Şimdi Ara

PTTkitap.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pttkitap.com da bazı kitaplarda (yky , epsilon vb. yayınevlerinin) diğer sitelere göre indirimler mevcut. kargo ücreti de yok , peki burdan alış-veriş yapan oldu mu? kaç günde gönderiyorlar felan?

• tutunamayanlar burada da çok pahalı nereden bulacağım ucuzunu çok merak ediyorum
    kredi kartıyla alabilirsin

bende kimseye çaktırmadan Harry Potter serisini bitiricem de en ucuzu pttkitap da, o yüzden sordum
  • Ben hemen her şeyi olduğu gibi,kitaplarımı da netten alıyorum,çok avantajlı.Aldığım sitelerden biri de pttkitap.10 tl üzeri kitaplarda kargo ücreti alınmıyor,yalnız işin ilginci diyelim 3 kitap aldın üçünü de ayrı kargolarla yolluyorlar Kaç günde gönderileceği kitabın temin süresine bağlı.Ellerinde varsa 1-2 gün içinde yolluyorlar.Lakin yoksa temin için 1 hafta civarı da bekleyebilirsin,her alışveriş sitesinde olduğu gibi.
    Fiyatları fena değil,aslında tek çekiciliği 10 tl üzerinde kargo ücretinin olmaması

Cumhuriyet Ünv. --> Türk Dili ve Edebiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious47

Ben hemen her şeyi olduğu gibi,kitaplarımı da netten alıyorum,çok avantajlı.Aldığım sitelerden biri de pttkitap.10 tl üzeri kitaplarda kargo ücreti alınmıyor,yalnız işin ilginci diyelim 3 kitap aldın üçünü de ayrı kargolarla yolluyorlar Kaç günde gönderileceği kitabın temin süresine bağlı.Ellerinde varsa 1-2 gün içinde yolluyorlar.Lakin yoksa temin için 1 hafta civarı da bekleyebilirsin,her alışveriş sitesinde olduğu gibi.
    Fiyatları fena değil,aslında tek çekiciliği 10 tl üzerinde kargo ücretinin olmaması

yarın kargolar çalışır mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious47

Ben hemen her şeyi olduğu gibi,kitaplarımı da netten alıyorum,çok avantajlı.Aldığım sitelerden biri de pttkitap.10 tl üzeri kitaplarda kargo ücreti alınmıyor,yalnız işin ilginci diyelim 3 kitap aldın üçünü de ayrı kargolarla yolluyorlar Kaç günde gönderileceği kitabın temin süresine bağlı.Ellerinde varsa 1-2 gün içinde yolluyorlar.Lakin yoksa temin için 1 hafta civarı da bekleyebilirsin,her alışveriş sitesinde olduğu gibi.

yarın kargolar çalışır mı acaba?

Valla 29 ekim,pek sanmıyorum.

Cumhuriyet Ünv. --> Türk Dili ve Edebiyatı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    12 yıl önce açıldı
    esepet.com güvenilirmi?
    15 yıl önce açıldı
    takipcihizmet.com
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D&R daha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ayanozer

Kitaplarin paletlemesi nasil? Yayinevi mi paketliyor?

Şu ana kadar en iyi paketleme izlenimini idefix'te gördüm hocam. Kalın baloncuklu poşetlerdeydi. Bayağı kalın bir şey.

ateş kadehi kargolanmış , öbürü beklemede , tam karadeniz fıkrası

Orijinalden alıntı: MrDraius

tutunamayanlar burada da çok pahalı nereden bulacağım ucuzunu çok merak ediyorum

2. eli 20 tl imiş + kargo sana ait
    nadirkitap.com
    Not: Aynı satıcıdan toplam 40 tl ve üzeri alışveriş yaparsan yani 1-2 kitap daha alırsan kargo bedavaymış.

Orijinalden alıntı: alwer

Paketleme biraz kötü kargo poşetinin içine koyuyorlar sadece ek bi karton veya herhangi bi koruma yok

Koruma yoksa kitaplar bize ulaşana kadar ayvayı yer. İyi paketlenmiş ürünlerin bile kargocuların özensizliklerinden dolayı yıpranabildiğini göz önünde bulundurursak, iyi paketlenmemiş kargonun durumunu düşünemiyorum.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.