Şimdi Ara

psikiyatri hapın zararı varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu arıza toplum yuzunden basımız derde gırmemesı ıcın,psıkıyatrı hapı ıcıp sakın ve yatıstırıcı gıbı kullansak

acaba zararı olurmu bunyeyı beynımızı bozarmı,bırakınca normale dönermıyız

• Yan etkileri fazla olabilir ilaca göre değişir. Ama arıza çıkarmamak için kullanmak şart

"Psikiyatriste asla gerçek hastalar gitmez, gerçek hastaların hasta ettikleri kişiler gider"
    - Sigmund Freud

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus00 -- 2 Nisan 2021; 22:59:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercek haatalar gitmedigi icinde toplum surekli bozuk

• hayır obje olarak bakmaya başlar ve iletişimde sıkıntı yaşayabilir. bence eskiden ne kadar yapıyorsa o kadar yapsın.+18 film de izlemesin yaparken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle fazla çekilen 31 kesinlikle uyuşturucu etkisi yapıyor.Beyin fazla dopaminden uyuştuğu için acayip sakin oluyosun.Ama özgüven için çok zararlı.Biriden birini feda etmelisin.Mastürbasyon bağımlılığı çok kötü birşey.Arkadaşın dediği gibi kadınları obje olarak görüyorsun sosyal iletişim için çok kötü etkileri var.Ama uyuşmak istiyorsan dediğim gibi.Ben ilaçda kullanıyorum beni bayağı sakin yapıyor.Birde eskiden mastürbasyon bağımlısıydım.Evde kaldığım için karantina yüzündeni.Ama çok kötü etkisini gördüm.Artık bi nevş nofap yapıyorum.Sırf evdeyim diye nolcak çek gitsin diyordum ama bu sefer izlediğim film anime vs zevk almamaya başladım.Yaşayan zombi yapıyor insanı.

• Zararı var tabiki dişlerde kasılma yapıyor sersem hakini söylemiyorum bile bazen donuk donuk bakışlar hayattan kopmalar ve beynin geç algılaması falan hep yan etkileri iyi yanı sadece robot gibi adapte olabiliyorsun ama etrafındaki herkes sendeki o tuhafligi algılıyor ben pek kullanma taraftarı değilim 6 yıl vs kullandım bana yararı olmadı zararı daha çok oldu en güzel antidepresan doğadır sevgilidir eş dosttur hayvanlardır bu toplum vs düzelmez hep böyleymiş anneme babama soruyorum eskileri anlatıyorlar hep aynı mantıkta devam ediyorlar boşver bunları kendi hayatına bak biraz mental iyi olmayınca pek de düzeltemiyorsun biliyorum ama yapabilecek birşey yok bizim kaderimiz bu kabul edip devam etmek en doğrusu olacaktır

• var ben içtim beynimin %96 sını kaybettim şu an ilkokul 1 zekasındayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.