Şimdi Ara

Puma beşiktaş eşofman takımı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 2 sene önceki puma eşofman takımlarından arıyorum ama bi türlü bulamadım.Bu sezon gittiğim maçların bitanesinde bizim öküzler dandik meşale yüzünden gitti.Şimdi yenisi almak istiyorum nerden bulabilirim.Gören duyan var mı acaba.Yardımcı olursanız sevinirim.

• dostum yakınındaki bjk store'lara bakman lazım. belki ellerinde kalmıştır bir iki tane. ama işin zor gerçekten
  • belki çeşitli semtlerdeki arkadaşlar görmüşütr avrupa yakası anadolu yakası gebze hatta bursa bile olur fark etmez.Ama bulmam lazım.Ne anılarım vardı ya offf.Renk fark etmez ama gri olursa süper olur.Ama bjkstore ye bakıcam dostum.
  • Bu link işine yarayabilir dostum
    http://www.pendiktenevar.com/firmaozel.php?istenen=21&islem=duyuru&ddetay=36

kardeş sen şunu arıyosun sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 8 Kasım 2006; 17:58:41 >

• yok yaw dostum bu değil ısınma için çıktıkları yok mu ondan diyorum. bu pijama gibi.
  • bu da değil demi

• süpersin işte bu ya göstermeyin şunu içim gidiyo
    ya bulan yada görene bende yarım ekmek döner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya 29 kişi bakmış yorum yapan tek erhan arkadaşım up up up
  • dostum senin için ankaradaki store'lara ve bjk ürünleri satan yerlere bakıcam.
  • allah razı olsun bulursan eger bana bukduğun mağazanın telini verirsin valla maça giderken kendimi çığlak gibi hissediyorum.
  • evet arkadaşlar gören duyan var mı bu eşofmanı?
    eger rastlarsanız buraya yazın bi zahmet teşekkürler
  • Hiçbiyerde yok valla kardeş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.