Şimdi Ara

Acil yardım arı sokması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annemi bir hayvan soktu elini bir nokta gibi bir şey oluştu hafif şişti böyle arı sesi çıkarıyor vızzz diye siyah bir şey eşşek arısı değil kanatları mavimtrak bir kaç kere vurdum zor öldürdüm sizce ne olabilir zararlı mıdır? resmini çektim.
     Acil yardım arı sokması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trespuanie -- 16 Ekim 2013; 11:13:56 >

• Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Alerjisi var mı? Arıya karşı alerjisi olması çook düşük bir ihtimal ama ölüme kadar giden sonuçlar ortaya çıkarır Allah korusun. Alerji geçmişi varsa hastaneye gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Alerjisi var mı? Arıya karşı alerjisi olması çook düşük bir ihtimal ama ölüme kadar giden sonuçlar ortaya çıkarır Allah korusun. Alerji geçmişi varsa hastaneye gidin.

Valla bilmiyorum kardeşim al resmi
     Acil yardım arı sokması
  • resimden pek anlayamadım ama parlak renkli bişeyse zehirli olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

resimden pek anlayamadım ama parlak renkli bişeyse zehirli olabilir

siyah ama kanatları mavi arkada iki gibi bir şey var görüldüğü üzere ama vurduktan sonra çıkmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trespuanie

quote:

Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Alerjisi var mı? Arıya karşı alerjisi olması çook düşük bir ihtimal ama ölüme kadar giden sonuçlar ortaya çıkarır Allah korusun. Alerji geçmişi varsa hastaneye gidin.

Acil yardım arı sokması

Hocam arının türü önemli değil, ufacık bal arısı bile alerji söz konusuysa anaflaktik şoka ve bunun sonucunda ölüme neden olabilmekte. Yanılmıyorsam yılda 50 kişi bu sebeple ölüyordu.

Şüpheniz varsa (kaşıntı v.s varsa) hastaneye gidin derim ama arı sokması için hastaneye gitmeye çekinir herhalde insan. Gitmeyecekseniz de sürekli gözetim altında tutun. Her an hazır olun gitmeye.

geçmiş olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Trespuanie

quote:

Acil yardım arı sokması

Hocam arının türü önemli değil, ufacık bal arısı bile alerji söz konusuysa anaflaktik şoka ve bunun sonucunda ölüme neden olabilmekte. Yanılmıyorsam yılda 50 kişi bu sebeple ölüyordu.

Şüpheniz varsa (kaşıntı v.s varsa) hastaneye gidin derim ama arı sokması için hastaneye gitmeye çekinir herhalde insan. Gitmeyecekseniz de sürekli gözetim altında tutun. Her an hazır olun gitmeye.

geçmiş olsun.

neyse kardeşim sağol biz bir gidelim hastaneye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bu eğer dusundugumse; annene 2 saat içinde zehri kana karışacaktır ve etkisi bayılma ve ateş oluyor. Hastaneye götürmelisin iğne vuruyorlar

Edit: Bir diğeri ise ürtiker (kurdeşen), anjiödem (kurdeşenin tehlikeli olanı) ve anaflaksi (aniden fenalaşma) hatta ölüme yol açabilen sistemik reaksiyonlardır. Bunlar hemen olabildiği gibi 1-2 saat sonra olabilir. Boğazda ödem, ses kısıklığı, nefes darlığı, şokla birlikte dolaşım bozuklukları ortaya çıkabilir. Ölüm olayları genellikle 50 yaşın üstündeki erkeklerde daha fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodzina -- 16 Ekim 2013; 11:23:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Dostum bu eğer dusundugumse; annene 2 saat içinde zehri kana karışacaktır ve etkisi bayılma ve ateş oluyor. Hastaneye götürmelisin iğne vuruyorlar

Düşündüğün nedir eşşek arısı felan mı?
  • Beyler bu mavisıtma denen sinek türü arasında en tehlikeli olani deilmi ben mi yanlis biliyorum gecenlerde bi komsumun cocugunu isirdi 2 saat sonra oldu hastaneye gotur hocam hemen acele et.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.