Şimdi Ara

PSOYUNU BAKIRKÖY YALANLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık dayanamadım ve paylaşmak istedim ama her defasında böyle ya bizleri uyutan bu firma, oyun daha piyasaya gelmeden getirdik ve sattık diyor, işin komik tarafı ise her arayana "BİTTİ" "KALMADI" "GÜMRÜKTE KALDI" "ELİMİZDE VAR SATIŞ İZNİMİZ YOK" diyor zaten aradığınızda başka şeylerde duyarsınız ,Ya bu kadarda olmaz ama... Buyrun kendiniz karar verin firma Ebay sitesinden resmi alıp yani kopyalayıp kendi sitesinde yayınlıyor ve biz getirdik oyun kalmadı diyor ve artık yemiyoruz çoğu arkadaşlarımız bu rezalete kanıyorlar. Resimlere bakın karar sizin

• Psoyunu böyle bi yer işleri güçleri reklam havagazi forumda var 3-5 orayi savunan tipler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. DS4'u gidip oradan almistim. Tavirlari hic hosuma gitmedi. Bir daha alisveris yapacagimi sanmiyorum.

• Arkadaşlar psoyunu tamamiyle yalanlar ile dolu bir yerdir. Adamlar kazık fiyatla insanları kazıklamayı görev edinmişler. Getirdik sattık yalanları onların +9 itemi. şunlara da firma demekten vazgeçin yahu. Basit bir spotçu. Ne firması.

Ekleme: Arkadaşim oradan fifa almıştı. Kredi kartı ile tek çekim. Öyle bir fiyat cekmişlerdi ki.. Hatırlamıyorum şu an. Ben gittim hemen iptal ettirdim. Bir de yalan söyleme başladılar yok çekimi yaptık iptal ederim ama ben 20 TL zarara giriyorim falan Böyle bir yalan mı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 16 Ağustos 2017; 21:12:45 >
  • Playstation alacaktik arkadasimla ben pesin arkadasim kartla alacakti, 1300 sony garantili anlasmistik ben karti ve parayi uzattim komisyon alirim ama dedi dedim tek cekimedemi alican evet dedi, birak kardesim kalsin dedim bozuldu istedigin kadar bozul dedim icimden sydyi aradim dedim aksama 2 ps4 sony garantili aksaraya getirirmisin dedim getirdi hemde 1275e hersey para degil iste bazen musteri kazanmak icin az bucuk ikram edeceksin, esnafligin dogasinda var, ama onlar 10tlye tamah eden insanlar, o kalmadi abi gelcek abi laflarini bende duydum diablo 3 ve dragon age alcaktim gittim 20 lira fazla verip baska yerden almistim, yarin bir ara diyip oyaliyorlar oyuzden hic muhatap olmaya gerek yok derim.

• Daha önce çok yazmıştım ama bahsi geçen her yerde yazmaya devam; hırsızın, çakalın önde gideni bu firma. Face sayfasında bir grup veledi gazlayıp bunları sömürüyorlar. Fiyatlar hakkında yaptıkları çakallıkları, telefonda ayrı, dükkana gidince ayrı muamele ve türlü türlü fırıldak bunlarda. Almayın, aldırmayın!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyarılara uymak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Kızılay pavyon kazığı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğrafı koyduktan 2 dakika sonra aradım tükendi dediler hangi ara geldide tükendiyseYalan söylediklerini biliyordum her oyun çıktığında böyle resim atıyorlar,insanlarda kanıyor yok sizden hızlısı mezarda vs vs halbuki diğer spotcularla aynı zamanda getiriyorlar.Hepsi aynı spotcuların.İnsanları sömürüyorlar.psn'den devam etmek en iyisi.

• Cevap da vermezler cagirinca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 22 Mart 2015; 23:25:13 >
  • Kos koca forumda babasi avukat mavukat milletvekili yada hakim savci emniyet amiri zabita amiri yokmu sikayet edin boyle duzenbaz spotculari kacak satis yuzunden ceza yedirin yada kapansin, tabi isleyisi bizden iyi bilirler, en son apartmanda benim kablolu tvimden kablo ceken ust kattakileri sikayet etmistim 250tl ceza yemislerdi, boylelerine acimican.

• kendilerine 39 tl havale yaptim kamera standi icin. yolladik yollamadik falan diye hic haber vermiyorlar. whatsapp'dan yaziyorum, goruyor, yine cevap vermiyor. bu kadar zor mu yani kargolamayi unuttuk ya da baska bir sorun oldu diye bilgi vermek ?

pazartesi tekrar arayacagim. yine yollamazlar ise yaziklar olsun. 39 tl icin...

edit: görüştüm, cumartesi kargoya verdik dediler. kargoyu aradım henüz böyle bir gönderi yok diyor. akşama kadar bekleyeceğim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 23 Mart 2015; 10:45:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

kendilerine 39 tl havale yaptim kamera standi icin. yolladik yollamadik falan diye hic haber vermiyorlar. whatsapp'dan yaziyorum, goruyor, yine cevap vermiyor. bu kadar zor mu yani kargolamayi unuttuk ya da baska bir sorun oldu diye bilgi vermek ?

pazartesi tekrar arayacagim. yine yollamazlar ise yaziklar olsun. 39 tl icin...

Gidin dukkanlarina hesap sorun.

• ELİMİZDE VAR SATIŞ İZNİMİZ YOK"

• quote:

Orijinalden alıntı: ulgate

Arkadaşlar artık dayanamadım ve paylaşmak istedim ama her defasında böyle ya bizleri uyutan bu firma, oyun daha piyasaya gelmeden getirdik ve sattık diyor, işin komik tarafı ise her arayana "BİTTİ" "KALMADI" "GÜMRÜKTE KALDI" "ELİMİZDE VAR SATIŞ İZNİMİZ YOK" diyor zaten aradığınızda başka şeylerde duyarsınız ,Ya bu kadarda olmaz ama... Buyrun kendiniz karar verin firma Ebay sitesinden resmi alıp yani kopyalayıp kendi sitesinde yayınlıyor ve biz getirdik oyun kalmadı diyor ve artık yemiyoruz çoğu arkadaşlarımız bu rezalete kanıyorlar. Resimlere bakın karar sizin

Dostum sende yeni uye olmussun hayirdir?sende mutlaka o taraftaki spotculardan biri olma ihtimalin varmi?😄

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Arkadaşlar artık dayanamadım ve paylaşmak istedim ama her defasında böyle ya bizleri uyutan bu firma, oyun daha piyasaya gelmeden getirdik ve sattık diyor, işin komik tarafı ise her arayana "BİTTİ" "KALMADI" "GÜMRÜKTE KALDI" "ELİMİZDE VAR SATIŞ İZNİMİZ YOK" diyor zaten aradığınızda başka şeylerde duyarsınız ,Ya bu kadarda olmaz ama... Buyrun kendiniz karar verin firma Ebay sitesinden resmi alıp yani kopyalayıp kendi sitesinde yayınlıyor ve biz getirdik oyun kalmadı diyor ve artık yemiyoruz çoğu arkadaşlarımız bu rezalete kanıyorlar. Resimlere bakın karar sizin

Dostum sende yeni uye olmussun hayirdir?sende mutlaka o taraftaki spotculardan biri olma ihtimalin varmi?😄

spotcu olsa ne yazar dediklerini bizde yasadik dogru olduktan sonra ister spotcu olsun ister yabanci olsun, 1 kisiye boyle degiller, cogunluk sikayetci.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

quote:

quote:

spotcu olsa ne yazar dediklerini bizde yasadik dogru olduktan sonra ister spotcu olsun ister yabanci olsun, 1 kisiye boyle degiller, cogunluk sikayetci.

Alıntıları Göster
    Benim de zamanında PS4 almak için birkaç kez yolum düşmüştü kendilerine, ne hikmetse PS4 var, kimseye ayırtmıyor dedikleri halde her gittiğimde ellerinde kalmamıştı. O zamanlar bir şeyler çevirdiklerini anlamıştım ama yakınlarına kıyak mı geçiyorlardı, yalana mı başvuruyorlardı o kadar emin olamamıştım; ancak bu dükkan hakkında bu tip çok fazla, hem de ciddi anlamda çok fazla yorum var ve bu çok olumsuz bir şey.

Her şey bir yana, zaten spotun artık bir önemi ve anlamı kalmadı. Eskiden resmi olarak gelen ürünle, spot ürün arasında 50,60 tl fark oluyordu, hali ile avantajlıydı. Fakat şimdi resmi ürünlerin fiyatları o kadar arttı ki, spotçu çakallarda istedikleri gibi at koşturuyorlar, fiyatlar arasında artık 5,10 tl bile oynamıyor neredeyse, resmi ürün ile spot ürün aynı fiyat çoğu zaman. Bu şartlar altında da bu tip kan emici çakallara para yedirmeyin, bu durum artık onlardan çıktı tüketicinin "mallığı" olmaya başladı.

• arkadaslar bende burdan gta v almıstım sankı parayı verırken hadı parayı verde defol gıt dercesıne surat yaptılar. bakırkoydekı bır dıger spotcu konsoloyunda aynı sekılde kolpalarla doludur sıktıkça kolpa sıkıyor herıfler.duzgun saygın spotculardan alısverıs yapmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Benim de zamanında PS4 almak için birkaç kez yolum düşmüştü kendilerine, ne hikmetse PS4 var, kimseye ayırtmıyor dedikleri halde her gittiğimde ellerinde kalmamıştı. O zamanlar bir şeyler çevirdiklerini anlamıştım ama yakınlarına kıyak mı geçiyorlardı, yalana mı başvuruyorlardı o kadar emin olamamıştım; ancak bu dükkan hakkında bu tip çok fazla, hem de ciddi anlamda çok fazla yorum var ve bu çok olumsuz bir şey.

Her şey bir yana, zaten spotun artık bir önemi ve anlamı kalmadı. Eskiden resmi olarak gelen ürünle, spot ürün arasında 50,60 tl fark oluyordu, hali ile avantajlıydı. Fakat şimdi resmi ürünlerin fiyatları o kadar arttı ki, spotçu çakallarda istedikleri gibi at koşturuyorlar, fiyatlar arasında artık 5,10 tl bile oynamıyor neredeyse, resmi ürün ile spot ürün aynı fiyat çoğu zaman. Bu şartlar altında da bu tip kan emici çakallara para yedirmeyin, bu durum artık onlardan çıktı tüketicinin "mallığı" olmaya başladı.

Fiyat konusunda haklisin ama suc aceleyle oyun cikar cikmaz alanlarda online oyunlar haric gerek yok..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Fiyat konusunda haklisin ama suc aceleyle oyun cikar cikmaz alanlarda online oyunlar haric gerek yok..

Alıntıları Göster
    piyasada bu kadar geniş yelpazede uygun fiyata ürün satan güvenilir firmalar dururken siz bu spotçuların eline düştüyseniz araştırma yönünüz zayıf ürün bulma çabanız yetersiz demekki zaten bu tarz insanlarda sizin bu zaaflarınızdan para kazanıyorlar.

• Aksaray kegames 10 numara bence, her yerden alışveriş yapmamak lazım. Hele bu kadar şikayet alan yerlerden.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.