Şimdi Ara

psn kardeslıgı nasıl oluyor ayrıntı lutfen (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
9
Favori
16.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omsima

beyler fifa 13 preorder yapicam da cok arada kaldim

simdi oyunu indirmek ne kadar surecek? cok uzun surer mi?

oyun takilir mi internetten indirince? ve indirince ekstradan 15 tl gibi bir ucretle online pass almak gerekiyo mu?

ve dezavantaji varmi internetten indirmenin

indirme süresi oyunun boyutuna ve sizin internet hızınıza bağlı, takılmaz cd bile belki ilerde takılabilir ama dijital takılmaz, hayır pass'e gerek yok, bir dezavantajı yok sadece kutuya ve kitapçığa sahip olmuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

quote:

oyun takilir mi internetten indirince? ve indirince ekstradan 15 tl gibi bir ucretle online pass almak gerekiyo mu?

indirme süresi oyunun boyutuna ve sizin internet hızınıza bağlı, takılmaz cd bile belki ilerde takılabilir ama dijital takılmaz, hayır pass'e gerek yok, bir dezavantajı yok sadece kutuya ve kitapçığa sahip olmuyorsunuz

o zaman iyi normalde speedtestle bilgisayardan hizim 13 filan cikiyo 16 aliyorum normalde ama hizli iner heralde bir aksam acik birakirim en kotu..

yemisim kutusunu hem boyle indirince ps3 de COD cdsi varken fifa oyniyabilmek super olur tak cikar derdi yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

quote:

o zaman iyi normalde speedtestle bilgisayardan hizim 13 filan cikiyo 16 aliyorum normalde ama hizli iner heralde bir aksam acik birakirim en kotu..

yemisim kutusunu hem boyle indirince ps3 de COD cdsi varken fifa oyniyabilmek super olur tak cikar derdi yok

cd'yi bence çıkarın 5 saniyelik iş içinde kalmasın

• Cd çıkartmak ya da çıkartmamak sorun yaratmıyor, en azından bende şimdiye kadar herhangi bir problem yaşatmadı. Hem demo hem de tam sürüm oyunları oynarken makinada FIFA12 CD'si hep durdu.

Hatta FIFA13'ü indirince de duracak 12
  • Merhaba ;

Kendi evimde int. yok annemlerde var annemlerde alt sokakda oturuyor..

Ben oraya götürsem ps3'ü ordan indirsem sonra eve gelip takıp çalıştırsam

Rahatlıkla internetsiz oynayabilir miyim ?

( Psn kardeşi arıyorum ; Darksiders II için )
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 10 Eylül 2012; 23:20:16 >
  • Arkadaşlar;

Şu anda indirme hakkı 2 mi 5 mi? Bilgi verebilen olursa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: morfoz

Arkadaşlar;

Şu anda indirme hakkı 2 mi 5 mi? Bilgi verebilen olursa çok sevinirim

2 suan ama oyundan oyuna degisirmi bilmem en son cikan tum oyunlar hep 2 hak veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki herkes multi oynayabiliryor mu nasıl oluyor öyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acildeyim

1)Oyunu kredi kartınla alacaksan yani sen alacaksan Ps3'de menüde en sola gelip new user yazan yere girip yeni user açıcaksın.Sonra yeni bir psn hesabı kurup bu yeni açtığın user'da sign in kısmından yeni aldığın psn hesabını gireceksin.Sonra ps store'a girip almak istediğin oyunu arama yeri var oraya yazabilirsin.Örneğin Fifa 12 alacaksan arama yerine fifa 12 yazıp kredi kartı numarını felan çıkan ekranda yazacaksın, oyunu almış oluyorsun.İndireceksin.Sonra bu kardeşlikteki 4 seçilen kişiye hesap e-mail'ini ve şifresini vereceksin.Örneğin: id: nhafif23@-hotmail.com şifren de:123456 olsun. bunu kardeşlikteki 4 kişiye pm atacaksın onlarda indirecek.Ama id ve şifreyi atmadan önce senin banka hesabına para yatırmaları gerekiyor.Örneğin Crysis 2:80 tl. 5'e böl.16 tl senin banka hesabına yatıracaklar.Dikkat et sahtekar çıkmasın.Ama forumda sahtekar yok sanırım.Bir kere bir olay olmuştu ama hatırlamıyorum.

2)Eğer oyunu başkası alacaksa; Oyunu alan kişinin banka hesabına ne kadar para gerekiyorsa yollayacaksın.O da sana id ve şifreyi verecek.Sen de new user açıp psn id ve şifreyi girdikten sonra oyunu indirebileceksin.

önce kardeşlik yasal mı onu sormak istiyorum ?
    mesela şimdi ben nfs aldım bi hesaptan , o hesapla kardeşlik yapıldı sonra tekrar o hesabı kullanabiliyor muyuz ? mesela o hesaptan ertesi gun baska kısıyle moh alabılıyor muyuz? son sorum hesabı bırıne verırken kredi kartı bilgilerini silmemiz onun o oyunu ındırmesını engeller mi ? ama en onemlı soru yasal mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

mesela şimdi ben nfs aldım bi hesaptan , o hesapla kardeşlik yapıldı sonra tekrar o hesabı kullanabiliyor muyuz ? mesela o hesaptan ertesi gun baska kısıyle moh alabılıyor muyuz? son sorum hesabı bırıne verırken kredi kartı bilgilerini silmemiz onun o oyunu ındırmesını engeller mi ? ama en onemlı soru yasal mı ?

Yasal değil ama herkes kullanıyor. Sonuçta verdiğin para yapımcıya gidiyor. Sony'de müsade ediyor, suç değil bu.
    Her PSN hesabı en fazla 2 PS3'te aktif olur. Kardeşlik yaptığın hesapla sadece aynı kişiyle kardeşlik yapabilirsin. Çünkü hesap iki makinede zaten aktif durumda.
    Ya da kardeşlik yaptığın kişiye parasını geri verip, deactivate system yaptırıp yeni biriyle de kardeşlik yapabilirsin ama ne gerek var saçma fantezilere? Her kardeşlik için yeni hesap aç, kafan kulağın rahat.

Kredi kartı bilgilerini silmenin kardeşlik yaptığın kişiye bir zararı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Yasal değil ama herkes kullanıyor. Sonuçta verdiğin para yapımcıya gidiyor. Sony'de müsade ediyor, suç değil bu.
    Her PSN hesabı en fazla 2 PS3'te aktif olur. Kardeşlik yaptığın hesapla sadece aynı kişiyle kardeşlik yapabilirsin. Çünkü hesap iki makinede zaten aktif durumda.
    Ya da kardeşlik yaptığın kişiye parasını geri verip, deactivate system yaptırıp yeni biriyle de kardeşlik yapabilirsin ama ne gerek var saçma fantezilere? Her kardeşlik için yeni hesap aç, kafan kulağın rahat.

Şimdi her türlü haram para yerim , sorun değil. İddaa parası olsun vb.
    Ama birinin hakkına girmek istemem , ne korsan muzık dinlerim nede korsan film izlerim.
    fw'li makinadan iyi ama kutuludan kotu. Tamam oyun parası gene yapımcılara felan gidiyor.
    sony 2. kez indirmeyi istemese i-tunes gibi yapardı . tek kullanım hakkı. ama ordakı 3*4dolar burdakı 130 lira .
    şimdi kutulu alırsam nfs alıcam sadece ama kardeşlik yaoarsam , moh+blackops2+nfs ve bı suru oyun hatta sony kara gectı
    BENCE CAİZ DEĞİL GİBİ
    Yaşım 18 , imamhatipli felanda değilim hani bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: can_rock

quote:

Başka bir Psn hesabı açıyorsunuz. Biri oyunu satın alıyor (sanal kart, kredi kartı, Psn kartı vs)
    Kaç kişi aldıysanız oyunun parasını bölüyorsunuz ve oyunu alan hacı hocaya gönderiyorsunuz. (Banka, PTT, Paypal, Kontör vs olarak. Oyunu alan nasıl isterse.
    Biride çıkıp
    Aga what is that? demiyor.
    Demokrasi nerde?

haram iş yalnız dostum oyun firmalarının hakkı yeniyor çok günah bildiğin hırsızlık gibi bişey

bencede hırsızlıkta kardeşleri bi inandıramadık , başka bı sayfada benı lınc ettıler yasal degıldır bence dıyınce
    ne korsan muzık nede korsan fılm . haram bencede , obur tarafta her korsan muzık+fılm+oyun. altınıza bı odun doser

• quote:

Sony helal ediyordur. yüzbinlerce kardeşlik yapılmıştır. Sony istese engelleyebilir, hatta direk PS4'te bu kardeşlik mevzusunu kapatabilir.

Caizdir tabii ki. Kutulu oyunları düşün, beğenmediğini ikinci el olarak satıyorsun. Satman tüketici hakkı, hakkındır. Eğer yasaksa ikinci el ev, araba vs tarzı mallarda satılmamalı ki felaket ve çok saçma olur.

Kardeşlikte de iki kişi oyun alıyorsunuz, para doğru yere gidiyor. Bir sakınca yok.

Bu arada şimdiye dek kardeşlik yapma gereği duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 31 Ekim 2012; 17:25:16 >

• quote:

quote:

Sony helal ediyordur. yüzbinlerce kardeşlik yapılmıştır. Sony istese engelleyebilir, hatta direk PS4'te bu kardeşlik mevzusunu kapatabilir.

Caizdir tabii ki. Kutulu oyunları düşün, beğenmediğini ikinci el olarak satıyorsun. Satman tüketici hakkı, hakkındır. Eğer yasaksa ikinci el ev, araba vs tarzı mallarda satılmamalı ki felaket ve çok saçma olur.

Kardeşlikte de iki kişi oyun alıyorsunuz, para doğru yere gidiyor. Bir sakınca yok.

Bu arada şimdiye dek kardeşlik yapma gereği duymadım.

evet oyunu beğenmedin , sattın. arkadasına sattın mesela. artık arkadasın oynuyor ama psnden alıp arkadasına sattın. artık beraber onlıneda dokturuyorsunuz
    ben yuzde 99 gırmıcem bu işe az oynar oz oynarım kafamı rahat

• quote:

quote:

quote:

Ama birinin hakkına girmek istemem , ne korsan muzık dinlerim nede korsan film izlerim.
    fw'li makinadan iyi ama kutuludan kotu. Tamam oyun parası gene yapımcılara felan gidiyor.
    sony 2. kez indirmeyi istemese i-tunes gibi yapardı . tek kullanım hakkı. ama ordakı 3*4dolar burdakı 130 lira .
    şimdi kutulu alırsam nfs alıcam sadece ama kardeşlik yaoarsam , moh+blackops2+nfs ve bı suru oyun hatta sony kara gectı
    BENCE CAİZ DEĞİL GİBİ

her türlü haram para yerim diyorsun , iddaa oynarım diyorsun ondan sonra psn kardeşlik yapmam diyorsun !! ikisi birbirini tutmuyor, dediğine bak yaptığına bak , sen ne içtin kardeşim, kendinde misin ? söyle biz de içelim ne içiyorsan !!

ben ne haram para yerim, ne de iddaa oynarım , ama psn kardeşlik yapıyorum , çünkü yasal bir şey eğer öyle olmasa sony böyle bir şeye izin vermez !!

sen zaten yapma psn kardeşlik sen eksik ol !!!

• Yahu kaçınızın windowsu orjinal ? Kaçınızın antivirüs programı ücretli ? Office, photoshop vs. daha sayıyım mı ? Serial serial diye konu açarken korsan olmuyor mu şimdi ? Peki kaçınızın parfümü orjinal ? Ya da şöyle sorayım; hadi bana biri çıksın da "hayatımda hiç çakma (dolma) parfüm kullanmadım" desin günah ya hani ? Ülkemizde kaçak çay diye bi kavram bile var,ee kahvaltı da yapmayalım o zaman çayın kaçağı lezzetli diye Hatta o sığı ve dar mantıkla bakacak olursak, tv kanallarına rating kazandırmayıp yerli ve yabancı dizileri internetten reklamsız ve kanal/yapımcıdan izinsiz riplerle izlemek bile bir nevi korsan kullanıma girmiyor mu kardeşim ? Bunları kullanırken sorun yok da, hatta aklınıza bile gelmiyor da, Sony'nin GAME SHARING adı altında kullanıcılarına sunduğu son derece yasal bir hizmet olan; Türkçesi de İngilizce bilmeyen arkadaşlar için OYUN PAYLAŞIMI olan ve Türkçe PAYLAŞIM kelimesini daha da açıklamaya hacet olmadığını düşündüğüm bi ortamda, siz hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz ? "Dinime küfreden müslüman olsa" sözünü uzun zamandır bu kadar hakkıyla kullanmamıştım, değişiklik oldu teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaaaantr

quote:

quote:

quote:

BENCE CAİZ DEĞİL GİBİ

her türlü haram para yerim diyorsun , iddaa oynarım diyorsun ondan sonra psn kardeşlik yapmam diyorsun !! ikisi birbirini tutmuyor, dediğine bak yaptığına bak , sen ne içtin kardeşim, kendinde misin ? söyle biz de içelim ne içiyorsan !!

ben ne haram para yerim, ne de iddaa oynarım , ama psn kardeşlik yapıyorum , çünkü yasal bir şey eğer öyle olmasa sony böyle bir şeye izin vermez !!

sen zaten yapma psn kardeşlik sen eksik ol !!!

İddaa oynadigin icin kimseden helalik istemeyeceksin , gunahini cekeceksin o kadar. Ayrica kardeslik korsandir , yasal degildir. Ortada bi hak yeme mevcuttur , fw'li makinadan her ne kadar iyi olsada korsanin diger turlusudur. Hele o zamaninda 5 kisi paylasim yaptiginiz oyunlar katliamdi resmen. Herkes dogru bildigi yoldan gitsin , benim fikrim bu korsandan baska bisey degildir kardeslik. Aynen her turlu haram para yerim ama kimsenin hakkini yemem. Ben ne ictim bilmiyorum ama sen ve senin gibileri altiniza odun dosuyorsunuz. Bu benim fikrim unlem isaretleri felan kullanip saygisizlik yapmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yahu kaçınızın windowsu orjinal ? Kaçınızın antivirüs programı ücretli ? Office, photoshop vs. daha sayıyım mı ? Serial serial diye konu açarken korsan olmuyor mu şimdi ? Peki kaçınızın parfümü orjinal ? Ya da şöyle sorayım; hadi bana biri çıksın da "hayatımda hiç çakma (dolma) parfüm kullanmadım" desin günah ya hani ? Ülkemizde kaçak çay diye bi kavram bile var,ee kahvaltı da yapmayalım o zaman çayın kaçağı lezzetli diye Hatta o sığı ve dar mantıkla bakacak olursak, tv kanallarına rating kazandırmayıp yerli ve yabancı dizileri internetten reklamsız ve kanal/yapımcıdan izinsiz riplerle izlemek bile bir nevi korsan kullanıma girmiyor mu kardeşim ? Bunları kullanırken sorun yok da, hatta aklınıza bile gelmiyor da, Sony'nin GAME SHARING adı altında kullanıcılarına sunduğu son derece yasal bir hizmet olan; Türkçesi de İngilizce bilmeyen arkadaşlar için OYUN PAYLAŞIMI olan ve Türkçe PAYLAŞIM kelimesini daha da açıklamaya hacet olmadığını düşündüğüm bi ortamda, siz hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz ? "Dinime küfreden müslüman olsa" sözünü uzun zamandır bu kadar hakkıyla kullanmamıştım, değişiklik oldu teşekkür ederim..

Zamaninda herseyin cakmasini kullandim ama biraktim bu isleri 5-6 aydir ne korsan film nede korsan muzik dinliyorum. Evet canim cok sikiliyor genelde ama maksatimiz obur tarafta sikilmasin tek korkum budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yahu kaçınızın windowsu orjinal ? Kaçınızın antivirüs programı ücretli ? Office, photoshop vs. daha sayıyım mı ? Serial serial diye konu açarken korsan olmuyor mu şimdi ? Peki kaçınızın parfümü orjinal ? Ya da şöyle sorayım; hadi bana biri çıksın da "hayatımda hiç çakma (dolma) parfüm kullanmadım" desin günah ya hani ? Ülkemizde kaçak çay diye bi kavram bile var,ee kahvaltı da yapmayalım o zaman çayın kaçağı lezzetli diye Hatta o sığı ve dar mantıkla bakacak olursak, tv kanallarına rating kazandırmayıp yerli ve yabancı dizileri internetten reklamsız ve kanal/yapımcıdan izinsiz riplerle izlemek bile bir nevi korsan kullanıma girmiyor mu kardeşim ? Bunları kullanırken sorun yok da, hatta aklınıza bile gelmiyor da, Sony'nin GAME SHARING adı altında kullanıcılarına sunduğu son derece yasal bir hizmet olan; Türkçesi de İngilizce bilmeyen arkadaşlar için OYUN PAYLAŞIMI olan ve Türkçe PAYLAŞIM kelimesini daha da açıklamaya hacet olmadığını düşündüğüm bi ortamda, siz hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz ? "Dinime küfreden müslüman olsa" sözünü uzun zamandır bu kadar hakkıyla kullanmamıştım, değişiklik oldu teşekkür ederim..

Aynen katılıyorum ama kardeşlik tamamen yasal değil, Sony şimdilik sadece göz yumuyor.
    5 haktan 2'ye düşmesini hatırla mesela.

Bu arada bende kaçak çay severim, daha lezzetli gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.