Şimdi Ara

Eczaneden prozac alıp içsem işe yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçimde sebepsiz bir mutsuzluk var hiçbir şeye mutlu olmuyorum, sınava hazırlanıyorum ders çalışasım gelmiyor..Eczaneden alsam bir tane yarım yarım içsem işe yarar mı?

Yan etkilerini biliyorum.

• La ne zaman ciddi bir konu açsam cevap gelmiyor tadı iyice kaçtı buranın.
  • yaramaz hiç uğraşma
  • kapsül şeklinde olduğundan ikiye bölemezsin. günde 1er taneyle basla bi kaç hafta sonra 2ye çıkar etki gösterir kişiden kişiye değiştir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

kapsül şeklinde olduğundan ikiye bölemezsin. günde 1er taneyle basla bi kaç hafta sonra 2ye çıkar etki gösterir kişiden kişiye değiştir tabi

evde 2 mg atarax şurup buldum hiç açılmamış bu ilaç hakkında bilgin var mı?
  • hiç kullanan yok mu atarax?
  • Ben kullandım problemin nedir aslan ?

Hiç bir halta yaramıyor.Git 2 rekat namaz kıl o salak ilaçtan daha etkilidir.Hatta bence Prozac Placebo.Hiç bir değişiklik olmuyordu bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne işe yarar bu lustral ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Ben kullandım problemin nedir aslan ?

Hiç bir halta yaramıyor.Git 2 rekat namaz kıl o salak ilaçtan daha etkilidir.Hatta bence Prozac Placebo.Hiç bir değişiklik olmuyordu bende.

problem yok ama huzursuzum.Saçma sapan şeylere kaygılanıyorum.
  • Düzenli içmiceksen 3 tane birden at bi seferlik mutlu olursun denendi onaylandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KIZLARIN KORKULU RÜYASI K kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal Anksiyete'sin. Kafanda çözeceksin ilaçla hiç bir şey olmaz.
  • Bi bok olmaz düşünsel hastalıklar ilaçla tedavi edilemez hala ilacı sihirli değnek zannedenler var ölene kadar kullan sen çabalamazsan kusura bakmasın kimse nah iyileşirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

hiç kullanan yok mu atarax?

Ataraxda kullandım lys açıklanınca 10 tane içmiştim sağlam uyutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Büyük ihtimal Anksiyete'sin. Kafanda çözeceksin ilaçla hiç bir şey olmaz.

çabalıyorum ama desteğe ihtiyacım var.
  • quote:

İçimde sebepsiz bir mutsuzluk var hiçbir şeye mutlu olmuyorum, sınava hazırlanıyorum ders çalışasım gelmiyor..Eczaneden alsam bir tane yarım yarım içsem işe yarar mı?

Xanax hayat kurtarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandalinakabugu

quote:

İçimde sebepsiz bir mutsuzluk var hiçbir şeye mutlu olmuyorum, sınava hazırlanıyorum ders çalışasım gelmiyor..Eczaneden alsam bir tane yarım yarım içsem işe yarar mı?

Xanax hayat kurtarır

Nedir o?

• quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

quote:

Xanax hayat kurtarır

Nedir o?

Mesela kaygılısın bir ortamamı gircen bundan bir tane atıyorsun yarım saat bir saat önce tamam pamuk gibisin şeker gibi oluyon çok rahat oluyon
    yalnız böyle dedim diye gidip alma daha doğrusu zaten alamazsın yeşil reçete ile veriyorlar ve devamlı kullanılan bir ilaç değil yasak zaten devamlı kullanılması

• quote:

quote:

quote:

quote:

Xanax hayat kurtarır

Nedir o?

Mesela kaygılısın bir ortamamı gircen bundan bir tane atıyorsun yarım saat bir saat önce tamam pamuk gibisin şeker gibi oluyon çok rahat oluyon
    yalnız böyle dedim diye gidip alma daha doğrusu zaten alamazsın yeşil reçete ile veriyorlar ve devamlı kullanılan bir ilaç değil yasak zaten devamlı kullanılması

Adamın istediği yok ama... İşe yaramaz.
    Bak şu olabilir. Yeni bir ortama girince içersin rahatça herkesle konuşur tanıştırsın..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Xanax hayat kurtarır

Nedir o?

Adamın istediği yok ama... İşe yaramaz.
    Bak şu olabilir. Yeni bir ortama girince içersin rahatça herkesle konuşur tanıştırsın..

Sen bi iç de var mı yok mu görürsün :D otomatik mutluluk geliyor zaten
    o ilaç insanı rahatlatıyor içindekileri dışarı çıkartıyor tabi bir süreliğine zaten o süre boyunca bunu yaptıktan sonra ilerde ilaçsız da yapabilceğini göreceksin ve ihtiyacın kalmayacak
    kısacası xanax candır

• git bı pskyatriste anlat durumu sana seo obsesifsin diyecek ve yaygın anksiyete bozukluğu teşhisi koyacak ve sana prozac yazacak ilk şurupla başlayacan 1ay sonra gel diyecek 20mg hapa başlayacan anksiyete bozukluğu uykunu etkiliyorsa pasiflora verebilir baş ağrısı için nöroloğa gittim pskolojik olduğu anlasıldı pskolokla bi basladık konusmaya lan meğersem bende anksiyetenin binbir çeşidi varmış hatta bi ara hastalık hastalığı ve panik atağı bile başlamıstı basım ağrıdığında beynimde tümör panik atağı geldiğinde veya elim uyuştuğunda kalp krızı geçirdiğimi sanıyordum boğazım ağrıdığında gırtlak kanseri ben de mezuna kaldım bu sene sınav stresi falan saydı prozac başlattı halbuki benim sadece başım ağrıyordu

• Anksiyete,Depresyon ve Panik Atak hastalığım vardı. Bana verilen ilaçlar;

-Prozac
    -Zyprexa
    -Atarax

ben kendi kafana göre iş yapma derim.Git psikiyatra görün kullanmaya başlarsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.