Şimdi Ara

psn kardeslıgı nasıl oluyor ayrıntı lutfen (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
9
Favori
16.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Anladım arkadaşım pekte bir önemi yok o zaman benim için Pal Yada Ntsc olmasının oyunda sıkıntı yaşamıyayım yeter ki

Birde Sony garantili olsa yada dükkan garantili olsa da birşey farketmez diye düşünüyorum zaten 2 yıl garanti kapsamında ve birşey olursa bu firmalarda sorunla ilgilenirler diye düşünüyorum sonuçta büyük firmalar..

Yardımların için çok teşekkür ederim arkadaşım ..

İko Destek'e 7/24 başvurabilirsiniz. Ne demek, rica ederim.

Tabii ki garanti garantidir ama yine de dükkan garantisinden bir Sony garanti kalitesi bekleme. Ayrıca zaten Vatan resmi Sony garantili PAL cihazlar satar.

EyvAllah arkadaşım sağolasın..Vatan'a yönelmekte de fayda var madem Sony garantililer , ama fiyatlar yüksek orda da şuan Ps3 12 Gb Süper Slim piyasada 499-525 arası iken vatanda 629 lira birde %26 indirim diyor yok artık ebenin şantı ..

Fiyatın böyle olmasının sebebi Sony garantisinde olduğu için olabilirmi acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 20 Şubat 2014; 15:50:48 >

• Sadece Vatan değil, tüm teknoloji mağazaları resmi Sony garantisi veriyor. Gold hariç.

Evet, genel olarak resmi garantili cihazlar biraz daha pahalı olur.
  • quote:

Sadece Vatan değil, tüm teknoloji mağazaları resmi Sony garantisi veriyor. Gold hariç.

Evet, genel olarak resmi garantili cihazlar biraz daha pahalı olur.

Anladım arkadaşım Media Markt'a felanda bakayım madem hafta sonu bu Gold'un derdi neymiş acaba
  • Mesaajım bulunsun.
  • arkdaşlar ben öle bişey yaptım ama kendi psnme geçince lisansınız yok uygulamayı başlatamazsınız diyor? Oyunu oynamak için satın alınan psnde mi oynamak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözlüklüherif

arkdaşlar ben öle bişey yaptım ama kendi psnme geçince lisansınız yok uygulamayı başlatamazsınız diyor? Oyunu oynamak için satın alınan psnde mi oynamak gerekiyor?

PS4 mü? Öyleyse şurayı oku derim:

PS4 PSN Kardeşliği Rehberim.
  • Ps 3 cihazim var.

Fifa 15 kardeslik yaptik 2 arkadas ve oyunu satin aldigimiz hesaptan cihazima indirdim.
    Satinalinan hesaptan oyunu oynayabiliyorum fakat kendi hesabimdan girince oynayamiyorum.Oyunu satinalmaya yonlendiriyor.

Acaba sorun nerede yardimci olabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkdaşlar ben öle bişey yaptım ama kendi psnme geçince lisansınız yok uygulamayı başlatamazsınız diyor? Oyunu oynamak için satın alınan psnde mi oynamak gerekiyor?

Hocam Elıne agzına saglık herkesle tek tek ılgılenmıssın masallah sayende artık kafama kazındı anlattıklarınbenmde merak ettıgım bse var bu kutulu alınan oyunlarda kardeslık oluyomu eger oluosa arkadasıma paylastırmak ıstıorum key var cunku olmuosada bu key ne ıse yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ustad53

quote:

quote:

Hocam Elıne agzına saglık herkesle tek tek ılgılenmıssın masallah sayende artık kafama kazındı anlattıklarınbenmde merak ettıgım bse var bu kutulu alınan oyunlarda kardeslık oluyomu eger oluosa arkadasıma paylastırmak ıstıorum key var cunku olmuosada bu key ne ıse yarıyor

Kutuluda kardeslik olmaz. O keyin oldugu kagitta ne icin oldugu da yaziyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

quote:

Bf 4 var elımde radeem kod yazıosun 12 hanelı ps4 ıcın ındır ps3 cdsını tak oyna dıor dsanırım ps3 cdsı 4 e oluyormukı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bf 4 var elımde radeem kod yazıosun 12 hanelı ps4 ıcın ındır ps3 cdsını tak oyna dıor dsanırım ps3 cdsı 4 e oluyormukı

Battlefield'te ps3 oyunlarini belli bir ucret karsiligi ps4e yukseltme sansi vardi ama suresi bitti diye hatirliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Battlefield'te ps3 oyunlarini belli bir ucret karsiligi ps4e yukseltme sansi vardi ama suresi bitti diye hatirliyorum.

Pekı hocam ben oynu satın almadan storeden oynu ındıremıyormuyum ındırıp aktıf etmek ıstıorum mesela key var

• Merhaba,

PS Store'dan Fifa 2015'i 12gb'lık bir playstationdan satın aldım, fakat bellek sorunu nedeniyle indirmedi, daha sonra başka bir ps'ye indirdim, fakat diğer bir arkadaşta kendi ps'sine indirmeye çalıştı fakat indiremedi, yani oyunu 12 gb'lık bir psden satın alıp indiremememe rağmen diğer iki ps'ye kurdurmadı, boyle bir sorun başına gelen varmıdır ?javascript:void(AddText(''))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafermurat -- 26 Kasım 2014; 9:27:39 >
  • Merhaba,

PS Store'dan Fifa 2015'i 12gb'lık bir playstation3'den satın aldım, fakat bellek sorunu nedeniyle indirmedi, daha sonra başka bir ps'ye indirdim, ikinci hak içinde diğer bir arkadaş kendi ps3'üne indirmeye çalıştı fakat indiremedi, yani oyunu 12 gb'lık bir psden satın alıp indiremememe rağmen diğer iki ps'ye kurdurmadı, boyle bir sorun başına gelen varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafermurat -- 26 Kasım 2014; 9:27:56 >
  • Herhangi bir sorun yaşamamak adına,ps3'de kardeşlik yaparken,ben ve oyunu paylaşacagım arkadas,her ıkımızde kendı ana hesabımızda oynayabılmemız ıcın onlıne olarak,oyunu herhangı bırımızın ana hesabından mı ındırıp kuralım yoksa yenı bır psn acıp,bu acılan yenı psnden oyunu ındırıpte,kendı ana psn lerımızden mı baglanıp oynayalım?her ıkımızde kendı ana hesaplarımızdan aynı anda baglanıp karsılıklı maç yapmak istıyoruz cunku.
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Acildeyim

1)Oyunu kredi kartınla alacaksan yani sen alacaksan Ps3'de menüde en sola gelip new user yazan yere girip yeni user açıcaksın.Sonra yeni bir psn hesabı kurup bu yeni açtığın user'da sign in kısmından yeni aldığın psn hesabını gireceksin.Sonra ps store'a girip almak istediğin oyunu arama yeri var oraya yazabilirsin.Örneğin Fifa 12 alacaksan arama yerine fifa 12 yazıp kredi kartı numarını felan çıkan ekranda yazacaksın, oyunu almış oluyorsun.İndireceksin.Sonra bu kardeşlikteki 4 seçilen kişiye hesap e-mail'ini ve şifresini vereceksin.Örneğin: id: nhafif23@-hotmail.com şifren de:123456 olsun. bunu kardeşlikteki 4 kişiye pm atacaksın onlarda indirecek.Ama id ve şifreyi atmadan önce senin banka hesabına para yatırmaları gerekiyor.Örneğin Crysis 2:80 tl. 5'e böl.16 tl senin banka hesabına yatıracaklar.Dikkat et sahtekar çıkmasın.Ama forumda sahtekar yok sanırım.Bir kere bir olay olmuştu ama hatırlamıyorum.

2)Eğer oyunu başkası alacaksa; Oyunu alan kişinin banka hesabına ne kadar para gerekiyorsa yollayacaksın.O da sana id ve şifreyi verecek.Sen de new user açıp psn id ve şifreyi girdikten sonra oyunu indirebileceksin.

benim şu anki ps3 cihazımda fifa14 yüklü fakat geçenlerde,2 yıl önce oyunu birlikte aldığım yeğenimin hesabı banlanmış,bende tam o sırada hiçbirşeyden habersiz bir güzel cihazımda kayıtlı olan onun hesabını silmiş bulundum.sileceğim olsa bari,durduk yere battı banada,bırak kalsın ne silersin arkadaş.
    işin özü;tekrar oyuna girmek istediğimde onun psn si banlı olduğundan tekrardan cihazıma onun psn sini tanıtamadım böylece fifa14 sizlere ömür,birdaha bağlanıp oynayamadım.

şimdi 2 sorum var:

1-mevcut kullanmakta olduğum ana hesaptanmı ouyunu tekrar indirip kurayım?sürekli zaten oyunlarda ana hesabımı kullanıyorum,başka hesaplarla işim olmuyor.aynı zamanda oyunu bir arkadaşım ile kardeşlik ile paylaşacağım.ana hesabımdan indirip her ikimizde sorunsuzca oyunu makinalarımıza kurabiliriz değil mi?ve aynı anda ikimizde cihazlarımızdaki ana hesaplarımızdan bağlanıp aynı anda online maç yapabiliriz?

2-makinamda mevut yüklü olan "fakat şu anda açamadığım fifa14 oyunumu" cihazımdan silip,ondan sonramı oyunu ps store dan satın alıp indirip kurayım?

saygılar.

• Bir hesabı secondary olarak eklemek istediğimde detayları sormuyor direk kullanıcı olarak ekliyor haliyle diğer arkadaşım kendi hesabından çıkmış oluyor.Konu hakkında yardım edelebilecek var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.