Şimdi Ara

----Psn Kardeşliği MASS EFFECT 2---- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • "hakaret" olarak algıladığıma dair bir kelime var mı cevabımda. "suçlar gibi" demişim dikkat ederseniz.
    kelime oyunlarına gerek yok, istediğiniz gibi satın alın oynayın. kimse başkasının satın alma opsiyonları hakkında direk kişiye yönelik alaycı yorum yapma hakkında sahip değil. spotcunun 110 liraya sattığı oyun pek ala psnden 130 liraya alınır. nokta...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 26 Ocak 2011; 11:22:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkenRahl

    Kalantoru sanki hakaretmiş gibi algılamanız biraz garip olmuş. Üstelik "bir şey diyemeyiz" diye belirtmeme rağmen.

    Aşağıdaki satırlar Sony'nin Kullanıcı Sözleşmesinden

    All Services provided through Sony Online Services, are licensed non-exclusively to you solely for your personal, private, non-commercial use subject to these Conditions and any relevant Additional Conditions. The Services may be used only on a limited number of activated Sony Systems associated with your Sony Online Services account, as specified in the Service description, these Conditions or any relevant Additional Conditions.

    All intellectual property rights in the Services belong to us and/or our licensors. All use of or access to such Services is subject to these Conditions, any relevant Additional Conditions and all applicable laws.

    Unless expressly authorised by us, you must not:

    1.share, sell, transfer, rent or sublicense any Service or part of any Service to anyone else; or

    10 gramlık ingilizcenizle koyu renkli kısımları belki tercüme edersiniz. Sorun kaç makineye indirip indirmediğiniz değil, kullanıcı sözleşmesini ihlal etmeniz.


    Burda yazanlar sizi haklı çıkarır nitelikte değil tamam ben yasal bieşeydir demiyorum paylaşmak ama indirme sınırı yok sizin dediğiniz gibi paylşama riskini millet alıyosa bırakın alsın size ne

    O zaman ben burdan konuya son kez açıklık getiriyorim sizin ve diğer arkadaşlar için 5 kez indirme sınırı diye bişey yok yalan yanlış birşey o 5 ps3 sisteminde aktif edebilirsiniz ama bu da sonyle yaptığımız anlaşmaya göre yasal değil sony fark ederse yaptırım uygular




  • Beş kez indirme sınırı yok diyoruz, sony beş sisteme indirme hakkı veriyor diyoruz, ama sony paylaşmaya da yasal engel getiriyor. Burada bir çelişki yok mu? Hangi evde 5 tane PS3 vardır? Neyse tartışmayı uzatmayalım, bu paylaşan kişilerden birisi altıncı kez indirmeye kalktığında ne oluyor, lütfen bir deneyip yazsın bize. İndirilebilir oyunların gerçekte satılmadığı, fiziksel medya üzerinde satılan oyunlar gibi satılmadığı, aslında sahip olmayıp kullanma hakkı elde ettiğiniz (yine sözleşmeye göre herhangi bir gerekçeyle sony ya da üçüncü şahıs şirketler tarafından fesh edilebilecek bir hak bu) zaten epeydir yurtdışında tartışılan ve eleştirilen bir konu. Yani bunu şuracıkta bir tarafımdan uydurmuş değilim.

    Kısacası diyorum ki, sizden bu denkli yüksek bir rakam ödemeniz isteniyorsa, her şeyden öte fiziksel medyayla aynı fiyatı ödemeniz isteniyorsa, ödemeye de razıysanız, fiziksel medya talep etmeniz gerekir. Bu da benim noktam olsun.

    EA hiç de o kadar masum değil. Bir anda "Mass Effect 2 tükendi" gibi haberler yayılmaya niye başladı sanıyorsunuz? Biz "destek" lafları ederken cüzdanlarımız tırpanlanıyor, bilinçli olmamız gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkenRahl -- 26 Ocak 2011; 13:33:28 >




  • bişey olmuyo bu 5 kişiden 1 yüklesin silsin bir daha yüklesin istersen birdaha yapsın benim başıma geldi gow coll. aldım ortak indirdim hata verdi bir daha indirdim işte bu 2. seferde oldu 1. yi indirirken parça parça 1 haftadan uzun sürede indirmiştim heralde o yüzden olmadı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.