Şimdi Ara

psn kardeslıgı nasıl oluyor ayrıntı lutfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
9
Favori
16.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1Stoudemire1

quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Peki satın alınan oyun aynı konsol üzerinde farklı profille oynanabiliyor mu?

Evet istediğin hesabında oynayabilirsin, zaten oyunu indirdikten sonra satın aldığınız hesapla bir işiniz kalmaz saece makinada kayıtlı kalması gerekir.

Hocam bende şunu sorucam biraz geç gördüm gerçi ama idare et :) Oyunu makinaya indirdikten sonra, oyunu indirdiğim kullanıcı profilini silsem nolur ? Diğer hesaplarda oynamak için kalır mı ? Yoksa o hesaptan indirdim diye oyun da silinir mi ?? Çünkü kardeşlik dolayısıyla bir çok profil hesabı oluştu, özene düzene önem veren biri olduğum için canımı sıkıyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CHAKALLLLL

quote:

quote:

Evet istediğin hesabında oynayabilirsin, zaten oyunu indirdikten sonra satın aldığınız hesapla bir işiniz kalmaz saece makinada kayıtlı kalması gerekir.

Hocam bende şunu sorucam biraz geç gördüm gerçi ama idare et :) Oyunu makinaya indirdikten sonra, oyunu indirdiğim kullanıcı profilini silsem nolur ? Diğer hesaplarda oynamak için kalır mı ? Yoksa o hesaptan indirdim diye oyun da silinir mi ?? Çünkü kardeşlik dolayısıyla bir çok profil hesabı oluştu, özene düzene önem veren biri olduğum için canımı sıkıyo :)

Oyunu indirdiğin user'ı silersen oyunda gider, her oyun için ayrı user açmakta can sıkıcı bir durum o yüzden en mantıklısı ya kalıcı kardeşliklere dahil olmak yada almışken toplu 3-5 oyun almak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CHAKALLLLL

quote:

quote:

Oyunu indirdiğin user'ı silersen oyunda gider, her oyun için ayrı user açmakta can sıkıcı bir durum o yüzden en mantıklısı ya kalıcı kardeşliklere dahil olmak yada almışken toplu 3-5 oyun almak.

Ya aslında çok göze batan bişey değil ama yine de sorayım dedim.. Çok teşekkür ederim hocam cevabın için ;)

• peki arkadaşlar Online kod denen şey burada nasıl geçerli oluyor? kutulardan online kod çıkmıyormu fifa 2012 dE? psn de nasıl kardeşler arası paylaşılacak bu sistem.?
  • Bu gerçekten güzel bir soru.Bu kod işi ne olacak?Bende bugün fifa 2012 aldım.İnternette oynayabilmek için kutunun içinden çıkan kodu girdim.Bu kod psn kardeşliğinde nasıl işliyor merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismeyu

Arkadaşlar benim sorum şu ben bugün akşam inş. psn hesap açıyorum örneğin oyun aldık 4 kişi toplanıp ve ıd ve şifreler dağtıldı oyun indirildi 4 kişiyede biz bunu online indirdiğimiz 4 kişi birbirlerinlemi oynayabiliriz yoksa tüm dünyaya açılabiliyormuyuz ...

Herkesle oynayabilirsiniz
  • hocam herkezle oynarızda kod nerede??
  • Edit. no problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 1 Kasım 2011; 9:13:05 >
  • kod olmıcak arkadaslar kod olayı yok dıgıtal ındırmede bıyerde okudum hatta forumdada bı baslık war ayrıca bluray zarar gormuyoya super
  • Beyler hdd'de ne kadar yer kapliyor ? Benim alet 40 gb icinde de bi kac tane demo var , parasini verdikten sonra indiremessem napicam ? :D
  • 13 GB indirmek için 13 te kurarken gerekiyor.26 GB.Sonrasında kurulum dosyaları silindiğinden 13 gb yer kaplamış oluyor.
  • Bu PSN kardeşliği süper bir şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 1 Kasım 2011; 21:43:20 >
  • FIFA 12 PSN kardeslıgı ıcın yeri olan varmı? Bende katılabılırım.
  • Arkadaşımdan aldım ID ve şifreyi ben nereye giriş yapacağım şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acildeyim

1)Oyunu kredi kartınla alacaksan yani sen alacaksan Ps3'de menüde en sola gelip new user yazan yere girip yeni user açıcaksın.Sonra yeni bir psn hesabı kurup bu yeni açtığın user'da sign in kısmından yeni aldığın psn hesabını gireceksin.Sonra ps store'a girip almak istediğin oyunu arama yeri var oraya yazabilirsin.Örneğin Fifa 12 alacaksan arama yerine fifa 12 yazıp kredi kartı numarını felan çıkan ekranda yazacaksın, oyunu almış oluyorsun.İndireceksin.Sonra bu kardeşlikteki 4 seçilen kişiye hesap e-mail'ini ve şifresini vereceksin.Örneğin: id: nhafif23@-hotmail.com şifren de:123456 olsun. bunu kardeşlikteki 4 kişiye pm atacaksın onlarda indirecek.Ama id ve şifreyi atmadan önce senin banka hesabına para yatırmaları gerekiyor.Örneğin Crysis 2:80 tl. 5'e böl.16 tl senin banka hesabına yatıracaklar.Dikkat et sahtekar çıkmasın.Ama forumda sahtekar yok sanırım.Bir kere bir olay olmuştu ama hatırlamıyorum.

2)Eğer oyunu başkası alacaksa; Oyunu alan kişinin banka hesabına ne kadar para gerekiyorsa yollayacaksın.O da sana id ve şifreyi verecek.Sen de new user açıp psn id ve şifreyi girdikten sonra oyunu indirebileceksin.

kusura bakma çok uzun zaman olmuş ama birkaç sorum var.
    yeni bir kullanıcı yaratmak zorunlu mu ? beraber oyun alacağım kişi tanıdık.
    anladıgım kadarıyla ben veya o yeni bir kullanıcı yaratıp oyunu alcak.bende onun kullanıcısını kendi playstationda gircem.view downloadstan bende indircem aynısı sonra oynayacagız dimi ? olay bu.

• Benim de bir sorum var:
    Mesela 5 kişiyle değil de 4 kişiyle kardeşlik yapıp oyunu aldık. (Battlefield Premium düşünüyorum bu arada, ilgilenenlere... )
    diğer 4 kişiyle ona göre parada anlaştık. kendimize 2 indirme hakkı kalsın istiyoruz. (1'i yedek olsun dedik...)
    Şimdi o yeni açtığımız psn ID'nin şifresini değiştirebiliyor muyuz? (Malum diğerleri o fazladan +1 indirmeyi yapmasın diye.)
    Eğer şifreyi değiştirirsek diğerleri hala oynayabiliyor mu?
    Bir sorun çıkmasın sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Benim de bir sorum var:
    Mesela 5 kişiyle değil de 4 kişiyle kardeşlik yapıp oyunu aldık. (Battlefield Premium düşünüyorum bu arada, ilgilenenlere... )
    diğer 4 kişiyle ona göre parada anlaştık. kendimize 2 indirme hakkı kalsın istiyoruz. (1'i yedek olsun dedik...)
    Şimdi o yeni açtığımız psn ID'nin şifresini değiştirebiliyor muyuz? (Malum diğerleri o fazladan +1 indirmeyi yapmasın diye.)

öyle birşey yok artık 5 indirme hakkı 2 ye düşürüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Benim de bir sorum var:

Şifreyi değiştirmeyi geç zaten de artık o 5 indirme hakkı yok 2 ye düştü

• hala var mı ?
  • beyler fifa 13 preorder yapicam da cok arada kaldim

simdi oyunu indirmek ne kadar surecek? cok uzun surer mi?

oyun takilir mi internetten indirince? ve indirince ekstradan 15 tl gibi bir ucretle online pass almak gerekiyo mu?

ve dezavantaji varmi internetten indirmenin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.