten paşam hep evde dışarı çıkmıyorki :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi Manevi destekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler Donanımhaber ailesi olarak desteğinizle pusat paşam virüsü yendi ama bugün yine kustu..İlk.mesajida güncelledim duruma ordan bakabilirsiniz. :(

• Ben sandım ki ilacı bulup uyguladığınızda hastalık düzelmeye başlayacak.Anlamıyorum nasıl bir gelişme olmaz? Benim ki de kusuyor bazen ama mama değiştirdiğiniz için kusması muhtemel.Kusmalar devam ederse veterinerle irtibata geçin.Düzelecek inşallah.
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    Hocam %99 ölümcül olan Fip hastalığını Mucizevi bir şekilde atlattık Allahın izniyle. Fakat bu kusma nedendir bilemiyorum bugün ogleden sonraya kadar kendisi birşey yemez ise tekrar gôtürücem veterinere mecburen :/

• HİBİDİHUBLA1 kullanıcısına yanıt
    Yok ya amin deyip gectim.
  • En son olarak kedim öldü mezar parası lazım beyler kaçınılmaz buna da rez
  • AbinizDöndü kullanıcısına yanıt
    Böyle hassas bir konuda nasıl bu mesajı yazdın aklım almıyor.Senin adına üzüldüm.

Edt--Bu arada konuya ait geçmiş yorumlara baktım sürekli bu tarz mesajlar atmışsın sanırım amacın konu sahibi arkadaşı sinirlendirmek. Hoş değil en azından böyle konularda bari yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-B -- 1 Aralık 2018; 20:40:45 >
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    AbinizDöndü kullanıcısına yanıt
    Son dönemde revaçta olan tazminat davası tuzağı diye düşünüyorum.Ciddi ciddi bu işten para koparan çok artık.Kendielerine sövdürüp tazminat davası açıp milletten para koparıyorlar.Amacıda kendine sövdürmek. Prim vermemek en iyisi.

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Hayır sövmelik bir durum yok.Merak ettiğim konu,bir insanın kardeşi gibi sevdigi kardeşinden ayırt etmediği bir hayvanın ciddi bir sağlık sorunu yaşaması adamın gelip kedim öldü diyede para istersin yazması..Ya insanlar empati duygularını kaybettiler yada başkalarının acı çekmesinden zevk alıyorlar.Belkide hayatlarında hiç hayvan sevgisi ve sadakatini görmediler bilemiyorum. Üzücü gerçekten.

• Biz senin kadar duygusal değiliz babasultan

Bakma bize

• Para yardımlarını paypal üzerinden iste usta yoksa banka bloke koyar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Psikolojisi bozuk ve gerçek hayattaki ezikliğini burda bir şekilde bastırma şeklinde olan birisi. Maalesef böyleleri çok....Bazen öyle insanlar görüyorumki bu insan bunu nasıl yapar nasıl düşünür amacı nedir diye şaşırıp kalıyorum ama maalesef gerçek bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 1 Aralık 2018; 21:0:11 >
  • Tanrının yarattığı canlıyı evine hapsedip yardım dilenen birine yardım etmektense dışarıda evsiz birine yardım ederim kolay gelsin. Bu arada kedimin böbreği iflas etti vefat etti cenazesi ... ilinde bağışlarınızı bekliyorum rez alın
  • crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Ben bu forumda 10 yıldır falan takılırım 2013 yılında üye oldum.Hani diyorlarya kullanıcı sayısı düştü azaldı eski konu dışı yok falan..Bunlar gerçekten oldu çünkü eskiden insanlar bu tarz hassas konularda kırmızı çizgileri bilerek yorum yazıyordu.Moral vermese,teselli etmese bile insanları acıtacak yorumda yazmıyordu.

Son 1-2 yıldır görüyorum adamın annesi babası vefat ediyor derdini anlatmak,içini dökmek için konu açıyor altına hemen adamın canını dahada acıtıcı tahrik edici düşüncesiz yorumlar damlıyor.

Üzücü gerçekten...

• Keşke insanlarımız bir insan için de bu kadar duyarlı olsalar.
  • AbinizDöndü kullanıcısına yanıt
    Benim oğlumun annesi sokak kedisiydi.Uzun tüylü çok tatlı bir kediydi. İki yavru doğurdu dışarıda yağmurlu ve soğuk bir hava vardı ilgilenmesek öleceklerdi. Önceki kira olan evimizde sıcak ardiyemiz vardı oraya aldık.Amacımız yavrular büyüyene kadar orada bakmaktı. Annesinide ardiyenin yanındaki otlarla dolu bahceye gün içinde cikiyordu. Zaten şu an 7 yaşında olan dişi kedimizde balkondan o bahceye inip gezip geliyordu özgürlerdi yani.. 4-5 gün sonra Annesi gençlik hastalığına yakalandı ve maalesef öldü. Kardeşinin adını bulut koymuştuk maalesef tüm çabalarıma rağmen kardeşide gençlik hastalığından öldü ve henüz 45 günlük olmadıklarından aşılarınıda yaptıramadık.Pusat paşam ise ölmedi.. Daha gözleri kapalıyken biberonla laktozsuz bebek maması ile ellerimle büyüttüm gece kalkıp besledim. Elimde büyüyen paşamda balkondan bahçeye inip doğal ortamda yaşadı bir süre fakat o kiracı olduğumuz evden çıktık apartman dairesine geldik.Burda mecburen dışarı gönderemiyoruz.Elimde büyüyen oğluşumu şimdi dışarı salacak değilim zaten artık ev hayatına alıştı dışarı gitsede yaşayamaz. Bilip bilmeden konuşuyorsun... Allah akıl fikir versin..

Daha küçük yaşta çocukların teknolojiye erişmeye başlmmasıyla forumlarda kirlendi heryer trol doldu.. Gerçek hayatta ne kadar saygılı efendi görünenler bile burda içlerindeki pisligi kusuyorlar.. Bu arkadaşta onlardan biri sadece.Boşverelim en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

Keşke insanlarımız bir insan için de bu kadar duyarlı olsalar.
    Yemende açlıktan ölen binlerce çocuk.. Ülkemizde cinayete kurban giden ama katilleri dışarda dolaşan binlerce mazlum..Yenilen haklar adaletsizlikler..bebeğine süt alacak parası olmayan insanlar.. İnanın iyi insanlar bunların hepsinin farkında fakat elden dua etmekten başka birşey gelmiyor.Yardım edecek durumu olupta vicdan merhamet sahibi insanlar zaten yardım ediyor emin olun.. İnternet üzerinden hasta veya yardıma muhtaç insanlar olduğundada yardım ediliyor hiç şüpheniz olmasın çok şükürki İYİ insanlar halen varlar.Pusatımda bu vicdan merhamet sahibi dostlarımız sayesinde şu an hayatta..Süphesizki en başta Allahın izniyle tabiki

• Benim kedimde doğuştan beri çok nadir görülen kimerizm durumuna sahip (Anne kedi doğururken vefat etti). Organ nakli mümkün ise kedimde ki fazla organı nakil edelim?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.