Şimdi Ara

psn kardeslıgı nasıl oluyor ayrıntı lutfen (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
9
Favori
16.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: MrStunt

Hım iyiymiş benim internet kotalı olmasa PSN den alırdım hep oyunları ama kutulu almak zorundayım o yüzden kutulu oyunlar daha hoşuma gider fakat lens i yoruyo oda var :D Peki oyunlar kaç gb ortalama GoW The last of us falan ?
    Birde bilgin varsa PS3 için kol alıcam fakat bi sürümden sonra sony lisansı olmayan çalışmıyomuş gibi birşey gördüm axcess kol alıcaktım bimekste 50 tl idi driver falan istiyodu anlamadım + üşendim almadım hepsiburada da kontorland var kablolu ps3 için 25 tl birde 45 liraya kablosuz var bunlar çalışır mı bilgin varsa ? :D

Yorsun, zaten oyun oynatması için yapılmıyor mu bu disk sürücüler? Ona bakarsan HDD'den oynayıncada HDD yoruluyor.

Genelde oyunlar 1-10 GB arası ama saydığın exclusive oyunlar 20-30 GB'tan fazla yer alıyorlar.

Çakma kollar da PS3'te çalışır tabii ki.
    />
    Ama bazı oyunlar sadece orijinal kol ile çalışır. Ama yan sanayi kolların çoğu takoz gibi. Hele hele 25 TL'lik Piranha-Kontroland kollar ile parmak kası yaparsın.

Yani kolların üzerinde PS3 yazıyorsa çalışır. Ama dediğim gibi takoz gibiler, hiç esnek değiller ve bazı oyunlar sadece orijinal kol ile çalışıyor. Tavsiyem Dualshock 3'tür sadece.

Ha eger PC'ye özel kolu PS3'e takarsan da bir kaç tuş çalışmaz, çalışan ağır çalışır ve tuş yerlere değişmiş olur. Belirteyim dedim.

Takozluk önemli değil oynarken arkadaşa vercem zaten şuan TLoU ve GTA V Collector Edition almak istiyorumda o yüzden DS3 alamam :D PS yerine P3 yazan tuş var yani pc ps2 ps3 uyumlu almıcam ps3 uyumlu alıcam
    http://www.hepsiburada.com/liste/kontorland-ps3-bluetooth-wireless-dual-shock-game-controller/productDetails.aspx?productId=oyunkontps3005&categoryId=1200698&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d1200698%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3doyunkontps3005%26fh_lister_pos%3d5%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_60003054%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60003054_2147483602%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60003054_2147483602_33000020%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60003054_2147483602_33000020_1200698%257d%26fh_refview%3dlister
    ve
    http://www.hepsiburada.com/liste/kontorland-ps3-pc-usb-dual-shock-game-controller/productDetails.aspx?productId=oyunkontps3001&categoryId=1200698&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d1200698%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3doyunkontps3001%26fh_lister_pos%3d8%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_60003054%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60003054_2147483602%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60003054_2147483602_33000020%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60003054_2147483602_33000020_1200698%257d%26fh_refview%3dlister

linklerde ne biçimmiş :D bi sorun olmaz dimi driver falan ister mi isterse nasıl becericem ? Bide her gün 1-2 saat ps3 oynarım ama koyacak yer olmadıgından hep söküp kutusuna koyuyorum masaya yani tv nin yanında yer yok HDMİ yerleri bozuluyomuş hemen bozulur her gün tak çıkar yapıyorumda ama 2 sene eurasia garantisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

quote:

quote:

1-Yani parayı bi kez veriyorsun ve oyunu defalarca indirebiliryorsun ?
    2- O zaman mesela ben oyunu aldım 80 tl ye o hesaba sonra 20 tl ye herkese indiririm mesela arkadaş para verir giderim onun ps3 e indiririm sonra başkasına falan o hesapla oluyo mu yani bu ? bi nevi cfw bu ama korsan olmuyo :D bi kişi indirip 100 kişiye yayar ama :D

1) Parayı bir kez veriyorsun ama defalarca indiremiyorsun. Yani kendin için silip silip yükleyebilirsin ama tüm millete veremezsin. 2. şıkkı oku.
    2) Bir kere alıp tüm millete veremezsin. Öyle olsa herkes işi gücü bırakıp oyun alıp satardı. Sadece 2 hak sınırı var. Her PSN hesabındaki oyunları en fazla 2 makineye indirebilirsin. Yani kardeşlik 2 kişi arasında olur.

"Üçüncü kişinin girdiği kardeşlik değildir" I-C-O

Birde Mesela diyelim 2 kişi anlaşıp Ni No Kuni oyununu aldınız. Sen oynadın, bitirdin ve sıkıldın. Kendi hakkını deactivate ederek satıp / takaslayabilirsin.

Soru işareti varsa çekinmeden sor.

Hım iyiymiş benim internet kotalı olmasa PSN den alırdım hep oyunları ama kutulu almak zorundayım o yüzden kutulu oyunlar daha hoşuma gider fakat lens i yoruyo oda var :D Peki oyunlar kaç gb ortalama GoW The last of us falan ?
    Birde bilgin varsa PS3 için kol alıcam fakat bi sürümden sonra sony lisansı olmayan çalışmıyomuş gibi birşey gördüm axcess kol alıcaktım bimekste 50 tl idi driver falan istiyodu anlamadım + üşendim almadım hepsiburada da kontorland var kablolu ps3 için 25 tl birde 45 liraya kablosuz var bunlar çalışır mı bilgin varsa ? :D

Hocam bence kutulu oyuna vereceğin paraya, internetini sınırsıza geçirt aydan aya oraya öde daha mantıklı..

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/ Bu siteden oyunların fiyatını öğrenebilirsin. Bir de PLUS muhabbeti var onu da araştır istersen.

Kol konusuna gelirsek, o kollar hakkında pek bi bilgim yok ama bana sorarsan orjinal ds3 al keyfine bak.. Ama yarı yarıya fiyat değişiyormuş, burdan çıkan cevaba göre bende birkaç kol alabilirim eğer güvenliyse bu kollar.. Kuzenlerle LBP oynayacağız da, taktık kafaya

Biliyorum kotalı olduğundan oyun alamam oradan PES ve GT6 demosu indirdim sadece 12 gb kotada :D Sınırsız al diyorum babama başından kalkmazsın pc nin diyo haklıda bide bu sene SBS var :D bide kutulu oyun ile arşiv yapma düşüncem var ps one ps3 ve ps3 üm var işte ps2 de 20 tane orijinal kutulu oyunum var bunlarıda kutulu alıp arşivlicem çocuklarıma göstercem :D:D

• MrStunt M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bazen kutulu oyunlarla dolu raflar görünce içim gidiyor ama sonra saçma geliyor. Çocukların ilerde bunların yüzüne bakmaz emin ol değerini bilmezler..

Ama illa ki kutulu oyun koleksiyonum olsun diyosan karışmam, karışamam.. Bu sene SBS var diyorsun, bence beni dinle bu sene Ps3'e fazla ilgi gösterme.. Yani haftasonları oynarsın vs kafanı çok verirsen olan sana olur. Oyunlar her zaman var ama SBS'ye sadece bir kez girebiliyorsun..
  • PS3 uyumlu yazıyor, çalışır. Ama dediğim gibi bazı oyunlar sadece orijinal kol istiyor.

"PS" tuşu yerine "P3" ya da başka birşey yazması önemli değil, aynı işlevi görüyor.

Driver istemez, PC değil bu. Kabloyu tak tamamdır, otomatik eşleşiyor. HDMI girişide hemen yalama olmaz ama sık sık çıkarıp takman tavsiyem değil.
  • NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    Haklısın aslında ama hevesimi almadan ilgim kesilmez diye düşünüyorum mesela bazı şeyi aylarca isterim alırım 2 güne oynayasım veya kullanasım falan kalmaz
    Çocuklarıma gösteremesem bile koleksiyon yaparım işte antika olurlar :D yada antikacıya satarım xd PS One değerlenmez mi 10 seneye
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    Hangi oyunlar istiyor bildigin varsa ? Zaten o kolu arkadaşlarla PES oynamak için alıcam ben DS3 ile devam
  • quote:

Hangi oyunlar istiyor bildigin varsa ? Zaten o kolu arkadaşlarla PES oynamak için alıcam ben DS3 ile devam

Bende de 1-2 oyunda olmuştu ama oyunlar ve genel listesi hatırımda değil.

PES'te çalışması gerek. Çünkü Türkiye'de PS3 kafe = PES demek olduğundan ve çoğu kafede takoz kol olduğundan mantıken çalışır.

Unutmadan; zaten orijinal kolu şart koşan oyun sayısı pek az.

Heh iyi o zaman :D
  • yav bu psn kardeşliği noldu ? indirme sayısı 2 ye düştü felan diyolardı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk1996

yav bu psn kardeşliği noldu ? indirme sayısı 2 ye düştü felan diyolardı ?

İkiye düştü ve iki kişi ile devam ediyor.

quote:

Heh iyi o zaman :D

• forumda nasıl oluyor peki bu kardeşlik işi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk1996

forumda nasıl oluyor peki bu kardeşlik işi ?

Biri oyunu/oyunları alıyor ve foruma konu açıyor "Elimde ABC oyunu var kardeşlik olur" diye ya da oyunu/oyunları almadan önce "ABC oyununu alacağım, kardeş aranıyor" diye konu açıyor.

Anlaşırlarsa oyunun fiyatının yarısı alan kişiye gönderilir. Alan kişi de oyunun olduğu hesabın bilgilerini verir.
    fifada falan oluyor yani bu. Ultimate Team modunda falan sıkıntı çıkmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

fifada falan oluyor yani bu. Ultimate Team modunda falan sıkıntı çıkmıyor ?

Her oyun ve DLC'de kardeşlik oluyor.

Yalnız 1-2 oyunda şöyle bir kural vardı: Aldığın oyunu sadece o hesapta oynayabilirsin. Yani o oyunu ana hesaplarınızda oynayamayacaksınız ve tabii ki aynı hesapta 2 kişi aynı anda online olamazsınız.
    O oyun da yanlış hatırlamıyorsam Need for Speed: Most Wanted'dı.

Allah'tan bu sistemi kullanan oyunlar yok denecek kadar az.

anladım ben de ps3 yok ama ps4 düşünüyorum oyun fiyatları için güzelmiş.
  • quote:

Evet, fiyatlar uygun gerçekten.
  • arkadaşlar benım bir sorum ve sorunum var . cevaplarsanız sevinirim. benim ps3 plus üyeliğim var ve arkadaşımında ps3 ü olduğunu öğrendim çocuğa cok guvenıyorum yanı çocuk konusunda sıkıntı yok... acaba benım orjınal hesabın email ile şifresini versem sıkıntı olur mu kardeşlik olur mu .... sorun çıkmaz degıl mı ekstra hesap açmanın geregı var mı yanı
  • quote:

quote:

Evet, fiyatlar uygun gerçekten.

arkadaşlar benım bir sorum ve sorunum var . cevaplarsanız sevinirim. benim ps3 plus üyeliğim var ve arkadaşımında ps3 ü olduğunu öğrendim çocuğa cok guvenıyorum yanı çocuk konusunda sıkıntı yok... acaba benım orjınal hesabın email ile şifresini versem sıkıntı olur mu kardeşlik olur mu .... sorun çıkmaz degıl mı ekstra hesap açmanın geregı var mı yanı

• quote:

Orijinalden alıntı: SARIYILDIZ01

arkadaşlar benım bir sorum ve sorunum var . cevaplarsanız sevinirim. benim ps3 plus üyeliğim var ve arkadaşımında ps3 ü olduğunu öğrendim çocuğa cok guvenıyorum yanı çocuk konusunda sıkıntı yok... acaba benım orjınal hesabın email ile şifresini versem sıkıntı olur mu kardeşlik olur mu .... sorun çıkmaz degıl mı ekstra hesap açmanın geregı var mı yanı

Ben her daim derim "Ana hesabınızı kimseye vermeyin" diye.
    />

"Extra hesap açamnın gereği var mı?" diye sormuşsun.
    />

Evet, var. Kardeşlik yan hesapla yapılır. Her açıdan daha güvenilir. Bir de malûm, her PSN hesabı en fazla 2 cihazda aktif olabiliyor.
    />
    Yani ana hesabın ile kardeşlik yaparsan bir hakkı sende kalır, öbür hakkını ise bir kişiye satabilirsin. 3 kuruş için ana hesabı riske atmya gerek yok. Çok hesaplar çalındı.
    />

Ama eğer arkadaşın gerçekten güvenilirse Plus hesabını ver, süresi bitinceye kadar oynasın, süresi bitince arkadaşına haber vererek Sony'nin internet sitesine gir ve deactivate et. Böylece hesap tüm cihazlardan deaktif olacak. Sonra PS3'üne git ve Account Managament (Hesap Yönetimi) bölümünde kendi hakkını aktif yap.

Bak rehberini yapmışım:

http://forum.donanimhaber.com/m_51968422/f_//tm.htm#51968422

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SARIYILDIZ01

Ben her daim derim "Ana hesabınızı kimseye vermeyin" diye.
    />

"Extra hesap açamnın gereği var mı?" diye sormuşsun.
    />

Evet, var. Kardeşlik yan hesapla yapılır. Her açıdan daha güvenilir. Bir de malûm, her PSN hesabı en fazla 2 cihazda aktif olabiliyor.
    />
    Yani ana hesabın ile kardeşlik yaparsan bir hakkı sende kalır, öbür hakkını ise bir kişiye satabilirsin. 3 kuruş için ana hesabı riske atmya gerek yok. Çok hesaplar çalındı.
    />

Ama eğer arkadaşın gerçekten güvenilirse Plus hesabını ver, süresi bitinceye kadar oynasın, süresi bitince arkadaşına haber vererek Sony'nin internet sitesine gir ve deactivate et. Böylece hesap tüm cihazlardan deaktif olacak. Sonra PS3'üne git ve Account Managament (Hesap Yönetimi) bölümünde kendi hakkını aktif yap.

Bak rehberini yapmışım:

http://forum.donanimhaber.com/m_51968422/f_//tm.htm#51968422

COK TEŞEKKÜRLER İ-C-O SANA BİR SORU DAHA SORAYIM BELLİ Kİ SEN BU KKONULARDA DOKTORA YAPMIŞŞSIN

GÜVEN KONUSUNDA SIKINTIM YOK ÖNCE ONU YİNE BELİRTİYORUM.. SİGN UP YAPTIGINDA KİMİN İSMİ GÖRÜNECEK PEKİ ARKADAŞIN MI YOKSA BENİM Mİ ACABA BEN BU KONULARDA BİRAZ YENİYİM DE ELİMDEKİ HESAP YANMASIN DİYORUM ORTADA PARA KONUSUDA YOK BEN ÜCRET İSTEMEYECEĞİM ZATEN ÖYLESİNE ODA YARARLANSIN DİYEE VERİYORUM HESAP BİLGİLERİMİ . VE 2 YILLIK ALDIGIM PLUS ÜYELİĞİN 1 YILI HALA DURUYOR YANİ.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.