Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.855
Cevap
565
Favori
1.651.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bektas34

quote:

Orijinalden alıntı: PlayforFun

Şu Xbox Live ne vermiş de PS Plus daha kötü oyun veriyormuş diye laf yapılıyor? Yazın da bilelim.

Child of light
    Tomb raider
    Rayman
    Assassins creed black flag
    Storm warning
    dark dreams don't die
    mgs v ground zeroes
    Thief
    worms battlegrounds

Ve niceleri

Bu arda ps4 sahibiyim

Sende su psn i bi yazda gorelim ben yeniyim ps4 te kacirdigimiz oyun varsa bilelimde

Xbox bu konuda saglam adımlar atıyor bizim plus almamızın tek sebebi online oyun oynamak plus oyunları degil bu üzücü gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helldivers
    Gauntlet, slayer edition
    Rocket League,
    Infamous First Light
    Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
    Lara Croft and the Temple of Osiris
    The Walking Dead: Season 2
    Magicka 2
    Towerfall Ascension

Hepsi çok güzel oyunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu plus olmasa bazı oyunların adını bile duymayacağız bide bu açıdan bakmak lazım olaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • plus alıcaktım ama oyunları görünce vazgeçtim. adam gibi bi oyun verdiklerini görürsem alıcam. bu gidişle alamıcaz heralde ama dur bakalım
  • Arkadaşlar selam

Plus üyeliğini almayı hem kredi kartı hem de paypal ile denedim başarılı olamadım net bir cevap bekliyorum sizden yardımcı olursanız sevinirim.

Paypal üyeliğimi alışveriş yapmama rağmen kabul etmiyor invalid password hatası veriyor.

Kredi kartı bilgileriminde yanlış olduğunu belirtiyor. Adres ile alakalı bütün varyasyonları denedim. (us adres, tr adres)

Teşekkürler
  • fassili F kullanıcısına yanıt
    en temizi paypal ile psn card al g2a dan felan yada kredi karti varsa amazon dan card alabilirsin amerika adresi kullanarak

bu arada hangi psn den almayi dusunuyorsun bilmiyomda endonezya psn de 75 tl 12 aylik kredi karti ile alisveris yapiliyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 31 Ocak 2016; 18:11:41 >
  • Arkadaşlar ben ve yakın bir arkadaşım ps4 alacağız ve kardeşlik yapmayı düşünüyoruz biraz araştırdık,birimize plus alınca ikimizde aynı oyunları oynayabiliyoruz kendi hesaplarımıza trophy kazanabiliyoruz,online aynı anda oynayabiliyoruz(?) Mesela battlefront ya da gta 5 aynı anda online oynayabiliyoruz anladığım kadarıyla? Doğru mudur? Ayrıca birde kardeşlik 2 kişi arasında mi oluyor 3.bir arkadaş katılabiliyor mu?

Edit Birde kutulu oyunlar için böyle bir şey söz konusu mu? Kutlu oyunu birbirinize verin diyebilirsiniz ama online oyunlar olarak düşününce psn den dijital almak daha mantıklı galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halloween97 -- 1 Şubat 2016; 3:15:14 >
  • şubatın oyunları bana hala gelmedi ne zaman gelir?
    şuanda 14 günlük deneme kullanıyorum ocagın oyunlarını almıstım acaba ondan mı gelmedi
  • Helldivers e baktımda fena oyun değilmiş.

• mart ayı için oylama yapacaklarmış 3 tane çöp oyun arasından. adamlarda hiç utanma da yok.

• kim ne derse desin tr plusa devam
  • ne online hizmeti hizmet ne de verdiği oyun bir şeye benziyor. şu online da para mevzusunu kaldırsalar millet yüzüne bile bakmaz, hatta kaldırmasalar da bakmaz. şuan üyeliğimin bitmesini dört gözle bekliyorum. paşalar gibi single modu oynar geçerim, yemişim bunların dandik online hizmetini ve oyunlarını.
  • Xbox ile hic bir farki yok neredeyse. hala xbox super oyunlar verdi ps ne verdi diyenler var saka gibi .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 1 Şubat 2016; 21:23:00 >
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum

• orc123456 kullanıcısına yanıt
    Valiant hearts, limbo, transistor,apotheon, injustice bunlara ekleyebilecegim oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: r3vstallon

indieciler resimdeki dayıyı görünce mükemmel bir çöp diye zevkten boşalmıştır kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilee -- 2 Şubat 2016; 3:07:42 >
  • Neden takiliyorsunuz ki bu kadar ? indirmeyin oynamayin sikinti yapmayin :)

• Oyunlar gelmiş
  • Aynianda 2 kere 1 yillik ps plus alirsam 2 yil mi kullanabilirim (2018ekadar )yoksa ikiside ayni tarihte (2017) mi biter?

• Eaglefire kullanıcısına yanıt
    2 yıl olur
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.