Şimdi Ara

Ps4 slim rezalet oyun performansi hakkinda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
13.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T Square

Cihaz ısınıp performans düşürüyor gibi geldi. Servisin aslında dandik 2 oyunla test etmesi yerine adam gibi termal kontrolü yapması gerekirdi diye düşünüyorum.
    Bugün gene servise bıraktım.Hatta ısınma durumunu söyledim.Hala bizim teknisyenlerimiz bakar siz merak etmeyin diyor dalga geçer gibi..Verdiğimiz paraya rezil oluyoruz özet olarak.Şikayet açtım müşteri hizmetlerinede servis durumunu bildirdim
  • AİGUN kullanıcısına yanıt
    Bunu servisin bilgilendirmesi lazım şuan ben mağdurum.Adam gibi test etsinler cihaz arızalı mı arızalı değil mi hiçbişey yapamıyoruz ki.İçini açsam garanti gidicek
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Ses yok cidden 2x serisi diye hatırlıyorum.Ama cihaz ateş gibi oluyor.Aslında sağı solu açık biyerde duruyordu.Bu arada hepinize desteğiniz için teşekkür ederim umarım bu sorun çözülür
  • Çok can sıkıcı gerçekten.

Bende revize görmüş normal kasa ps4 var. Hiçbir oyunda (ki tonla oyun oynamışımdır) oynanamayacak düzeyde bir kasma söz konusu değil. Hatta oynadığım oyunların ezici çoğunluğu çok ender 30 kare altına düşüyordu. Aynı zamanda hızlı bir pc ve xbox one x sahibiyim dolayısıyla ne akıcı ne değil gayet iyi anlayabilen biri olarak söylüyorum bunu.

Özetle, yukarıda yazıldığı gibi "zaten çöp alet herşey kasıyor" diye birşey yok. Daha yeni Spiderman bitirdim gayet tutarlı bir 30fps sunuyordu ki grafikleri harika bir oyun.

Sizin cihazda bir sorun olduğu kesin ama keşke komple limon çıkıp açılamaz hale falan gelseymiş, en azından o zaman aksini iddia edemeyeceklerinden fazla sıkıntı çekmezdiniz.

Umarım kısa zamanda mağduriyetiniz giderilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 8 Şubat 2019; 22:16:36 >
  • panda-win P kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç insanlar var ne diyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 9 Şubat 2019; 0:10:4 >
  • 4 senedir kullanıyorum slimi herhangi bir problemi ve kasması olmadı senin anlattıkların senin ps4üne özel çok ısındığı doğru makinanın ama genede frame düşüşü yaşamıyorum bağladığın kablodan yada tv dendir hdr ozellıgı acıksa kapat mesela tvde öyle dene bide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihazda slim bendede kasiyor apex :(

• Bu saaten sonra slim kasa ancak ex. oyunlar için tercih edilir. multiplatformda ps4 pro'nun bile yetersiz kaldığı oyunlar varken slimden performans beklenemez.
  • Slim sahipleri oyun kasıyor anlıyorum sizi bendede kasıyor ama şunuda unutmayın bu sorun bağlantı hızınızdanda kaynaklanıyor olabilir benim en yüksek bağlantı hızım 5mbs peki ya sizin ? Bence oyun kasıyor diye sızlanan arkadaşlar dönüp birde bağlantı hızlarına baksın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 9 Şubat 2019; 2:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panda-win

Bu mesaj silindi.
    Biz de ciddi ciddi yorum yapıyoruz , okb li değil bu troll

• arkadaş trollüyor aldırış etmeyin lütfen
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Kafadan sıkıtnılarınız mı var ciddi bir sorunu mu paylasıyorum şuan gelmiş trollüyor diyorsunuz?
  • 25 mbit hocam

• Allah aşkına bu cihaz mı ölü ?

Laf olsun diye yazıyosunuz ya ,yalan yanlış yazınca ne geçiyor elinize?

Hadi ben ps4 kullanmasam eyvallah ,ben bitirdim spidermanı slimde .Bi kere bile drop olmadı grafikler de gayet yeterliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 9 Şubat 2019; 3:3:33 >

• hdr yok oyun modu açık hatta 3 farklı ekranda denedim
  • hocam bukadar da olmaz.Tabiki yüksek birşey beklemiyorum spiderman god of war shadow of war performansları gayet iyidi ama bukadarda kötü performans alınmamalı sonuçda slim kullanan bir sürü insan var.Ve fiyatlar acayip yüksek cihazların
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Peki o internet ağını başka kaç kişi sömürüyor sen hariç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Bu saaten sonra slim kasa ancak ex. oyunlar için tercih edilir. multiplatformda ps4 pro'nun bile yetersiz kaldığı oyunlar varken slimden performans beklenemez.
    Sanki ben ex oyunlarda cihaz rezalet dedim.

Ben artık alıntı yapmıycam bu tür mesajları. Her zaman diyorum bu forumda ciddi anlamda okuduğunu anlama problemi var. Ben açıkca ex oyunlarda sorun yok diyorum adam spider man oynadım sorun yok sen yalan söylüyorsun diyor :))

Demekki yukarıdaki arkadaşa göre spider man multiplatform.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 9 Şubat 2019; 6:58:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.