Şimdi Ara

----Psn Kardeşliği MASS EFFECT 2---- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSN'deki üyelik sözleşmesi ne yazık ki Türkçe değil, o yüzden önemli bir ayrıntıyı ıskalamış olabilirsiniz. Bu kardeşlik lafları çok dönüyor ama PSN size bir oyunu AYNI MAKİNEYE 5 kez indirme hakkı veriyor, bunu unutmayın. Kullanıcı sözleşmesini ihlal ettiğiniz için hesabınız, en kötü ihtimalle de makineniz ban yiyebilir, haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkenRahl

PSN'deki üyelik sözleşmesi ne yazık ki Türkçe değil, o yüzden önemli bir ayrıntıyı ıskalamış olabilirsiniz. Bu kardeşlik lafları çok dönüyor ama PSN size bir oyunu AYNI MAKİNEYE 5 kez indirme hakkı veriyor, bunu unutmayın. Kullanıcı sözleşmesini ihlal ettiğiniz için hesabınız, en kötü ihtimalle de makineniz ban yiyebilir, haberiniz olsun.

Arkadaşım insanları yanlış bilgilendirme 5 kere indirme hakkı vermiyor tam olarak çevirisi 5 tane playstation da aktive edebilirsin yani senin pspin de ps3 de bir minis oyun aldın ikisindede aktif edebilme hakkın oluyor gibi ordaki cümlede you are activated 5 playstation system gibi birşey yazıyor istesen 10 defa indirebilirsin yani öyle 5defa değil 5 makina ile sınırlı.
  • Sırf EA ya ve PSN ye olan hıncımdan bu oyunu hiç sevmesem de paylaşmalı alacağım eğer 5 kişi sorunsuz oynayabilecekse. Oyunun sözleşmesinde bu oyunu 5 farklı kişi makinesine indiremez veya aynı anda oynayamaz yazana kadar oyunları paylaşmaya devam. Böyle PSN ye böyle tarak. Oh yaa vurucam kırbacı vurucam kırbacı.

----Psn Kardeşliği MASS EFFECT 2----
  • Bence 5 kişi paylaşımı olmayacak. Normalde paylaşılabilir oyunların yanında "5 farklı ps3'de aktif edilebilir." yazıyor. Ama ME2'nin açıklmasında böyle bir ibare yok.
  • Psn kardeşliğinin güvenilir adamı practiceman 4 ortak arıyor :)

warhawk complete pack
    http://forum.donanimhaber.com/m_46095774/tm.htm
  • Banada bu oyunda olmaz gibi geliyor paylaşım işine karşı vardır bir önlemi.

''Ya bu oyunlar 5 te 1 fiyatlara çıkarsalar tek makinadan deseler bizide böyle uğraştırmasalar''
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombisamuray

quote:

PSN'deki üyelik sözleşmesi ne yazık ki Türkçe değil, o yüzden önemli bir ayrıntıyı ıskalamış olabilirsiniz. Bu kardeşlik lafları çok dönüyor ama PSN size bir oyunu AYNI MAKİNEYE 5 kez indirme hakkı veriyor, bunu unutmayın. Kullanıcı sözleşmesini ihlal ettiğiniz için hesabınız, en kötü ihtimalle de makineniz ban yiyebilir, haberiniz olsun.

Arkadaşım insanları yanlış bilgilendirme 5 kere indirme hakkı vermiyor tam olarak çevirisi 5 tane playstation da aktive edebilirsin yani senin pspin de ps3 de bir minis oyun aldın ikisindede aktif edebilme hakkın oluyor gibi ordaki cümlede you are activated 5 playstation system gibi birşey yazıyor istesen 10 defa indirebilirsin yani öyle 5defa değil 5 makina ile sınırlı.

akıl var mantık var ps3 ü herkes CFW ile back up kullanıyorken sony sence 5 makine aktivesi yapan kişiyi banlar mı ?
    Kaldı ki sony bunu biliyor bak bakalım Warhawk ta 1 makine aktive olayı varken şimdi neden complete pack olarak 5 aktiveye çıktı herkes herşeyi biliyor
    sony kendi çöplüğe dönen network unu ve o network te cirit atan CFW cileri banlasın önce.

Bu arada oyun psn den kaldırılmış mı ? ? ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 19 Ocak 2011; 20:38:15 >

• oyun 95 tl felan yapıyor 59 dolarsa?
  • Oyunun demosu beni az bişiy sardı. 5 makinada sorunsuz olursa almayı düşünebilirim...

ilker Murat arkadaşım mesajımı okuduysan yorumunu bekliyorum...
  • oyun müthiş arkadaşlar ben bitirdim xbox ta
  • Oyunu alan ve paylaşan arkadaşlar varmı şu anda? Paylaşım konusunda bir problem olacağını sanmıyorum ancak daha önce bazı oyunlarda sadece tek account için aktif olma olayı vardı,böyle bir durum yoksa bende niyetliyim kardeşliğe katılmaya
  • ya ben 1.yi oynamadım 2.yi oynasam mı diyorum güzel mi?
  • beyler birincisi oyun sadece usa psn avrupa psn de yok ; ikincisi usa psn de k.kartı geçmiyor psn kart almanız lazım ; üçüncüsü oyun 59.99$ (bence değmez ya neyse) 50$ dolarlık psn card dan yüksek psn card yok birde 20 lik almanız lazım; dördüncüsü bu katar tantanaya değmez verin bi oyun takaslayın; beşincisi 16 gb yer kaplaması sistemde vede indirme süreleri ve ttnet rezilliğini düşünüce bluray almak mantıklı karar sizin
  • Büyük ihtimalle 5 kişi olayı yalan olacak ama bakalım , ne olacak...
  • Oyunun demosunu ben de pek beğenmemiştim, ama yine de dün edindim oyunu. İlk üç saatten sonra beynim neredeyse kulaklarımdan akıyordu. Oyun inanılmaz geniş bir evren sunuyor, yapacak dünya kadar şey var, sırf oradan oraya koş düşman vur oyunu değil. Özellikle Star Trek ve Battlestar Galactica dizilerini sevenlerin kaçırmaması gerek bu oyunu. Ortalamanın üstünde bir İngilizce bilgisi gerektiriyor yalnız, haberiniz olsun, en azından oyundan tam anlamıyla keyif almak, diyaloglarda seçim yapabilmek için şart.

Diski ilk taktığınızda yaklaşık 25 dakikalık bir yükleme süresi var. HDD'ye yükleme tamamlandıktan sonra kutudan çıkan Redemption Code'u kullanıp bedava eklenti paketi Cerberus'u indirmek için size önce EA server'ından bir hesap açtırıyor. (E-posta adresi girip yeni bir şifre yaratıyorsunuz o kadar) Oyunum 2. bölge olduğundan bendeki kod PSN TR'de sorunsuz çalıştı. Yalnız 676 MB büyüklüğündeki Cerberus paketini indirmek için 5 saat gibi anormal bir süre verdi. İndirmeyi duraklatıp oyundan çıktım, birkaç saat sonra tekrar denediğimde 10 dakikada indi. (Bağlantı hızım 8 Mbps)

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

beyler birincisi oyun sadece usa psn avrupa psn de yok ; ikincisi usa psn de k.kartı geçmiyor psn kart almanız lazım ; üçüncüsü oyun 59.99$ (bence değmez ya neyse) 50$ dolarlık psn card dan yüksek psn card yok birde 20 lik almanız lazım; dördüncüsü bu katar tantanaya değmez verin bi oyun takaslayın; beşincisi 16 gb yer kaplaması sistemde vede indirme süreleri ve ttnet rezilliğini düşünüce bluray almak mantıklı karar sizin
    l

herşeye tamamda o değmez lafına takıldım,hocam ya sen oyunu oynamamışsın yada ingilizce bilmeden oynamaya çalışmıssın.mass effect gelmiş geçmiş en iyi 5 oyun listesine kafadan girer.
  • quote:

Oyunun demosunu ben de pek beğenmemiştim, ama yine de dün edindim oyunu. İlk üç saatten sonra beynim neredeyse kulaklarımdan akıyordu. Oyun inanılmaz geniş bir evren sunuyor, yapacak dünya kadar şey var, sırf oradan oraya koş düşman vur oyunu değil. Özellikle Star Trek ve Battlestar Galactica dizilerini sevenlerin kaçırmaması gerek bu oyunu. Ortalamanın üstünde bir İngilizce bilgisi gerektiriyor yalnız, haberiniz olsun, en azından oyundan tam anlamıyla keyif almak, diyaloglarda seçim yapabilmek için şart.

Diski ilk taktığınızda yaklaşık 25 dakikalık bir yükleme süresi var. HDD'ye yükleme tamamlandıktan sonra kutudan çıkan Redemption Code'u kullanıp bedava eklenti paketi Cerberus'u indirmek için size önce EA server'ından bir hesap açtırıyor. (E-posta adresi girip yeni bir şifre yaratıyorsunuz o kadar) Oyunum 2. bölge olduğundan bendeki kod PSN TR'de sorunsuz çalıştı. Yalnız 676 MB büyüklüğündeki Cerberus paketini indirmek için 5 saat gibi anormal bir süre verdi. İndirmeyi duraklatıp oyundan çıktım, birkaç saat sonra tekrar denediğimde 10 dakikada indi. (Bağlantı hızım 8 Mbps)

Bilgi için teşekkürler. Demek oluyor ki öküz öldü ortaklık bitti. 5 kişi olayı başka oyunlara kaldı, EA bu yedirir mi yılın oyununu 20 liraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

beyler birincisi oyun sadece usa psn avrupa psn de yok ; ikincisi usa psn de k.kartı geçmiyor psn kart almanız lazım ; üçüncüsü oyun 59.99$ (bence değmez ya neyse) 50$ dolarlık psn card dan yüksek psn card yok birde 20 lik almanız lazım; dördüncüsü bu katar tantanaya değmez verin bi oyun takaslayın; beşincisi 16 gb yer kaplaması sistemde vede indirme süreleri ve ttnet rezilliğini düşünüce bluray almak mantıklı karar sizin
    l

herşeye tamamda o değmez lafına takıldım,hocam ya sen oyunu oynamamışsın yada ingilizce bilmeden oynamaya çalışmıssın.mass effect gelmiş geçmiş en iyi 5 oyun listesine kafadan girer.

yok değmez derken oyunun içeriğine değil okadar yanlış bir zamanda çıktıkı dead space 2 little big planet 2 varken almak biraz saçma olur sonuçta 1 yıl önce çıkan bir oyun yanlış anlaşılma olmasın oyun süper ama biraz geç oldu

• 1 yıl önce çıkmış olması, ME2'ye öncelik verilmemeli anlamına gelmiyor.

Zaten bahsettiğimiz oyun hem "Best off..." ödüllerini silip süpürmüş, hem de ps3'e çıktığı ilk günlerde kapış kapış satılmış bir oyun. BioWare, oyunun tükenmesiyle ilgili bir haber yayınladı. Büyük mağazalarda, popüler satış noktalarında oyun tükenmiş. Amerika'dan bahsediyorum tabii.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.