Şimdi Ara

psn kardeslıgı nasıl oluyor ayrıntı lutfen (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
9
Favori
16.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yahu kaçınızın windowsu orjinal ? Kaçınızın antivirüs programı ücretli ? Office, photoshop vs. daha sayıyım mı ? Serial serial diye konu açarken korsan olmuyor mu şimdi ? Peki kaçınızın parfümü orjinal ? Ya da şöyle sorayım; hadi bana biri çıksın da "hayatımda hiç çakma (dolma) parfüm kullanmadım" desin günah ya hani ? Ülkemizde kaçak çay diye bi kavram bile var,ee kahvaltı da yapmayalım o zaman çayın kaçağı lezzetli diye Hatta o sığı ve dar mantıkla bakacak olursak, tv kanallarına rating kazandırmayıp yerli ve yabancı dizileri internetten reklamsız ve kanal/yapımcıdan izinsiz riplerle izlemek bile bir nevi korsan kullanıma girmiyor mu kardeşim ? Bunları kullanırken sorun yok da, hatta aklınıza bile gelmiyor da, Sony'nin GAME SHARING adı altında kullanıcılarına sunduğu son derece yasal bir hizmet olan; Türkçesi de İngilizce bilmeyen arkadaşlar için OYUN PAYLAŞIMI olan ve Türkçe PAYLAŞIM kelimesini daha da açıklamaya hacet olmadığını düşündüğüm bi ortamda, siz hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz ? "Dinime küfreden müslüman olsa" sözünü uzun zamandır bu kadar hakkıyla kullanmamıştım, değişiklik oldu teşekkür ederim..

Aynen katılıyorum ama kardeşlik tamamen yasal değil, Sony şimdilik sadece göz yumuyor.
    5 haktan 2'ye düşmesini hatırla mesela.

Bu arada bende kaçak çay severim, daha lezzetli gerçekten.

Kacak cay derken ? Lazlarin cayini iciyorum ben , kacak cay ilk defa duydum bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

quote:

önce kardeşlik yasal mı onu sormak istiyorum ?
    mesela şimdi ben nfs aldım bi hesaptan , o hesapla kardeşlik yapıldı sonra tekrar o hesabı kullanabiliyor muyuz ? mesela o hesaptan ertesi gun baska kısıyle moh alabılıyor muyuz? son sorum hesabı bırıne verırken kredi kartı bilgilerini silmemiz onun o oyunu ındırmesını engeller mi ? ama en onemlı soru yasal mı ?

Yasal değil ama herkes kullanıyor. Sonuçta verdiğin para yapımcıya gidiyor. Sony'de müsade ediyor, suç değil bu.
    Her PSN hesabı en fazla 2 PS3'te aktif olur. Kardeşlik yaptığın hesapla sadece aynı kişiyle kardeşlik yapabilirsin. Çünkü hesap iki makinede zaten aktif durumda.
    Ya da kardeşlik yaptığın kişiye parasını geri verip, deactivate system yaptırıp yeni biriyle de kardeşlik yapabilirsin ama ne gerek var saçma fantezilere? Her kardeşlik için yeni hesap aç, kafan kulağın rahat.

Kredi kartı bilgilerini silmenin kardeşlik yaptığın kişiye bir zararı olmaz.

Şimdi her türlü haram para yerim , sorun değil. İddaa parası olsun vb.
    Ama birinin hakkına girmek istemem , ne korsan muzık dinlerim nede korsan film izlerim.
    fw'li makinadan iyi ama kutuludan kotu. Tamam oyun parası gene yapımcılara felan gidiyor.
    sony 2. kez indirmeyi istemese i-tunes gibi yapardı . tek kullanım hakkı. ama ordakı 3*4dolar burdakı 130 lira .
    şimdi kutulu alırsam nfs alıcam sadece ama kardeşlik yaoarsam , moh+blackops2+nfs ve bı suru oyun hatta sony kara gectı
    BENCE CAİZ DEĞİL GİBİ
    Yaşım 18 , imamhatipli felanda değilim hani bilginiz olsun

İmamhatipli olunca ne oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

quote:

quote:

quote:

mesela şimdi ben nfs aldım bi hesaptan , o hesapla kardeşlik yapıldı sonra tekrar o hesabı kullanabiliyor muyuz ? mesela o hesaptan ertesi gun baska kısıyle moh alabılıyor muyuz? son sorum hesabı bırıne verırken kredi kartı bilgilerini silmemiz onun o oyunu ındırmesını engeller mi ? ama en onemlı soru yasal mı ?

Yasal değil ama herkes kullanıyor. Sonuçta verdiğin para yapımcıya gidiyor. Sony'de müsade ediyor, suç değil bu.
    Her PSN hesabı en fazla 2 PS3'te aktif olur. Kardeşlik yaptığın hesapla sadece aynı kişiyle kardeşlik yapabilirsin. Çünkü hesap iki makinede zaten aktif durumda.
    Ya da kardeşlik yaptığın kişiye parasını geri verip, deactivate system yaptırıp yeni biriyle de kardeşlik yapabilirsin ama ne gerek var saçma fantezilere? Her kardeşlik için yeni hesap aç, kafan kulağın rahat.

Ama birinin hakkına girmek istemem , ne korsan muzık dinlerim nede korsan film izlerim.
    fw'li makinadan iyi ama kutuludan kotu. Tamam oyun parası gene yapımcılara felan gidiyor.
    sony 2. kez indirmeyi istemese i-tunes gibi yapardı . tek kullanım hakkı. ama ordakı 3*4dolar burdakı 130 lira .
    şimdi kutulu alırsam nfs alıcam sadece ama kardeşlik yaoarsam , moh+blackops2+nfs ve bı suru oyun hatta sony kara gectı
    BENCE CAİZ DEĞİL GİBİ

işte adamın yaptığı saçma yorumdan ne bekliyorsun ki, belli bir kesimi küçük görüyor ve bunu da hiç çekinmeden yazabiliyor , hem kul hakkı yemem diyor hem de oradaki öğrencileri aşağılayarak kul hakkı alıyor günaha giriyor , ondan sonra geçmiş burada ahlak dersi veriyor.. ben normal lisede okudum ama imam hatip lisesinde okusaydım keşke hiç fark etmez , orası da okul diğerleri de , hem oradaki insanları aşağılamaya kimsenin hakkı yok , onlar da biz de eşitiz , sen normal okulda okudun da ne oldu , sonucunu görüyoruz.

ben haram para yemem , iddaa oynamam ama psn kardeşlik yapıyorum ve yapmaya yeni başladım , 3 sefer kredi kartımla oyun aldım ve diğer bir indirme hakkını arkadaşıma verdim.

sen kul hakkı yemiyorum diyorsun , o oynadığın iddaa da para kazandığın zaman o yediğin para başkalarının parası yani kul hakkı , sen arlı nurlusun kardeşim bu yolda devam et.

Ve sen kimsin ki senin haddine mi düşmüş Allah ın bileceği bir şey hakkında fikir beyan ediyorsun , altımıza odun döşüyormuşuz , sen Allah mısın da ne olacağını biliyorsun ha , yoksa bilmediğimiz özel bir gücün mü var , kul hakkı yemem diyorsun ama Allah a karşı gelmekten çekinmiyorsun ve Allah ın bileceği bir konuda sen karar verip cezayı sen kesiyorsun , senin bu yaptığın büyük günah, sen bizi düşüneceğine , Allaha nasıl hesap vereceğini düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 1 Kasım 2012; 11:52:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaaaantr

quote:

quote:

quote:

quote:

BENCE CAİZ DEĞİL GİBİ

işte adamın yaptığı saçma yorumdan ne bekliyorsun ki, belli bir kesimi küçük görüyor ve bunu da hiç çekinmeden yazabiliyor , hem kul hakkı yemem diyor hem de oradaki öğrencileri aşağılayarak kul hakkı alıyor günaha giriyor , ondan sonra geçmiş burada ahlak dersi veriyor.. ben normal lisede okudum ama imam hatip lisesinde okusaydım keşke hiç fark etmez , orası da okul diğerleri de , hem oradaki insanları aşağılamaya kimsenin hakkı yok , onlar da biz de eşitiz , sen normal okulda okudun da ne oldu , sonucunu görüyoruz.

ben haram para yemem , iddaa oynamam ama psn kardeşlik yapıyorum ve yapmaya yeni başladım , 3 sefer kredi kartımla oyun aldım ve diğer bir indirme hakkını arkadaşıma verdim.

sen kul hakkı yemiyorum diyorsun , o oynadığın iddaa da para kazandığın zaman o yediğin para başkalarının parası yani kul hakkı , sen arlı nurlusun kardeşim bu yolda devam et.

Ve sen kimsin ki senin haddine mi düşmüş Allah ın bileceği bir şey hakkında fikir beyan ediyorsun , altımıza odun döşüyormuşuz , sen Allah mısın da ne olacağını biliyorsun ha , yoksa bilmediğimiz özel bir gücün mü var , kul hakkı yemem diyorsun ama Allah a karşı gelmekten çekinmiyorsun ve Allah ın bileceği bir konuda sen karar verip cezayı sen kesiyorsun , senin bu yaptığın büyük günah, sen bizi düşüneceğine , Allaha nasıl hesap vereceğini düşün.

Dört dörtlük yazmışsın kardesim

• quote:

Kacak cay derken ? Lazlarin cayini iciyorum ben , kacak cay ilk defa duydum bak

Genellikle Arap - İran çayı, Türk çayından daha lezzetli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BENCE CAİZ DEĞİL GİBİ

imamhatipli olunca bişey olmuyor. Şakadan anlamayan ve fikirlere saygı duymayan agresiflerin tekisiniz.
    Ayrıca kul hakkına girerseniz , altınıza odun değil doğalgaz sistemi bile döşersiniz. Tabi a'dan z'ye herşeyiniz korsan kullanıdıgınız için , sinirlenmeniz normal.
    Ha bu sırada iddaa konusunda haklısın , kuponu yatan insanların parasını alıyorsun. Her ne kadar kendi rızalarıylada oynasalar hoş bişey değil. Zaten şu güne kadar onlarca kupon tutturdum. Bi kere hayrını göremedim. Onuda bırakıyorum.
    İNSANLARIN FİKRİNE SAYGI DUYMAYI ÖĞRENİN.

• Bence bu saçma yorumlarından sonra boş konuşacağına susman daha iyi , hiç değilse adam sanırlar.

milletimiz senin gibi bilgisi olmadığı halde kendini bilgili sanan kişiler yüzünden çok çekti ve hala de çekmeye devam ediyor

benim her şeyim orijinal , oyunlarımı orijinal alırım, internetten hiç film ve mp3 indirmedim ve windosw um orijinal , bilmeden hala boş konuşuyorsun, hala bilmeden iftira atıyorsun.

önceki yorumumdan sonra ben olsam cevap yazmak değil foruma bile giremezdim , ama sende gurur ne arar

senin gibi cahil kişilerle uğraşacak vaktim yok , git yaşıtlarınla tartışma içine gir, senin kapasiten bana yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 1 Kasım 2012; 14:41:35 >
  • quote:

Bence bu saçma yorumlarından sonra boş konuşacağına susman daha iyi , hiç değilse adam sanırlar.

milletimiz senin gibi bilgisi olmadığı halde kendini bilgili sanan kişiler yüzünden çok çekti ve hala de çekmeye devam ediyor

benim her şeyim orijinal , oyunlarımı orijinal alırım, internetten hiç film ve mp3 indirmedim ve windosw um orijinal , bilmeden hala boş konuşuyorsun, hala bilmeden iftira atıyorsun.

önceki yorumumdan sonra ben olsam cevap yazmak değil foruma bile giremezdim , ama sende gurur ne arar

senin gibi cahil kişilerle uğraşacak vaktim yok , git yaşıtlarınla tartışma içine gir, senin kapasiten bana yetmez.

Yas kac hocam senin ? Yeni ergenlige girmis bebeler gibi atar yapiyorsun. Bi konu tartisiyoruz surda , 'Ben sana katilmiyorum , kardeslik bence yasaldir' demek yerine carcurtlagaluga yapiyorsun.

• quote:

quote:

Bence bu saçma yorumlarından sonra boş konuşacağına susman daha iyi , hiç değilse adam sanırlar.

Yas kac hocam senin ? Yeni ergenlige girmis bebeler gibi atar yapiyorsun. Bi konu tartisiyoruz surda , 'Ben sana katilmiyorum , kardeslik bence yasaldir' demek yerine carcurtlagaluga yapiyorsun.

85 doğumluyum...

neyse tamam sen haklısın , seninle tartışmak istemiyorum , hadi eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 1 Kasım 2012; 18:35:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acildeyim

1)Oyunu kredi kartınla alacaksan yani sen alacaksan Ps3'de menüde en sola gelip new user yazan yere girip yeni user açıcaksın.Sonra yeni bir psn hesabı kurup bu yeni açtığın user'da sign in kısmından yeni aldığın psn hesabını gireceksin.Sonra ps store'a girip almak istediğin oyunu arama yeri var oraya yazabilirsin.Örneğin Fifa 12 alacaksan arama yerine fifa 12 yazıp kredi kartı numarını felan çıkan ekranda yazacaksın, oyunu almış oluyorsun.İndireceksin.Sonra bu kardeşlikteki 4 seçilen kişiye hesap e-mail'ini ve şifresini vereceksin.Örneğin: id: nhafif23@-hotmail.com şifren de:123456 olsun. bunu kardeşlikteki 4 kişiye pm atacaksın onlarda indirecek.Ama id ve şifreyi atmadan önce senin banka hesabına para yatırmaları gerekiyor.Örneğin Crysis 2:80 tl. 5'e böl.16 tl senin banka hesabına yatıracaklar.Dikkat et sahtekar çıkmasın.Ama forumda sahtekar yok sanırım.Bir kere bir olay olmuştu ama hatırlamıyorum.

2)Eğer oyunu başkası alacaksa; Oyunu alan kişinin banka hesabına ne kadar para gerekiyorsa yollayacaksın.O da sana id ve şifreyi verecek.Sen de new user açıp psn id ve şifreyi girdikten sonra oyunu indirebileceksin.

Sayın ustalar;

Şu anda aynı uygulama devam ediyormu? Ben 2 indirme hakkımnızın olduğunu duydum. Doğrumudur?. Ben 3.55 Cwf kullanıyorum. Artık orjinal oyun oynamak istiyorum. Kardeşimede bir adet ps3 alıp onla psn kardeşliği yapacağız. Herhangib ir sıkıntı yaşarmıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: jimiemre

Sayın ustalar;

Şu anda aynı uygulama devam ediyormu? Ben 2 indirme hakkımnızın olduğunu duydum. Doğrumudur?. Ben 3.55 Cwf kullanıyorum. Artık orjinal oyun oynamak istiyorum. Kardeşimede bir adet ps3 alıp onla psn kardeşliği yapacağız. Herhangib ir sıkıntı yaşarmıyız?

2 hak devam ediyor hâlâ.
    Bir PSN hesabı 2 makinede çalışır, sıkıntı yaşamazsınız. Oyunları indirdikten sonra PS3'ünüzde istediğiniz hesapta oynayabilirsiniz. Sadece kardeşlik hesabını PS3'ten silmeyin. (Silseniz oyunlar açılmaz)

• quote:

quote:

Sayın ustalar;

2 hak devam ediyor hâlâ.
    Bir PSN hesabı 2 makinede çalışır, sıkıntı yaşamazsınız. Oyunları indirdikten sonra PS3'ünüzde istediğiniz hesapta oynayabilirsiniz. Sadece kardeşlik hesabını PS3'ten silmeyin. (Silseniz oyunlar açılmaz)

Sayın hocam 1 adet yeni psn hesabı alıyoruz. Bu psn hesabıyla 2 kişi oyunu indirebiliyoruz. Aldığımız psn kardeşlik hesaplarını hiç bir zaman silmiyoruz. Kendi psn hesabımızla oyunu skıntısız oynayabiliyoruz. Başka bir husus varmıdır. Doğru anlamışmıyım.

Saygılar selamlar

• quote:

Sayın hocam 1 adet yeni psn hesabı alıyoruz. Bu psn hesabıyla 2 kişi oyunu indirebiliyoruz. Aldığımız psn kardeşlik hesaplarını hiç bir zaman silmiyoruz. Kendi psn hesabımızla oyunu skıntısız oynayabiliyoruz. Başka bir husus varmıdır. Doğru anlamışmıyım.

Saygılar selamlar

Aynen öyle hacı.
    Birde eğer hesabı satmak ya da takaslamak isterseniz Account Managament (Hesap Yönetimi) / System Activation bölümünden deactivate edip hesabı satıp / takaslayabilirsiniz.

• quote:

quote:

Saygılar selamlar

Aynen öyle hacı.
    Birde eğer hesabı satmak ya da takaslamak isterseniz Account Managament (Hesap Yönetimi) / System Activation bölümünden deactivate edip hesabı satıp / takaslayabilirsiniz.

Hesap neden satılırki hocam ?

• quote:

Hesap neden satılırki hocam ?

Herkes kardeşlik için yeni hesap açar , sonuçta ana hesap değil.
    O hesapta aldığı oyunlardan sıkılanlar hesabı ya başkalarının hesapları ile takaslar ya da direk satar. İşte bütün mesele bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: myze

psn kayınlığı mumkun mudur?

Benim amacım Sony ile Microsoft'u kayın yapmak hacı Myze.
  • Arkadaşlar diğer kullanıcıya psn id ve şifresini veriyoruz değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkeremre

Arkadaşlar diğer kullanıcıya psn id ve şifresini veriyoruz değil mi?

PSN'ye kaydettiğin e-mail
    />
    ve PSN hesabının şifresini
    />
    veriyorsun.

• Saolun aydınlattınız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

beyler fifa 13 preorder yapicam da cok arada kaldim

simdi oyunu indirmek ne kadar surecek? cok uzun surer mi?

oyun takilir mi internetten indirince? ve indirince ekstradan 15 tl gibi bir ucretle online pass almak gerekiyo mu?

ve dezavantaji varmi internetten indirmenin

Baglantı hızına göre değişir. Yatmadan önce aç makinayı sabah iner, torrent mantığı

Oyun takılma sorunun indirmekle bir alakası yok. Online pass psn den alınan oyunlarda yok.

Dezavantaj görmedim ben bu zaman kadar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.