Bildirim
Ptt kargo ücreti???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Geçen hafta istanbul kurtköyden, bahçelievlere gönderdim 6,5 lira aldılar adrese teslim. _____________________________ Bir Web Sitesi Sahibi -
Kocaeli ankara arası 400 gr, 6.50 tl. Bugünki gönderim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ &amp;amp;#39;&amp;amp;#39;Akıllılar hep kuşku içindeyken aptallar küstahça kendinden emindir.&amp;amp;#39;&amp;amp;#39; B. Russell -
Eskiden 9 liradan az çıkmazdı, ben de bugün sehirdışı gönderdim, 6.5 aldı, kampanya var sanırım fiyat sabit görünüyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara
Eskiden 9 liradan az çıkmazdı, ben de bugün sehirdışı gönderdim, 6.5 aldı, kampanya var sanırım fiyat sabit görünüyor.
%25 indirim var 1 haftalığına._____________________________ Başka yerde arama. Bak göğsümde izin var. -
Ben de bugun anadolu yakasından avrupa yakasına gönderdim 6.5 lira aldı.2 kg agırlıktı.50cm uzunluk 30cm genişlik gibi bir ölçüydü gönderdiğim. _____________________________ Rab cömertliğinde hiç koymamıştır hudud -
ptt kargo çok uygun gözüktü. 45 kg göndecektim iller arası. süpermiş. 

Geçen gün bir zarf gönderdim. Şehir dışına 9 TL ücret aldılar. Neymiş, belli bir desiye kadar aynı ücreti alıyorlarmış.
Sizden de o şekilde belli bir desiye kadar, şehir içi 6,50 TL. sabit ücret almışlardır sanırım._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler