Şimdi Ara

PTT'de çalışıyorum soruları alayım (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
58
Favori
393.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkans.

Merhaba. Eşimin adına yeni üyelik açarken tamamen benden kaynaklı sebeple adres kısmına isim soyisim girmemişim. Kargo o şekilde yollanmış.
    Bugün baktım dağıtıma çıkacağı yok gittim teslim almaya..

Orada söylediler, isim yok teslim edemeyiz diye.

Adres iş adresim.. kamu kurumu.
    Telefonda sipariş maili, gönderi kodu, sipariş muhteviyatı her şeyi ispat edeyim dedim. Olumsuz yanıt aldım. Geri göndereceklerini söylediler.

Bunla alakadar ne yapılabilir? Nedir bu işin yönetmeliği, kanunu.

Bu şekilde isim ve soyisim yazılmayan gönderiler PTT Kargo yönetmeliğine göre dağıtıma çıkarılmadan 10 iş günü PTT şubesinde bekletilir. 10 gün süre içerisinde vermeleri gerekiyor. Eğer vermiyorlarsa PTT sitesindeki Bize Ulaşın kısmından bize ulaştırabilirsiniz. Gerekli araştırma yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Nasıl girdin işe kpss felan mı yoksa normal mi?

PTT'de memur değilim Özel bir biriminde çalışıyorum ancak 1 Aralık'ta kurumdan istifa edeceğim memurluğu kazandığım için.

• Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim... Bakalım 20 aştı hala teslim yok çinde gözüküyor anlamadım

• mektuplar herhangi bir kontrolden geçiyor mu? varsayalım hollandadan arkadaşım bana çok az miktarda illegal birşeyler yolladı, yakalanma ihtimali nedir? geçiyor ise nasıl kontrollerden geçiyor ?:D
    İzmir bornova dağıtımda sıkıntı yaşadım. Karşıyaka dağıtıma sevk etmişler. Topu atmışlar sanki gibi. Pazartesi bakıcam, dağıtıma çıkarlarsa iyi. Yoksa maille kayıt açayım. Yazıktır o kadar emeğe. Çinden onca yol gel geri git.

Madem teslim edilmeyecek upimde alma di mi.

6 dolar Alt tarafı. Yine sipariş açarım dert değil ama zaman kaybı ve yaptığım aptallığa sinir oldum.

Teşekkürler.

• Merhaba yurt dışından ürün aldığım da 15-20 günde geliyor gümrüğe sunuluyor küçük bir vergi ödüyorum ardından teslim ediliyor, peki bu ekspres dhl servisi var onlarda nasıl işliyor durum onlarda nasıl oluyor gümrük olayı,
  • Kargo gönderme ücretleri nedir? Tüm dünya için aynı ücret mi?
  • Sayın Alisinasyon tüm konuyu okudum. Yurtdışından çokca alışveriş yapan biri olarak Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxysl

Sayın Alisinasyon tüm konuyu okudum. Yurtdışından çokca alışveriş yapan biri olarak Teşekkür ederim.

Rica ederim hocam yardımımız dokunduysa ne mutlu bana.

• Hocam ben aliexpressten bir urun aldım kargo kısmında çinden ucaga yüklendiği ve çıktığı belirtiliyor fakat 7 gundur daha turkiyeye gelmedi. Bu süreç nasıl işliyor be böyle uzun olması normal midir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.kocal

Hocam ben aliexpressten bir urun aldım kargo kısmında çinden ucaga yüklendiği ve çıktığı belirtiliyor fakat 7 gundur daha turkiyeye gelmedi. Bu süreç nasıl işliyor be böyle uzun olması normal midir

Gönderiniz gemiyle geliyor ve aktarma merkezlerine uğradığını için yaklaşık 15-20 günü bulabiliyor hocam.

• darkpower2000 kullanıcısına yanıt
    Hayır tabi ki dostum

• serkans. S kullanıcısına yanıt
    O konuda katılıyorum PTT çalışanı olarak.

• Dostum gönderici adımı soyadımı yazmamış ama adres telefon bandrol no hepsi var teslim eder mi ptt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croucer -- 19 Kasım 2016; 18:35:45 >
  • croucer kullanıcısına yanıt
    Dağıtıma çıkarmasan şubede teslim edebilir.

• kız arkadasi bulmak kolay mı?

cuma sabahı gelmiş o gün dağıtıma çıkmamış. dağıtıma sabah kaç gibi çıkar hemen gideyim çıkmadan :D çok sağol bu arada ilgin için
  • Başkası olsa cevap yazardım ama Turbo sen olduğun için yazmıyorum

2015 Ağustos'ta sattığım aracın sattıktan bi gün sonrası ve sürekli HGS takılı ve bakiyesi olmasına rağmen kullandığım döneme ait bir tane geçiş cezası geldi 1 ay kadar önce. Kgm çağrı merkezine ulaşamıyorum, mail de attım birkaç kez ama cevap gelmedi. İtiraz için ne yapmalıyım?

• Hocam merhabalar. EVGA'ya (Almanya) RMA ürünü yani değişim için ekran kartımı PTT ile gönderdim. RR170015605TR bu da takip numaram. Ama PTT beni bezdirdi, bitirdi 20 gündür. Görebileceğiniz gibi ayın 3ünde verdim, 7 sinde ülkeden çıktı buraya kadar sorun yok. 7'sinden beri bir hareketlilik yok. Ben de kaç defa aradım şikayet ettim, en sonunda bana pişkin pişkin bir mail attılar. Kargonuz 373 Nolu posta kapsamında FRANSA'ya gönderilmiştir. Reklamasyon başlatabilirsiniz diye. Aradım, sizin hatanız değil mi, ben Almanya'ya gönderdim, neden Fransa'ya gitti dedim. Evet doğru, bütün bilgiler Almanya bizim hatamız dediler, ee yani çözün dedim, reklamasyon dediler. Gittim dilekçe doldurdum, kimlik fotokopisi de aldılar. 1 ayı geçer çözümlenmesi dediler. Ve sizin de görebileceğiniz gibi ürün şu anda nerede kimse bilmiyor. 373 nolu posta kapsamı ne, bunu da bilmiyor. İçinde gönderdiğim ürün 400 Dolar. Bu kaybolsa şimdi ben ne yapacağım, yasal haklarım nelerdir?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.