|
Herkese selamlar. Sony ürünlerini bayıla bayıla kullanan bir PS fan boyu olarak çılgınlık edip PS4 Pro aldım. Bundan önceki konsol maceralarıma kısaca göz atıcak olursak tüm sony konsollarına sahip oldum ve uzun süre bu konsolları kullandım. Sonuç tahmin ettiğiniz gibi. Playstation 1, PSone, PS2 Fat, PS2 Slim, PSP ve en son PS3 Slim modeli sahibi olmuştum. Tüm cihazlar dönemine göre birbirinden iyiydi. İçlerinde fan sesi problemi olan tek model ise satış rekorları kıran PS2 Fat modeliydi. çılgınlık ettim PS4 alayım dedim sonra pro modeli dikkatimi çekti özellikleri, grafiği PS4 ten farklıydı heybetliydi. Tamamdır dedim aradığım model bu gittim cihazı aldım eve geldim kurdum horizon açıp oynayayım dedim ki o da ne daha sinematik ekranda salonda atak helikopteri dolanıyo. Arkadaşlar böyle bir fan sesi yok hayatımda görmedim duymadım. 25 yıllık masaüstü pcim bile yıllar önce temizlenmesi rağmen daha sessiz yemin olsun. Sonra rahat durmadım cihazı açtım temizlersem termal macunu yenilersem bir nebzede olsa fan sesinden kurtulacağımı zannettim ama yanıldım cihazın içi temiz olmasına rağmen horizon zero down oynarken cihaz aşırı gürültülü çalışıyor. Oyun içinde ayarlardan grafik performansını düşürünce fan bi tıkta olsa az gürültülü çalışıyor ama ben 4K oyun oynamak için 4K tv almışım oyunu PS4 Pro enhanced almışım sırf slim modelden en büyük farkı 4K desteklemesi diye Pro versiyonu seçmişim ama konsol bana diyorki 4k da oynarsan 120 desibel fan sesi maruz alırsın ağa. Kusura bakmayın ama tüm Sony konsolları arasında şahsi fikrim en dandik konsol PS4 produr arkadaşlar. Biraz uzun bir yazı oldu ama bu insana koyuyor arkadaşlar. Nasıl olurda hiçbir mühendis, tester veya tasarımcı ekibi "beyler bu konsol biraz fazlamı sesli ?" sorusunu sormaz aklım almıyor. Siz siz olun fat veya slim kasaya almaya özen gösterin 1080p de en azından kafanız rahat olur. Özet: Öküz parası bayılıp 4K oyun oynayamak için PS4 Pro aldım eve geldim Kutudan Airbus A320 çıktı. Sony Airlines keyifli uçuşlar diler. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı