Bildirim
----Psn Kardeşliği MASS EFFECT 2----
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bana uyar hocam. -
YANİ şimdi dicekler 120 spot oral dicek 169 tl
böle kişi başı 15 tl -
Oyun 12 GB haberiniz olsun... -
quote:
Orijinalden alıntı: cryptdlg
Oyun 12 GB haberiniz olsun...
320 gb lık taktım bunlar için malum 2 sene sonra
KUTULU OYUN ÜRETMİCEK EA -
psn kardeşliği kavramı hakkında bilgim yok ama detayları paylaşırsanız (ödeme, aktivasyon, kendi psn hesabımızdan oynayıp oynayamama vs gibi) ben katıla bilirim. sınırsız 10mbit fiber var bende. 12gb indirmek sorun olmaz... -
İki gün önce oyuna rezil falan diyordun konusunda,şimdi bu konuyu açman baya hoş olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherDay
İki gün önce oyuna rezil falan diyordun konusunda,şimdi bu konuyu açman baya hoş olmuş.
OYUN MU VAR OYNİCAK ?? -
yukarıda bir soru sordum ama cevap vermediniz. laf olsun diye konu açmayın lütfen, hem konu açıyorsun sonra alakasız bir soruya cevap yazıp gidiyorsun...neyse hayırlı kardeşlikler size... -
quote:
Orijinalden alıntı: hakmel
yukarıda bir soru sordum ama cevap vermediniz. laf olsun diye konu açmayın lütfen, hem konu açıyorsun sonra alakasız bir soruya cevap yazıp gidiyorsun...neyse hayırlı kardeşlikler size...
OYUNU KREDİ KARTI OLAN BİR KİŞİ ALIYOR
5 KİŞİ İLE PAYLAŞABİLİYOR
DİYELİM OYUN 39 PAUND
KİŞİ BAŞI 15 VEYA 20 TL -
Ben alanların 15-20 liraya alacağını sanmıyorum, tabii çok extra bi durum olmaz ise. Misal Prototype gibi bir oyun bile 80 TL TR PSN'de. ME2 bence en pahalı oyun ünvanıyla PSN'e gelecek. -
Bende varım kesinlikle kutulu oyun piyasasından ucuz olacağı kesin ve ps3te oynamak istiyorum bu oyunu... -
Satın aldığımız paketi yada oyunu nasıl paylaşabiliyoruz,anlatır mısın? -
Hdd'lerinizi ona göre ayarlayın yoksa indirkten sonra silecek çok şeyiniz olabilir
Mass Effect 2 PSN requires you to have 24GB of HDD space -
Bioware (yani EA) hesabı ve Cerberus Network ile ilgili problem çıkmayacağından iyice emin olun bence alıp almama kararınızdan önce. EA hesabına bağlanabilecek PSN hesap sayı kısıtlaması var mı, sorun çıkar mı bilmiyorum. -
Bende varim -
oyun 130 tl psn de kişi başı böl 5 e
düz hesap 30 kişi başı -
130/5=26 . Şimdi 26 yı düz hesap yaparken 25 e mi yoksa 30 a mı yuvarlamak gerekir?
Ayrıca EA artık ÇAKALLIK denilince akla ilk gelen firma. Sanmıyorum bu oyunu 5 kişiye yedireceklerini. Alanın elinde patlayabilir. Eğer sorun olmazsa ikinci bir ortaklık ben başlatırım.
Edit: AYrıca dolar ne zaman 2,2 TL oldu yahu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cooler_king -- 19 Ocak 2011; 15:35:51 > -
tahmini hesap yaptım bende kart yok bu arada
ama emin ol türk psn de 130 olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 19 Ocak 2011; 15:52:39 > -
Bende varım!!
Benzer içerikler
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- psn kardeşliği
- ps4 mü ps5 mi
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- resident evil 9
- death stranding 2
- god of war xbox
- forza horizon 5 ps4
- mortal kombat: legacy kollection
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X