Şimdi Ara

punto multiair nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu kişiler arabadan gram anlamıyor.

2 senedir 2006 grande punto dizel kullanıyorum standart bakım dışında cam butonu değiştirdim bir kez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

size bu tarz konuşan kişileri dinleyeceksiniz mutlaka vosvos yada toyota alacaksınız.

2 senedir 2006 grande punto dizel kullanıyorum standart bakım dışında cam butonu değiştirdim bir kez.

bende 2012 multijet var. yakıt konusunda çok iyi. ancak sağlamlık konusunu bilmiyorum.
    Multiair kullanmadığım için ikinci soruya cevap veremeyeceğim ama 1.4 77 bg benzinli(lpg) olan puntodan kullanıyorum 120 bin km oldu herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım sağlamlık konusunda çoğu rakibinden iyi bir arabadır.

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

size bu tarz konuşan kişileri dinleyeceksiniz mutlaka vosvos yada toyota alacaksınız.

bende 2012 multijet var. yakıt konusunda çok iyi. ancak sağlamlık konusunu bilmiyorum.

bende yakıtından cok memnun değilim. istanbul kötü trafikte 7.5 litre yakıyor.

sağlamlık konusundan neden emin değilsin. kırılan bozulan bişeylermi oldu?
  • Annemde 77Hp liği vardı. Rahat kullanımı, ferah iç mekanı ve dengeli frenleriyle aklımda kalmış.

Bildiğim kadarıyla Auto Show da yayınlanan 100.000km uzun dönem testinden çok yüksek bir not ile geçmişti.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.