Şimdi Ara

PS4 TÜRKİYE ÇIKIŞ TARİHİ KESİNLEŞTİ !!! 13 ARALIK 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Türkiye en sonunda Playstation 4 Türkiye resmi çıkış tarihi ve fiyatını paylaştı ; SON 33 GÜN

1.399 TL'lik fiyatı ile PlayStation 4, 13 Aralık 2013 tarihinde Türkiye'de!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 9 Kasım 2013; 11:39:01 >

• Spotçular yaşadı desenize..
  • kötü oldu bu haber
  • 2014'e kalacağı belliydi.Ama fiyat iyi bence.. 1.500 olmasından korkuyordum.
  • Şahsen daha da işime geldi.
    Merakla bekliyoruz.
  • O tarihe kadar 2500e satan bile olur herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayında ak mı kara mı ortaya cıkar bence herşey..bu tarihte hiç inandırıcı gelmedi bana..insanlar biraz durulsun diye ortaya atılan bir tarih gibi daha fazla..hem kesin tarihg bu olsa bile 1 ay daha beklerim gene alacak olsam spotculara para yedirmem..ki fiyatlar dendigi gibiyse cok iyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe mi sistem?
    Çünkü Ps3'e güncellemeler ile türkçe özelliği gelmiştide
  • 1350 tlye yurt disindan bundle aliniyor yahu
  • Oh be Allah razı olsun kardeş sonunda belli oldu

• Ps4 türkçe mi olacak?.Oyun fiyalari hangi duzeyde ,fiyatı tahminler gibi mi? Sistemsel sorun yasama ihtimali nedir?.Daha da uzayip giden bir suru soru var.Asil merak ettigim de çıktıktan hemen sonra almak ne kadar mantıklı

• 16 Ocak dogum gunüm forumdan bir hediye bekliyorum

14 kisi , kisi bası 100 tl verseniz olur bu is

• Gece satışı ve After Party'ye gelince yurtdışı gibi yapmaya çalışıyorlar da, satışa gelince 1,5 ay sonra diyorlar. Tebrikler Sony Türkiye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 26 Ekim 2013; 10:19:48 >
  • Mustafa Yiğit twetter'ından o kadar açıklama yaptı, tarihi söyleyemedi ama BTSony kanalıyla mı tarihi açıklama gereği gördüler? Bence bu tarih net tarih olamaz, ne zaman Mustafa Yiğit veya başka bir Sony TR yetkilisi çıkar budur der, o konsolun ülkemizdeki resmi satış tarihi olur.

https://twitter.com/undernick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 26 Ekim 2013; 10:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Mustafa Yiğit twetter'ından o kadar açıklama yaptı, tarihi söyleyemedi ama BTSony kanalıyla mı tarihi açıklama gereği gördüler? Bence bu tarih net tarih olamaz, ne zaman Mustafa Yiğit veya başka bir Sony TR yetkilisi çıkar budur der, o konsolun ülkemizdeki resmi satış tarihi olur.

https://twitter.com/undernick

Mustafa Yiğit 18 saat önce twitter'dan bunu demiş.
    quote:

Aralık veya Ocak planlanıyor, henüz net tarih iletilmedi bize.

Yani btsony'de ki tarih, tahmini en geç tarihi.Kesin değil yani.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    gamer-x kullanıcısına yanıt
    Başlıkta kesin yazınca, ben de böyle düşündüm. Sanırım başlığı değiştirmek doğru olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 26 Ekim 2013; 10:42:07 >
  • Sırf şu mustafa denen müdürcüğe giydirmek için hesap açacam twitterdan adam milletin ağzına iki bal çaldı kral oldu, hangimiz tanıyorduk bu adamı? Adam meşhur oldu her konuda adı geçiyor, hala pazarlık yapıyor herhalde tırt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamehliyetsiz -- 26 Ekim 2013; 10:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

O tarihe kadar 2500e satan bile olur herhalde

+1

Ve o fiyata alanda olur.
  • Bencede net tarih değil bu.
  • Sorun degil Mart'ta almayı düşünüyordum benim icin iyi oldu yani

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.