Şimdi Ara

Alibaba kargo ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Ben Alibaba üzerinden toptan mal getirmek istiyorum ancak kargo çok pahalı geliyor. YouTube üzerinden izlemiş olduğum bir videoda arkadaş , oradaki kargo ücretinin tahmini olduğunu ve o kadar pahalı tutmayacağını söylüyor. Bu kargo işine çok kafam takıldı yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de denizyolu varmış. Maaliyeti çok daha azmış. Ben kargo seçeneklerine baktığımda yoktu. Gemi ile nakliye opsiyonu satıcı ile irtibat kuruncamı devreye giriyor? Gerçekten kafam çok karıştı yardımcı olursanız mutlu olurum.




  • Hava denizden daha hızlıdır ama daha pahalıdır. Hocam en iyisi sen bir freight forwarder firması ile görüş, onlar sana ülke içi taşımayı, gemiyi, konteyneri ve malın geleceği ülkedeki forwarderi organize eder. Mallar direk satıcının kapısından alınır senin kapına gelir. Ayrıca bir de gümrük müşaviri lazım malı gümrükte çözmek için, sipariş geçmeden gumrukcu ile görüşmekte fayda var. Malı hemen çekemezsen bir de gümrük ardiye ücreti ödemeleri var. O yüzden cevabı basit olan bir soru değil ithalat.

  • Getirtmek istediğiniz ürünlerin toplam hacim ve ağırlığına göre bazen uçak kargo bazen de deniz yolu daha avantajlı olabilir. Süre açısından tabi ki uçak kargo daha avantajlıdır. Siparişleriniz ortalama 7 gün içerisinde Türkiye'ye gelir. Deniz yolunu tercih ederseniz ortalama süre 1,5 aydır. Genelde tedarikçiler sizin için kendi lojistik firmalarından teklif alır iletir. Onlar üzerinden ilerleyebilirsiniz. Ya da diğer arkadaşın dediği gibi kediniz bir freight forwarder bulabilirsiniz. Detaylı bilgi için bu blog yazısına bakabilirsiniz.


    https://cindenaliyorum.com/2023/08/28/cinden-ithalat-mi-yapiyorsunuz-hava-veya-deniz-tasimaciligi-hangisi-sizin-icin-en-uygun//


    Talep oluşturursanız yardımcı olabiliriz size.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.