Şimdi Ara

PTT'de çalışıyorum soruları alayım (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
58
Favori
392.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende koruma süresini yükseltmesini söylemiştim söylemesemde son günde yetişiyormuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Ben çok şanslıyım ozaman takipsizde olsa takiplide geliyor kapıyı çalıyor evde yoksam arıyor terziye bırakmasını söylüyorum akşam terziden alıyorum

• Adam uzman çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_05

hocam yurtdışından takipsiz bir postam var.türkiyeye geldi ürün oraya kadar takip ettim singapore posttan.normalde geliyordu ama 10 gündür gelmedi.burada isimden adresten telefondan vs. sorgulama şansım varmı

Sadece yurtiçi gönderiler isim soyisimden sorgulanabilmekte değerli dostum.

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_05

hocam yurtdışından takipsiz bir postam var.türkiyeye geldi ürün oraya kadar takip ettim singapore posttan.normalde geliyordu ama 10 gündür gelmedi.burada isimden adresten telefondan vs. sorgulama şansım varmı

Sadece yurtiçi gönderiler isim soyisimden sorgulanabilmekte değerli dostum.

teşekkür ederim
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Kargolarını takipli alırsan kargolarınla alakalı herhangi bir sorun yaşamazsın.

İkinci sorundada ucuza halletmek derken herhangi bir kampanya olarak yoksa farklı bir yöntemle mi orasını anlayamadım.
    Biraz daha detaylandırırsan sevinirim.
  • Kampanyalar oluyor mu hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 23 Ekim 2016; 10:54:2 >
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Kitap kampanyası
    Aile dostu kampanyası
    PTT CELL kampanyası gibi kampanyalar var.

• http://i.hizliresim.com/VEjqgR.png

Kargom geri mi gonderilmis
  • nDise kullanıcısına yanıt
    Hayır şu anda Malezya üzerinden Türkiyeye geliyor.

• HGS Ceza Tebligatları gönderilmeye başlanmıştır. HGS Hakkında sorularınızı yine bu başlık altından gönderebilirsiniz.

• Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba yurtdışından kargo almiatim telefon kılıfı bu pazar sabah 8 de İstanbul pim de kabul kaydı yapılmış bugün de baktım hala pazar günkü işlem son işlem başka işlem yapılmamamis eskiden 1 gün içinde pim den çıkar ilime ulaşırdı.ne dersiniz?

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun yaşamadan UPİM'den çıkacaktır. 20 gün'e kadar yasal hakları var. Yoğun çalışan bir merkez olduğundan dolayı normal bir işlemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

Herhangi bir sorun yaşamadan UPİM'den çıkacaktır. 20 gün'e kadar yasal hakları var. Yoğun çalışan bir merkez olduğundan dolayı normal bir işlemdir.
    Hocam iyi günler. Çin'den gelen bir paketim var. İl merkezindeki PİDM'e geldi. Dün dağıtıma çıktı. Ama evde birileri olmasına rağmen akşama kadar gelen giden olmadı ve akşam ptt sitesindeki güncelleme ile''teslim edilemedi'' yazdı. Telefon ettim diyorlar ki dağıtıma bir daha çıkmaz. Gelip alın. Nasıl bir sorumsuzluk bu anlamış değilim. Şöyle de bir sıkıntı var ayrıca benim pakette. İsim ve soyisim yazmıyor maalesef. Siparişi geçerken yazmayı unutmuşum. Adres tam ve doğru ama. Ben de şehir dışındayım. Kardeşim gidip alsın diyorum ama sadece takip no ile gittiğinde verirler mi onu da bilemiyorum. Ne önerirsiniz nasıl bir yol izleyeyim buna karşı?

• yunuscan86 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Dostum adresin doğru yazılması önemli değil. İsim ve soyisim'nde kesinlikle yazması gerekiyor. Eğer gönderiniz şubeye geldiyse 20 gün bekleme süreci vardır. 20 gün süre içerisinde sizin almanız gerekiyor gönderiyi.

• nDise kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeşim şuan aynı durum bendede var bakmaktan sıkıldım 19 unda hareket olmuş senin gibi ..bi hareket olursa haber verırımısın çok gecikti
  • Aliexpressten 28 dolarlık kıyafet alışveriş yaptım gönderinin teslim süresine 1 hafta kaldı ama ptt gönderi takipte sadece iki işlem gözüküyor onda da en son 11.10 tarihindeki gönderi yurtdışına sevk edildi (giden). 1 hafta içeriisnde gelmesi mümkün mü ve ayrıca ptt önceki siparişlerimi posta kutusuna bırakıp alt komşunun kapısına falan atıp güvenimi büyük ölçüde sarstı böyle bir şey yaşamaktan da tedirginlik duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: varliksiz

Aliexpressten 28 dolarlık kıyafet alışveriş yaptım gönderinin teslim süresine 1 hafta kaldı ama ptt gönderi takipte sadece iki işlem gözüküyor onda da en son 11.10 tarihindeki gönderi yurtdışına sevk edildi (giden). 1 hafta içeriisnde gelmesi mümkün mü ve ayrıca ptt önceki siparişlerimi posta kutusuna bırakıp alt komşunun kapısına falan atıp güvenimi büyük ölçüde sarstı böyle bir şey yaşamaktan da tedirginlik duyuyorum.
    Hocam merhaba. Benim verdiğim sipariş Esenyurt ilçesine gelmesi gerekirken beylikdüzü ilçesine gitmiş ve ordanda ukime ordanda geri yurtdışına iade olmuş. Adres yetersizliği yazmışlar. pm den gönderiyorum size bununla ilgili ne yapılabilinilir.
  • lori2 kullanıcısına yanıt
    Esenyurt'a dağıtım yapan birim Beylikdüzü dağıtım ve posta müdürlüğüdür. Yani yanlış bir yere gitmemiş. Adres yetersizliğinden iade edilmişse ona artık müdahale edemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisinasyon -- 30 Ekim 2016; 3:23:28 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.