Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.855
Cevap
565
Favori
1.652.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wither

Mart ayında verecekleri plus oyunu için 3 oyuna anket düzenlemişler bir de mail atmışlar , seçim yapamadım aralarında :)

Bu kadar zorlamasaydın bizi sony.

Mükemmel oyunlar
  • Ps4üme sonunda kavuştum, henüz hiçbi oyuna başlamadım, başlamadan önce psn plus almayı düşünüyorum. Hangi hesaptan almamı tavsiye edersiniz ve açacağım diğer hesaptan hangisi ana hesap olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In_ceron

Ps4üme sonunda kavuştum, henüz hiçbi oyuna başlamadım, başlamadan önce psn plus almayı düşünüyorum. Hangi hesaptan almamı tavsiye edersiniz ve açacağım diğer hesaptan hangisi ana hesap olsun?

16 tane hesap tanitabiliyorsun cihaza ve istersen tamami ana hesap olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3'teki Gta Online hesabımı Ps4'e nasıl aktarabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helldrivers iyi. Onun disindakiler ne oyle Allah askina. Sega oyunlari daha kaliteliydi bunlardan

• Kaktüse attım oy, inşallah o gelir. Sony'nin özenle geliştirdiği, PlayStation 4 platformunun sınırlarını zorlayan prodüksiyonlarından birine benziyor.
  • Bu ay verilen Nom nom galaxy'i deneyen oldu mu ? Çorba yapıyorsunuz, tam çerezlik eğlenmelik oyun olmuş. Tavsiye edilir.
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Aynen hell divers gayet iyi oynuyoruz ama diğerlerini vereceklerine hiç vermesinler bence daha iyi. Bu hakaret gibi oluyor alın eğlenin ehe der gibi
  • sanırım bu ay oylamaya 3 oyun sunulmuş onlardan biri gelecek ( enazından endonezya psnde öyle şuan)
  • Benimde 1 senelik plus 9 mart'da bitiyor yenilemeyi düşünmüyorum şu anda...

• 16 subatta layers of fear cikacakti us psn`e geldi tr psn hala gelecek 2 gun gecti.bilgisi olan var mi bu konuda.

• Rocket League yeniden verilir mi acaba?
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Aynı oyun birdaha verilmez. Kaldı ki baştan Asya bölgesine verilmemişti sonradan o bölgeye de verildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara.com kampanyası devam eder mi acaba Mart tan sonra da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexen3

Enpara.com kampanyası devam eder mi acaba Mart tan sonra da

Walla ses seda yok. Umarim devam eder...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazaryonetmen

16 subatta layers of fear cikacakti us psn`e geldi tr psn hala gelecek 2 gun gecti.bilgisi olan var mi bu konuda.

Outlast gibi anadan doğma çıplaklık varsa yasaklanmış olabilir.

• Anketten %47 oyla Broforce cikmis. Ilk oyunumuz herkese hayirli olsun

• çok sevindim hocam. witcher ı bırakıp hemen buna geçiyorum :))

• dandik dandik oyun veriyorlar sanki ps değilde telefon kullanıyoruz.
  • En son hangi oyunu indirmiştim plus ile verilen hatırlamıyorum artık !! bide dalga geçer gibi anket yapıyolar hangisini verelim diye zaten anketten hangisi çıksa bile verdikleri 2. oyun ya anketteki diğer bi oyun yada benzer çöplükte başka bi oyun oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.