Şimdi Ara

psn kardeslıgı nasıl oluyor ayrıntı lutfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
9
Favori
16.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuçta buna psn izin veriyor ve 5 makina olarak sınırlandırmış eğer yasak olsaydı 1 makinada sınırlandırırdı
  • kraldan çok kralcılar yine sahnede
  • bende anlattıklarınızdan faydalanarak arkadaş arasında bir kardeşlik yaptım. sonumuz hayırlı olur inşallah. benim en büyük sorunum indirmede ve daha sonra online oynamada umarım bişiler olmaz.
  • benim aklım sadece bi yere takıldı..ben oyunu aldım diyelim diğer 4 kişi de parayı
    yatırdı ve şifremi verdim..bundan sonra zararlı çıkma durumu var mı..parayı zaten aldım
    ve oyunda harddiskime yüklendi..bunu anlıyamadım..bu işte zararlı çıkmamak için ne yapılmalıdır..
  • bundan sonra sadece zor durumda kalabilirsin o da birisi indirirken şifreyi değiştirmeye kalkar diğerleri oyunu indiremez o kadar. onun için doğum tarihi bilgini paylaşma yeter :)

ayrıca fifa benden 129 değil 134 lira çekmiş.. fazladan 5 lira vermiş oldum. iş mi bu şimdi. :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospower

bundan sonra sadece zor durumda kalabilirsin o da birisi indirirken şifreyi değiştirmeye kalkar diğerleri oyunu indiremez o kadar. onun için doğum tarihi bilgini paylaşma yeter :)

ayrıca fifa benden 129 değil 134 lira çekmiş.. fazladan 5 lira vermiş oldum. iş mi bu şimdi. :P

kardeş fifa senden anında çekti mi parayı ben dün indirmeye başladım ama kredi kartımdan
    daha çekilmemiş para iki gün önce de crysis indirmeye basladım o da daha yüklemedi ara verdim fifa bitsin diye
    onu da daha çekmemiş oyunlar indikten sonra mı çekicek bi cvp verir misin??
  • valla ben sanal kart kullandım. anında hesabı kontrol edebiliyordum yani. satın al dediğim anda indirdi 134 lirayı.
    senin hesabından paranın çekilip çekilmediği hemen yansımadıysa ve online işlemleri kullanıyorsan kredi kartı menüsünden "bekleyen işlemlerim" e tıklayıp kontrol edebilirsin. normalde hemen çekmesi lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_rock

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Başka bir Psn hesabı açıyorsunuz. Biri oyunu satın alıyor (sanal kart, kredi kartı, Psn kartı vs)
    Kaç kişi aldıysanız oyunun parasını bölüyorsunuz ve oyunu alan hacı hocaya gönderiyorsunuz. (Banka, PTT, Paypal, Kontör vs olarak. Oyunu alan nasıl isterse.
    Biride çıkıp
    Aga what is that? demiyor.
    Demokrasi nerde?

haram iş yalnız dostum oyun firmalarının hakkı yeniyor çok günah bildiğin hırsızlık gibi bişey

ne alakası var haramla psn network izin veriyor bu demek oluyorki ea games ve konamide buna razı en azından paramızın nereye gittiğiniz biliyoruz ülke istatistiklerinede giriyor bunlar spotculardan aldıgın para nereye gidiyor hiç merak ettınmı ? ülke istatistiklerıne gırmıyor bile aldıgımız oyunlar birşey yazarken 2 kere düşün

• ya acaba garanti paracard ile alınabiliyomu kredi kartı değil ama sanal kart açtım paracard üzerinden olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: merthaberdar

ya acaba garanti paracard ile alınabiliyomu kredi kartı değil ama sanal kart açtım paracard üzerinden olurmu

i-c-o arkadasin dedigine gore sanal kat oluyormus...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

iki sorum var arkadaşlar:
    5 kişi aynı anda indirebiliyor mu?
    hangi ülke hesabından almak gerekir?

İndirebilir.Ülke Hiç farketmez.İstersen Trinidad Tobago hesabından indir.

Nedense güldüm.
  • Bu tip uygulamalar korsanın önüne geçmek için o yüzden çok başarılı
  • valla ya iyiki firmalar anlaşıyo hem hdd oynuyoz hem para yetkili firmaya gidiyo
  • Arkadaşlar benim sorum şu ben bugün akşam inş. psn hesap açıyorum örneğin oyun aldık 4 kişi toplanıp ve ıd ve şifreler dağtıldı oyun indirildi 4 kişiyede biz bunu online indirdiğimiz 4 kişi birbirlerinlemi oynayabiliriz yoksa tüm dünyaya açılabiliyormuyuz ...
  • Normal satın aldığınız oyun disk halindeyken nasılsa o şekilde oluyor bir sıkıntı yok yani
  • Peki arkadaşlar oyun HDD de ne kadar yer kaplıyor bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1c9e0m7 -- 13 Ekim 2011; 13:52:38 >
  • ee hadi ozaman,ilk psn alışverişimizi yapalım:)ben varım.
  • quote:

quote:

Başka bir Psn hesabı açıyorsunuz. Biri oyunu satın alıyor (sanal kart, kredi kartı, Psn kartı vs)
    Kaç kişi aldıysanız oyunun parasını bölüyorsunuz ve oyunu alan hacı hocaya gönderiyorsunuz. (Banka, PTT, Paypal, Kontör vs olarak. Oyunu alan nasıl isterse.
    Biride çıkıp
    Demokrasi nerde?

haram iş yalnız dostum oyun firmalarının hakkı yeniyor çok günah bildiğin hırsızlık gibi bişey

Neden haram olsun ki parasini weriyosun 5 indirme hakkin war ve 5 kez iniyo olurda makinaya format atdiktan sonra 6.kez indiremiyosun ...bakkaldan biskiweuit ;) alidiginda 5 kisiyle paylastiginda gunah mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

quote:

quote:

Biride çıkıp
    Demokrasi nerde?

Neden haram olsun ki parasini weriyosun 5 indirme hakkin war ve 5 kez iniyo olurda makinaya format atdiktan sonra 6.kez indiremiyosun ...bakkaldan biskiweuit ;) alidiginda 5 kisiyle paylastiginda gunah mi?

5 kişi indirsin diye yapılmıyor.adam başka ps3 alırsa ona yükleyebilsin diye var o

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

quote:

quote:

Biride çıkıp
    Demokrasi nerde?

5 kişi indirsin diye yapılmıyor.adam başka ps3 alırsa ona yükleyebilsin diye var o

Sana ole mi dedi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.