< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Çıktığı zaman da içler acısıydı hala öyle. Senin konsola has bir şey değil bu problem. Aynı cihaz bende de var.Kare sayısı düşük. 30 fps yi sabit verebildiği oyunlar bile sayılı. Ama sorun sadece sony'de değil. Bazı optimizasyon problemli oyunlar da buna neden oluyor. O odyssey dediğin oyun inanılmaz bir grafik yüküne sahip. İstedikleri kadar konsola uyumlu yapmış olsun 256 km k2 lik tek loading ekranı olmayan ac odyssey de haliyle 2013 yılının medium pc ayarındaki ps4 cortluyor. Bu gayet doğal.
High end bir pc topladım. excler dışında ps4 sadece netflix için açılıyor. Evlendiğim zaman aldığım tv de android olsaydı onun için de açılmayacaktı :). Aslında geçmişe bakarsak her jenerasyon çıktığı zamanın high end pc leri gibiydi. Bu 8. jenerasyon niye böyle oldu bilmiyorum. Hadi ps4 ü geçtim. En büyük facia xbox one'ın dı. Adamlar aldıkları hatalı kararın altında o kadar ezildi ki gidip en güçlü konsol olan xbox one x i çıkardılar. |
Biz de ciddi ciddi yorum yapıyoruz , okb li değil bu troll
|
PS4'e ölü demek çok yanlış. 1500-2000 TL.'lik bu cihazın oynatamadığı tek oyun Ps4'e çıkmayan oyundur. Cihaz oyunu kaldırır mı kaldırmaz mı derdi yok, kafam rahat.
|
ben bu arkadaşı oyunların altında görüyordum hemen hemen çoğu oyunda devamlı aynı şeyi yazıyordu ps4 slim le ilgili gerçekten sıkıntılıymış bir de tavsiye veriyoruz 2014 den beri 5 yıldan beri kötülüyor baksanıza resimden anlaşılıyor :D
|
Takmışlar bi ps4 bilmem kaç yok öncenin medium bilgisayar özelliklerindedir diye bırakmıyorlar. Dolar 5.20 gençler kendinize gelin. En kötü oyunbbilgisayarı 4-5 bin TL ye toplanıyor şu an. Ps4 e kutulu veya dijital farketmez çıkmış herhangi bir oyunu alıp açamama ihtimaliniz yok. Şu anda bir sıfır 500 gb ps4 1700-1800 lira. Dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki. Ultra bilmem kaç x hd oyun oynamak istiyorsanız sizi bilemem de sırf aynı oyunu biraz kaliteli görecem diye 3-5 bin TL fazla veremem. Akıl var mantık var. İlla görüntü kalitesi isterseniz 2500 civarına ps4 pro alış geçersiniz. Takır takır çalışıyor makine valla.
|
İki cihazı da kullanan birisi olarak standart ps4 te şimdiye kadar kasma oluyor dediğiniz kadar frame problemi yaşamadım. Tamam 30 fps nin altına düşen durumlar tabiki oluyor fakat akıcılığı etkileyen bir durumda yok. Öyle 15 fps ler de çalışıyor filan komik olmuş. Büyük ihtimalle konu sahibinin ps4 te bir sıkıntı olabilir. Oyun bilgisayarı vs. gibi tartışmaları geçin konsol oyuncusu donanım düşük diye pc ye geçmez. Ps5 çıktığında donanım düşükte olsa yinede alırım.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 8 Şubat 2019; 3:41:14 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 8 Şubat 2019; 14:54:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|