Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.430
Cevap
67
Favori
154.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu





    Neden Amazon?

    PS4 Slim'in ülkemizde 1300TL den satışa çıkacağı açıklanmış durumda. Biz neredeyse PS4 Slim fiyatına PS4 Pro alıyoruz.





    PS4 Pro Ürün Bedeli 335,29 Euro
    Kargo ve paketleme ücreti 12 Euro
    Gümrük çekim hizmetleri 62,51 Euro

    Cihazın bize toplamda maliyeti: 409,80 Euro = 1375 TL (Kur ile doğru orantılı değişebilir)






    Link:https://www.amazon.de/gp/product/B01H0CG7GQ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

    Sayfayı İngilizce görmek için üst köşeden dili İngilizce olarak değiştirmeyi unutmayın.

    Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu


    Önemli noktalar

    1- Ürünü Amazon.com yerine Amazon.de üzerinden alıyoruz. Bunun iki nedeni var. Birincisi; Amazon.com PS4 Pro'yu ülkemize göndermiyor. İkincisi ise PS4 Pro Avrupada 350 euro, amerikada 400 dolardan satışa çıkmış. Türk parasına çevirdiğimizde 350 Euro, 400 dolardan daha düşük oluyor. Aryıca Amazon.de ülkemiz için ürün fiyatını 335 Euro'ya düşürüyor. İndirimi görebilmeniz için ürünü sepete ekleyip adres bilgilerinizi tanıtmanız gerekiyor. Kendi siparişimin ayrıntılarını aşağıya koyuyorum.

    Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu


    2- PS4 Pro'yu en yavaş kargo ile alırsanız şuanki kura göre 1375 TL ye denk geliyor. Amazon ürünü kargoya vermeden hemen önce kartınızdan ücreti çekeceği için bu fiyat o tarihe kadar kur ile doğru orantılı artabilir veya azalabilir. Ve bankanız bu kuru daha yüksekten veya düşükten çevirebilir. Kısacası kredi kartımızdan toplam tutar olan 409,80 Euro o tarihte o zamanın kuru ile çekilecek. Bunu asla aklınızdan çıkarmayın. Fakat ülkemizde düz PS4 Slim'in bile 1300TL olacağı düşünüldüğünde her türlü kardayız.


    3- Eğer kararınızı değiştirirseniz veya baktık ki kurlar Kasıma kadar yükselişe geçti, ürün kargolanmadan önce istediğiniz zaman canlı desteğe bağlanmak zorunda kalmadan siparişinizi iptal edebilirsiniz. Amazon kartınızdan ücreti kargolamadan hemen önce çekeceği için problem yaşatmıyor.


    4- Hızlı kargo seçeneğini seçerseniz 40 TL civarı daha fazla ödemeniz gerekiyor. Hızlı kargoda genelde UPS ve DHL'ye teslim ediyorlar. Fakat bazen sürpriz yapıp yavaş kargo seçilse dahi UPS ve DHL'ye verip hızlı geldiği de oluyor. En azından benim başıma geldi.


    5- Ürünü Amazon Almanya'dan aldığımız için PAL oluyor, yani ülkemizde satılacak olan modellerle aynı. Çevirici vb gerekmiyor.


    6- Emin olmamakla birlikte Avrupa ülkelerinden alınan ürünlerde ülkemizde 1 yıllık garantisi geçiyormuş. Fakat bu konuda bir doğrulama bekliyoruz. Ayrıca yoksa bile; Amazon'un müşteri hizmetlerinin kalitesini bilen bilir. Bir sıkıntı olduğunda sorun çıkartacaklarını sanmıyorum. Ama siz her halükarda Türkiye'de garantisi geçmiyormuş gibi düşünün. En azından konu açıklığa kavuşana dek.


    7- Bu fiyatın içinde gümrük masrafları ve vergiler de var. 409.80 Euro = 1375 TL dışında hiç bir ekstra masraf ödemiyorsunuz. Amazon.de'den siparişi verirken gümrük vergi ücretini de (Import Fees) Amazon'a ödemiş oluyorsunuz. Ürün ülkemize geldiğinde vergi çekim hizmetlerini Amazon sizin yerinize hallediyor. Eğer ürün ülkemize girdiğinde gümrük masrafı Amazon'un sizden aldığı gümrük ücretinden daha düşük çıkarsa Amazon size aradaki farkı 60 gün içerisinde geri yatırıyor. Eğer yüksek çıkarsa Amazon bunu kendi cebinden karşılıyor.


    8- 10 Kasıma yaklaşırken kartınızda yeterli limit olması gerektiğini unutmayın. Unutmayın ki şuanki kredi kartınızın limiti Amazon'u ilgilendirmiyor. Önemli olan parayı çekeceği tarihte kartınızda yeterli limit bulunması. Eğer sanal kart kullanıyorsanız limit ayarlaması yapmayı ihmal etmeyin.

    Amazon hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/m_99980530//tm.htm#99980530


    Şimdiden PS4 Pro'nuz hayırlı olsun.




    Amazon'dan PS4 Pro Önsiparişi Geçenler

    1- GoldPunch

    2- fantastik17

    3- 1982-utkan

    4- Xdian

    5- Kehanist

    6- sfunder

    7- There goes your life

    8- evs4evs

    9- Ps4Pro

    10- yaki83

    11- drmurathan

    12- cagrimir

    13- tanerq

    14- PlayerX

    15- krocker09

    16- Celeste

    17- iTrailblazer

    18- frhtoztrk

    19- qwert7610

    20- :::LOSTPLANET:::

    21- yekzan

    22- burak_YILDIZ

    23- firadiko

    24- LENASSO

    25- digi_boy2006

    26- ugurbaykoc

    27- brykkn

    28- C-İ-E_SN

    29- Drago

    30- GÜMÜŞKURTT

    31- okanka18

    32- Verutol

    33- adoreco

    34- LiLaLo

    35- Rapsody_izmir

    36- Burak73

    37- tnrvrd1996

    38- guguk

    39- Not Today!

    40- Zala_

    41- Tinúviel

    42- Maximum_Carnage

    43- napolyon07

    44- erdlst

    45- gurnur

    46- iBest

    47- byvolcan

    48- somethingroyal35

    49- Naughty_Dog

    50- saintrt

    51- XII.Nicksiz

    52- cahit_99

    53- BullCock

    54- codred

    55- xrico

    56- wolfgangg

    57- iskender86

    58- DenzeL_28


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • şaşıyorum bizim milletimize. sony tr müdürü açıklama yapmış, neymiş efendim 2.ooo tl nin altında olacakmış mış falan fıstık. Benim gibi amazon.de pre order siparişi verenlere sesleniyorum, bilmiyormuydunuz yada TAHMİN edemiyormuydunuz 2.ooo tl nin altında olacağını. Ne zannettiniz siz 2.5oo tl gibi bir rakam ile mi gelecek sanıyordunuz ? Ben gene diyorum sırf garanti ve türkiye ötv satış politikası için ben fazladan 3oo-4oo tl veremem. Alan türkiyeden alır almayan yada vermek istemeyen cihazın gerçek satış rakamından alır. Türkiyenin Ötv ve satış politikası yüzünden sömürebileceği KÖLESİ değilim ben.
    Vesselam
    Alınmayın gücenmeyin lakin 10-15 euro için son derece ölücü bir tavır sergileyip ''ücretsiz kargodan nasıl faydalanırız sipariş no'larını verin başlarına kakalım bize de ücretsiz yapsınlar'' mantığında düşünebilen insanları anlamıyorum. Hadi diyelim kendinize saygınız yok; adamların sisteminde belli ki bir sorun olmuş, bu sorun esnasında ücretsiz kargo ile alan insanların siparişlerinde müşteri memnuniyeti adına düzeltme yapmıyorlar Türk firmalarının aksine. Peki size ne oluyor? Zaten en pahalı haliyle bile TR fiyatından 250-300TL ucuza sahip olacaksınız, şu birkaç euro'nun peşine de düşmeyin be arkadaşım... Elin Almanı hakkınızda ''Adamlara bak, sistemin her açığından faydalanıp 1-2 euro'nun bile suyunu sıkma derdinde'' diye düşünüyor muhtemelen, değer mi? Sistemin açığından faydalanamadım diye mağdur hissedebilen kitle bu DH forumlarına özel sanırım.
    2 yıl içinde bozulursa PTT ile Amazon'a gönderiyorsun. PTT'den aldığın takip kodu yazan faturayı taratıp veya fotoğrafını çekip Amazon'a mail atıyorsun. 2-3 gün içinde kargo ücretini, ürün satın alırken kullandığın kredi kartına iade ediyorlar. Ayrıca Amazon'da tamir diye bir şey yok. Ya yenisini gönderiyorlar ya da para iadesi yapıyorlar. Yenisini gönderirlerse tüm gümrük ücretini ödüyorlar.

    Ancak bu garanti işlemlerini ürünü satın aldığın hesap üstünden yapmak gerekiyor. Elinde fatura olmasının bir anlamı yok. Satın alan kişinin 2 yıllık Amazon garantisinden faydalanması için satıcı, konsolu satın aldığı Amazon hesabını da vermeli.
    Beyler dh amazon ana konusunda bir kural var amazon ile aranizda gecen indirim guzellik vs olaylarini burda anlatmayin.Amazon hemen onlemini alip harekete geciyor..Ornek amazon eskiden kargo gununu 6 12 gun diye not gecerdi alinan urunun yaninda.Fakat urunu 1 gun gec geldi diye hemen salya ile atlayip amazona yazarak o kargo parasini isteyen tipler yuzunden 19 gune cikartilarak bunun onune gecti..
    Id numarasini yazmayarak gtx 1070 i karambola getirip urunun tr de ambarda bekletip urunun parasini iade alan. Ve urun ambardan kendisine teslim edildginde geri yollamayan sli yapip resmini burda paylasacak kadar ar damari catlamis ve bunuda anlatmis tipler yuzunden tr ye kusku ile bakan bir amazon var artik..
    Amazon tr musteri hizmetlerine zirt pirt baglanmakta onlem gerektirebilir..iyi aksamlar
  • amerika amazon dan dolarla alınsa daha uyguna gelmez mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti konusunda uğraşmaya değmez , tr den alın bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel baslik Surda dursun yazim muhtemelen bende alicam..Amazon.com ada bakmismiydiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım ibo aldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1982-utkan

    Guzel baslik Surda dursun yazim muhtemelen bende alicam..Amazon.com ada bakmismiydiniz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

    amerika amazon dan dolarla alınsa daha uyguna gelmez mi?

    Dostlar maalesef Amazon.com göndermiyor ülkemize. Hem USA olacağı için dönüştürücü filan gerekebilirdi. Amazon.de şuanda mantıklı gibi duruyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: turki5hmo

    aldım ibo aldım



    Hayırlı olsun dostum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Ben de amazondan almayı düşünüyorum fakat alırken kartımıza dolar cinsinden bir hesap mı açmamız gerekiyor ben tam çözemedim bir keresinde laptop aldım 3600'lük ürün yanlış seçimimden ve bankanın çakallğından dolayı (ödeme esnasında TL seçtim) 3900 oldu bu konuda bir rehber var mı paylaşırsanız sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 8 Eylül 2016; 22:19:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taksitte olsa keşke
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    taksitte olsa keşke

    Bankanız ile görüşüp belirli oranlarda taksit yapabilirsiniz.
  • Amazon.com'dan Türkiye'ye Gönderim olmuyor. Bu alan adından nasıl oluyor, ikisinin de distrubitörü Sony değil mi nasılsa? SAbahtan beri deniyorum amazon.comdan bir türlü olmadı. Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sagropa

    Amazon.com'dan Türkiye'ye Gönderim olmuyor. Bu alan adından nasıl oluyor, ikisinin de distrubitörü Sony değil mi nasılsa? SAbahtan beri deniyorum amazon.comdan bir türlü olmadı. Teşekkürler


    Amazon.com turkiyeye bir cok urun yollamiyor.Maalesef bolgeden kaynakli sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sagropa

    Amazon.com'dan Türkiye'ye Gönderim olmuyor. Bu alan adından nasıl oluyor, ikisinin de distrubitörü Sony değil mi nasılsa? SAbahtan beri deniyorum amazon.comdan bir türlü olmadı. Teşekkürler


    amazon.com değil hocam amazon.de
  • Ps4 zamanında amazon.com usa den almıştım, tr de satışa çıkmadan elimizde oynuyorduk, hala taş gibi şimdi de amazon.de den verdim siparişi, amerika dan daha uzuca geliyor gerçi göndermiyorlar şimdilik ama göderselerde almanya amazon hem daha ucuz hemde daha erken elimize ulaşacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sagropa

    Amazon.com'dan Türkiye'ye Gönderim olmuyor. Bu alan adından nasıl oluyor, ikisinin de distrubitörü Sony değil mi nasılsa? SAbahtan beri deniyorum amazon.comdan bir türlü olmadı. Teşekkürler


    Hocam amazon şubelerinin depoları değişik. Mesela amazon.de'den aldığımızda Amazon EU. S.A.R.L deposundan size ürün geliyor. Bazen her amazon şubesi her ülkeye gönderim yapmıyor. Stoklarla ve depoda ürün tutma ile alakalı bir durum yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Herdist

    Ben de amazondan almayı düşünüyorum fakat alırken kartımıza dolar cinsinden bir hesap mı açmamız gerekiyor ben tam çözemedim bir keresinde laptop aldım 3600'lük ürün yanlış seçimimden ve bankanın çakallğından dolayı (ödeme esnasında TL seçtim) 3900 oldu bu konuda bir rehber var mı paylaşırsanız sevinirim.

    Amazon.com da öyle bir olay var gerçekten. Kuru ya amazon ayarlıyor ya da bankanız. Ve bunu çok garip bir şekilde biz seçiyoruz. Yani bir tik işaretlemekle ürünün fiyatı düşüp artabiliyor. Fakat amazon.de de bu olay yok. Direkt bankanız kuru ayarlayıp karttan çekiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Güzel konu yanliz ilk siparis eden ve ana konuda ilk bilgi veren kisiye de tesekkür edelim buradan

    @ysn61
  • geçen bir gazla ps4 alıyordum sonra neo bekleyeyim dedim vazgeçtim. beklediğimden ucuza çıktı ama tv yok öğrenci evinde. 4k tvler ne kadar

    edit : yuh +4000tl miş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Eylül 2016; 23:01:00 >
  • Hocam KK bilgilerini girmek gerekiyormu şimdiden? Parayı çıkıncamı kesecek? Yani 10 Kasımdamı? Birde teslim tarigi 25 Kasımmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 8 Eylül 2016; 22:58:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

    Hocam KK bilgilerini girmek gerekiyormu şimdiden? Parayı çıkıncamı kesecek? Yani 10 Kasımdamı? Birde teslim tarigi 25 Kasımmı?

    Hocam şimdiden girmek zorundasın. Parayı ürünü göndermeden bir iki gün önce kesiyorlar. Teslim tarihi hep tahmini oluyor. Genelde bu şekilde beklenen ürünleri çıkış tarihinden bir kaç gün önceden kargoya veriyorlar. Yani en geç 15, 16 Kasıma kadar elimizde olur diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.