Şimdi Ara

RUS SALATASI İÇİN GARNİTÜRÜ HAŞLAMAYA GEREK VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Rus Salatası Yapıcam evde hazır tat garnitür var garnitürü haşlayıpdamı yapılıyo yoksa direk soğuk şekildemi????



  • çiğ ise haşla tabi .değilse karıştır mayonezle ye gitsin.
  • hazır konserve haşlıyorummm
  • haşla haşla çiğdir o.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

    hazır konserve haşlıyorummm

    hazır garnitürler haşlanmış oluyor zaten tekrar haşlaman gerek yok mayonezi bocala karıştır ye.. afiyet ossun
  • haşlanır mı o be haşlamadan atıcan yogurdu mayonezı
  • Biraz salam sosis at Amerikan'a çevir sen onu bence. Daha iyi gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 5 Temmuz 2011; 1:17:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

    Biraz salam sosis at Amerikan'a çevir sen onu bence. Daha iyi gider.

    aklımdan geçiyodu şu an sosisi haşlıyorum....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

    Biraz salam sosis at Amerikan'a çevir sen onu bence. Daha iyi gider.

    aklımdan geçiyodu şu an sosisi haşlıyorum....

    sosis haşlanmaz reis direk koy
  • salata süper oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.