Şimdi Ara

psn kardeslıgı nasıl oluyor ayrıntı lutfen (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
9
Favori
16.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim, faydalı oldu kardeşler ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yahu kaçınızın windowsu orjinal ? Kaçınızın antivirüs programı ücretli ? Office, photoshop vs. daha sayıyım mı ? Serial serial diye konu açarken korsan olmuyor mu şimdi ? Peki kaçınızın parfümü orjinal ? Ya da şöyle sorayım; hadi bana biri çıksın da "hayatımda hiç çakma (dolma) parfüm kullanmadım" desin günah ya hani ? Ülkemizde kaçak çay diye bi kavram bile var,ee kahvaltı da yapmayalım o zaman çayın kaçağı lezzetli diye Hatta o sığı ve dar mantıkla bakacak olursak, tv kanallarına rating kazandırmayıp yerli ve yabancı dizileri internetten reklamsız ve kanal/yapımcıdan izinsiz riplerle izlemek bile bir nevi korsan kullanıma girmiyor mu kardeşim ? Bunları kullanırken sorun yok da, hatta aklınıza bile gelmiyor da, Sony'nin GAME SHARING adı altında kullanıcılarına sunduğu son derece yasal bir hizmet olan; Türkçesi de İngilizce bilmeyen arkadaşlar için OYUN PAYLAŞIMI olan ve Türkçe PAYLAŞIM kelimesini daha da açıklamaya hacet olmadığını düşündüğüm bi ortamda, siz hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz ? "Dinime küfreden müslüman olsa" sözünü uzun zamandır bu kadar hakkıyla kullanmamıştım, değişiklik oldu teşekkür ederim..

Ben Windows 8 Pro kullanıyom panpa msdn hesabım var orjinal yani virüs programına zaten gerek yok şimdi bir şey sormak istiyorum
    Örneğin ben oyunu satın aldım 2 kişi biz indirdik bundan 2 ay sonra oyunu silebiliyomuyuz veya sildikten sonra o oyunu tekrar aynı makineye indirebiliyomuyuz...
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: muro9358

Ben Windows 8 Pro kullanıyom panpa msdn hesabım var orjinal yani virüs programına zaten gerek yok şimdi bir şey sormak istiyorum
    Örneğin ben oyunu satın aldım 2 kişi biz indirdik bundan 2 ay sonra oyunu silebiliyomuyuz veya sildikten sonra o oyunu tekrar aynı makineye indirebiliyomuyuz...
    teşekkürler

Tabii ki.
    Oyunu istediğiniz zaman silip-indirirsiniz.

Birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: muro9358

teşekkürler

Tabii ki.
    Oyunu istediğiniz zaman silip-indirirsiniz.

Birşey değil.

@I-C-O,

Sen ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu iki yıllık konu sayesinde aydınlandım

• quote:

Orijinalden alıntı: M60!

@I-C-O,

Sen ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu iki yıllık konu sayesinde aydınlandım

Rica ederim, ne demek.
    Yardımımız dokunduysa ne mutlu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skywalkeremre

Arkadaşlar diğer kullanıcıya psn id ve şifresini veriyoruz değil mi?

PSN'ye kaydettiğin e-mail
    />
    ve PSN hesabının şifresini
    />
    veriyorsun.

Peki hocam oyun benim ps3ten silindi diyelim tekrar indirmek için ne yapacağım, kardeşlik yaptığım adam şifreyi değiştirirse vs öyle bir şansım kalmıyor değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Peki hocam oyun benim ps3ten silindi diyelim tekrar indirmek için ne yapacağım, kardeşlik yaptığım adam şifreyi değiştirirse vs öyle bir şansım kalmıyor değil mi

Kardeşlik yaptığın adam şifreyi değiştirse büyük ihtimal emaili de değiştirir ve internet üzerinden deactivate yapar.

Yani hiç şansın kalmaz.

Eğer şifreyi tek değiştirse ve email ile doğum tarihini biliyorsan, PSN'ye girerken "Şifrenizi mi unuttunuz?"a tıklayıp, açılan kutucuğa doğum tarihini yazınca emailine mail geliyor.

Ama dediğim gibi: Dolandırıcılık yapan adam her ayrıntıyı düşünüyordur. Yani emaili de şifreyi de değiştirip deactivate ediyordur.

• Arkdaslar konuyu tekrar hortlatmak istemezdim ama kafama takilan sorular var simdi bi eleman kkarti ile oyunu aldi yari parasinida ben verip kardeslik yapicam oyunu indirdim oyunu indirdikten sonra kkarti ile alan kisi maili ve sifreyi degistirirse benim oyun ve param yalan mi oluyor yoksa bana bi zarari yok mu? Alici ile saticinin dezavantajlari nelerdir? 1 hak 2 hak gibi seyler nedir o haklar ne ise yarar?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanyazıcı

Arkdaslar konuyu tekrar hortlatmak istemezdim ama kafama takilan sorular var simdi bi eleman kkarti ile oyunu aldi yari parasinida ben verip kardeslik yapicam oyunu indirdim oyunu indirdikten sonra kkarti ile alan kisi maili ve sifreyi degistirirse benim oyun ve param yalan mi oluyor yoksa bana bi zarari yok mu? Alici ile saticinin dezavantajlari nelerdir? 1 hak 2 hak gibi seyler nedir o haklar ne ise yarar?

Şifreyi değiştirseler bile oyun hesabını PS3'ten silmediğin taktirde oyunu yine oynayabilirsin.

Test etmiştim, İko
    Osmanlı
     psn kardeslıgı nasıl oluyor ayrıntı lutfen
    garantili.

Ama kişi şifreyi değiştirdikten sonra üstüne bir de internetten hesabı tüm cihazlardan deactivate ederse o oyunu asla oynayamazsın, hesap gider.

Yani her türlü hesabı kaybediyorsun.

Bir güvenlik/tedbir yok. Kişi dolandırıcı ise her türlü hesabı çalar. Alabileceğin tek önlem güvendiğin veya tanıdığın kişilerle kardeşlik yapmak.

Hak: Her PSN hesabı en fazla 2 makinede aktif olur. Yani biri sende öbürü kardeşlik yaptığın kişide.
    Eğer oyundan sıkılırsan PS3'ten kendi hakkını deactivate edip hesabı satıp / takaslayabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaanyazıcı

Arkdaslar konuyu tekrar hortlatmak istemezdim ama kafama takilan sorular var simdi bi eleman kkarti ile oyunu aldi yari parasinida ben verip kardeslik yapicam oyunu indirdim oyunu indirdikten sonra kkarti ile alan kisi maili ve sifreyi degistirirse benim oyun ve param yalan mi oluyor yoksa bana bi zarari yok mu? Alici ile saticinin dezavantajlari nelerdir? 1 hak 2 hak gibi seyler nedir o haklar ne ise yarar?

Şifreyi değiştirseler bile oyun hesabını PS3'ten silmediğin taktirde oyunu yine oynayabilirsin.

Test etmiştim, İko
    Osmanlı
    garantili.

Ama kişi şifreyi değiştirdikten sonra üstüne bir de internetten hesabı tüm cihazlardan deactivate ederse o oyunu asla oynayamazsın, hesap gider.

Yani her türlü hesabı kaybediyorsun.

Bir güvenlik/tedbir yok. Kişi dolandırıcı ise her türlü hesabı çalar. Alabileceğin tek önlem güvendiğin veya tanıdığın kişilerle kardeşlik yapmak.

Hak: Her PSN hesabı en fazla 2 makinede aktif olur. Yani biri sende öbürü kardeşlik yaptığın kişide.
    Eğer oyundan sıkılırsan PS3'ten kendi hakkını deactivate edip hesabı satıp / takaslayabilirsin.

MERHABA
    sony internet üzerinden yani pc den sistem deactivate yapmaya artık müsade etmiyor bilgin olsun. sadece ps3 sisteminden hesap yönetimi altında sistem etkinleştirme kısmından yapabiliyorsun.bilgin olsun. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: self_control35

MERHABA
    sony internet üzerinden yani pc den sistem deactivate yapmaya artık müsade etmiyor bilgin olsun. sadece ps3 sisteminden hesap yönetimi altında sistem etkinleştirme kısmından yapabiliyorsun.bilgin olsun. saygılar

Allah Allah. Sanmıyorum Sony böyle birşey yapsın. En son herşey tıkırındaydı.

Neyse, bir ara hesaplarımı denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 27 Haziran 2013; 2:12:12 >
  • Hocam çok guzel bir konu olmuş çok teşşekur ederim.. :) yalniz bu kardeslk ile satin almayi şuan yapabilcekmiyiz ? Valla bu kardeşlik sayesinde Cfw kullanan arkadaşimi bile Orj oyun aldirtmaya ikna ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: kalkan1967

Hocam çok guzel bir konu olmuş çok teşşekur ederim.. :) yalniz bu kardeslk ile satin almayi şuan yapabilcekmiyiz ? Valla bu kardeşlik sayesinde Cfw kullanan arkadaşimi bile Orj oyun aldirtmaya ikna ettim

Tabii ki, her an yapabilirsiniz kardeşliği.
    />

Gerekli malzemeler:

2 sağlam kişi
    Bir yan hesap
    Kredi kartı veya banka/oyuncu kartları. (Türkiye PSN için) ya da PSN Card (US/UK PSN'ler için)

Hazırlanışı:

2 kişi oyun almak için anlaşır. Oyunu alan kişinin hesabına (Oyun ne kadarsa yarısı. Örnek 100 TL ise 50 TL) para gönderilir (Banka/PTT vs) Sonra oyunu alan kişi hesap bilgilerini gönderir. Kişi, oyunu indirir.
    Böylece mutlu mesut geçinilir.

• Tekrar çok teşşkr ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kalkan1967

Tekrar çok teşşkr ederim

Ne demek, rica ederim.
  • 1-Yani parayı bi kez veriyorsun ve oyunu defalarca indirebiliryorsun ?
    2- O zaman mesela ben oyunu aldım 80 tl ye o hesaba sonra 20 tl ye herkese indiririm mesela arkadaş para verir giderim onun ps3 e indiririm sonra başkasına falan o hesapla oluyo mu yani bu ? bi nevi cfw bu ama korsan olmuyo :D bi kişi indirip 100 kişiye yayar ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStunt

1-Yani parayı bi kez veriyorsun ve oyunu defalarca indirebiliryorsun ?
    2- O zaman mesela ben oyunu aldım 80 tl ye o hesaba sonra 20 tl ye herkese indiririm mesela arkadaş para verir giderim onun ps3 e indiririm sonra başkasına falan o hesapla oluyo mu yani bu ? bi nevi cfw bu ama korsan olmuyo :D bi kişi indirip 100 kişiye yayar ama :D

1) Parayı bir kez veriyorsun ama defalarca indiremiyorsun. Yani kendin için silip silip yükleyebilirsin ama tüm millete veremezsin. 2. şıkkı oku.
    2) Bir kere alıp tüm millete veremezsin. Öyle olsa herkes işi gücü bırakıp oyun alıp satardı. Sadece 2 hak sınırı var. Her PSN hesabındaki oyunları en fazla 2 makineye indirebilirsin. Yani kardeşlik 2 kişi arasında olur.

"Üçüncü kişinin girdiği kardeşlik değildir" I-C-O

Birde Mesela diyelim 2 kişi anlaşıp Ni No Kuni oyununu aldınız. Sen oynadın, bitirdin ve sıkıldın. Kendi hakkını deactivate ederek satıp / takaslayabilirsin.

Soru işareti varsa çekinmeden sor.

• quote:

quote:

1) Parayı bir kez veriyorsun ama defalarca indiremiyorsun. Yani kendin için silip silip yükleyebilirsin ama tüm millete veremezsin. 2. şıkkı oku.
    2) Bir kere alıp tüm millete veremezsin. Öyle olsa herkes işi gücü bırakıp oyun alıp satardı. Sadece 2 hak sınırı var. Her PSN hesabındaki oyunları en fazla 2 makineye indirebilirsin. Yani kardeşlik 2 kişi arasında olur.

Birde Mesela diyelim 2 kişi anlaşıp Ni No Kuni oyununu aldınız. Sen oynadın, bitirdin ve sıkıldın. Kendi hakkını deactivate ederek satıp / takaslayabilirsin.

Hım iyiymiş benim internet kotalı olmasa PSN den alırdım hep oyunları ama kutulu almak zorundayım o yüzden kutulu oyunlar daha hoşuma gider fakat lens i yoruyo oda var :D Peki oyunlar kaç gb ortalama GoW The last of us falan ?
    Birde bilgin varsa PS3 için kol alıcam fakat bi sürümden sonra sony lisansı olmayan çalışmıyomuş gibi birşey gördüm axcess kol alıcaktım bimekste 50 tl idi driver falan istiyodu anlamadım + üşendim almadım hepsiburada da kontorland var kablolu ps3 için 25 tl birde 45 liraya kablosuz var bunlar çalışır mı bilgin varsa ? :D

• quote:

Hım iyiymiş benim internet kotalı olmasa PSN den alırdım hep oyunları ama kutulu almak zorundayım o yüzden kutulu oyunlar daha hoşuma gider fakat lens i yoruyo oda var :D Peki oyunlar kaç gb ortalama GoW The last of us falan ?
    Birde bilgin varsa PS3 için kol alıcam fakat bi sürümden sonra sony lisansı olmayan çalışmıyomuş gibi birşey gördüm axcess kol alıcaktım bimekste 50 tl idi driver falan istiyodu anlamadım + üşendim almadım hepsiburada da kontorland var kablolu ps3 için 25 tl birde 45 liraya kablosuz var bunlar çalışır mı bilgin varsa ? :D

Yorsun, zaten oyun oynatması için yapılmıyor mu bu disk sürücüler? Ona bakarsan HDD'den oynayıncada HDD yoruluyor.

Genelde oyunlar 1-10 GB arası ama saydığın exclusive oyunlar 20-30 GB'tan fazla yer alıyorlar.

Çakma kollar da PS3'te çalışır tabii ki.
    />
    Ama bazı oyunlar sadece orijinal kol ile çalışır. Ama yan sanayi kolların çoğu takoz gibi. Hele hele 25 TL'lik Piranha-Kontroland kollar ile parmak kası yaparsın.

Yani kolların üzerinde PS3 yazıyorsa çalışır. Ama dediğim gibi takoz gibiler, hiç esnek değiller ve bazı oyunlar sadece orijinal kol ile çalışıyor. Tavsiyem Dualshock 3'tür sadece.

Ha eger PC'ye özel kolu PS3'e takarsan da bir kaç tuş çalışmaz, çalışan ağır çalışır ve tuş yerlere değişmiş olur. Belirteyim dedim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bence kutulu oyuna vereceğin paraya, internetini sınırsıza geçirt aydan aya oraya öde daha mantıklı..

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/ Bu siteden oyunların fiyatını öğrenebilirsin. Bir de PLUS muhabbeti var onu da araştır istersen.

Kol konusuna gelirsek, o kollar hakkında pek bi bilgim yok ama bana sorarsan orjinal ds3 al keyfine bak.. Ama yarı yarıya fiyat değişiyormuş, burdan çıkan cevaba göre bende birkaç kol alabilirim eğer güvenliyse bu kollar.. Kuzenlerle LBP oynayacağız da, taktık kafaya

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.