Şimdi Ara

PS4 Konsept Tasarımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Yalnız herkes bir detay'ı kaçırmış...Bu kasa üzerinde sadece 1 tane fonksiyon tuşu var (Açma veya Disk çıkarma)

ARKADAŞLAR NORMALDE BÖYLE BİR KONSOLDA HEM POWER TUŞU - HEMDE DİSKİ ÇIKARMAK İÇİN TUŞ KONULMASI GEREKMİYOR MU ? DİKKALİ BAKINCA FARK ETTİM.BELKİDE BEN GÖREMEDİM...BU NEDENLE BENDE FAKE BİR KONSEPT DİYORUM !

Evet dostum bende farkettim ve otuş BD çıkarma tuşu belki fat kasadaki gibi bir sisteme gidilmiştir diyerek fazla kurcalamadım
  • tasarımlar cok güzel. ama slim model olur bu :D bunun kalın'ını yaparlar.
  • quote:

Yalnız herkes bir detay'ı kaçırmış...Bu kasa üzerinde sadece 1 tane fonksiyon tuşu var (Açma veya Disk çıkarma)

ARKADAŞLAR NORMALDE BÖYLE BİR KONSOLDA HEM POWER TUŞU - HEMDE DİSKİ ÇIKARMAK İÇİN TUŞ KONULMASI GEREKMİYOR MU ? DİKKALİ BAKINCA FARK ETTİM.BELKİDE BEN GÖREMEDİM...BU NEDENLE BENDE FAKE BİR KONSEPT DİYORUM !

Zaten açıklamalarında "PS4 includes a one-touch power button, and all options appear." yazılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

quote:

Zaten açıklamalarında "PS4 includes a one-touch power button, and all options appear." yazılmış.

Sizce böyle birşey ne kadar mantıklı ?
  • Cok basit bir defa dokununca disk cikaracak basili tutunca kapanacak.
  • fuarda gösterilmeden bu resimlere inanılmaz en iyidi fuarı beklemek tahmşnen xbox bu sene ps seneye cihazı piyasaya sürer
  • Umarım PS3 oyunlarına destek verir bu yeni alet. Tasarım şu ana kadar ki en iyi PS tasarımı hatta en iyi konsol tasarımı diyebilirim. Fake olsa dahi Sony'nin bunu değerlendirmeye alması gerekir.
  • Atladiginiz birsey var oda sony firmasinin konsol tasarimlarini internete sizdirip boyle foumlarda yapilan yorumlara gore gelistirme yapip insanlarin begini oranini olcuyor olabilecegi cunku resim cok detayli ve ps4 haberleri inceden gelmeye basladi ve vita cikiyor ps4te bir sonraki proje resimler dedigim gibi cok detayli ve insanlar begenip begenmedigini olcek icin bir ar-ge calismasi oluyor olabilir.
  • Bu kadar gösterişli gelmez bence PS4. Daha sade bir tasarım bekliyorum slim kasa PS3 gibi.

Fat kasa PS3'ün tasarımını hiç beğenmiyorum bu arada.

Gelecek E3'de PS4 duyurulur umarım. :)

Ayrıca resimlerin fan çalışması olduğunu düşünüyorum ama ustaca hazırlanmış.
  • Gosteris konsept teknolojide artik moda oldu ve bu ikili paralel gidiyor bakiniz samsung televizyonlar yeni bd dvdler hepsi boyle gosterisli oldu sonyde buna ayak uyduruyor olabilir bence ps3 fat kasadan daha sade onda butun ustu parliyordu.
  • bu kasayla çıksın ps4 sarı ışık htasının kralını verir bu kadar güçlü bir alet olacak ve ısınmayacakmı bu meret,aptalllık olur böyle bir kasa kullanmak
  • Çok ciddi duruyor. Fake gibi gelmedi.
  • Sony'nin değişik bir reklam uygulaması olabilir. Böyle hafiften bilgi verip insanları meraklandırıp resmi ağızdan bir açıklama yapmadan uzun süre internet üzerinden reklam yapabilirler.
  • Ben de fake olduğunu düşünüyorum.
    Tasarımın hoş olduğu doğru ama bunca süreden sonra ben çok daha farklı ve şaşırtıcı bir tasarım bekliyorum...
  • Mühim olan iç güzelliği zaten Sony ilk çıkardığı kasadan sonra slim çıkartıyor. Gerçi ben tüm Playstation konsolları için de hep FAT kasaları beğendim.
  • Güç harcamının 90Watt olacağı yazıyor. Bunun anlamı ya aletin içinde grafik çipi yok yada grafik çipi olarak S3 Virge filan kullanmışlar.. Fake bunlar fake :))
  • tasarım güzel gelmedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bu kadar gösterişli gelmez bence PS4. Daha sade bir tasarım bekliyorum slim kasa PS3 gibi.

Fat kasa PS3'ün tasarımını hiç beğenmiyorum bu arada.

Gelecek E3'de PS4 duyurulur umarım. :)

Ayrıca resimlerin fan çalışması olduğunu düşünüyorum ama ustaca hazırlanmış.

Fat kasa nasıl beğenilmez ya?

Vurun daha ölmedi.

Şaka bir yana herkesin zevki farklıdır. Bence gelmiş geçmiş en karizmatik konsol FAT kasa PS3'dür.

• %70 Fake ama Fake değilse çok beğendim ben.

İyi Forumlar...
  • abiiiiiiiii bu gerçek mi ya :D bayıldımmm....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.