Şimdi Ara

PS4 Görüntü İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm açıkçası ps4 görüntülerini ilk gördügümde ps3ten farksız pcden daha düşük oldugunu düşünmüştüm fakat dikkatli izleyince ps4ün xboxa ps3e nasıl fark attıgını görebiliyorum ayrıca pcden pek bir farkı kalmamış gibi inşallah dahada iyi olur şahsen bu görüntülerinin bazılarını pc sandım her neyse ps4ten bazı görüntüler
     PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

Güncel Eklenti:
     PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

1 2 tanesinin dışında resimlerin hepsini ben kendim bizzat çektim
    açıkçası görüntüde renk kalitesi ps3ten baya artmış çözünürlügü fazlalaşmış pcye baya yaklaşmış hatta hemen hemen aynı görüntülerin hepsi ps4e aittir görüntü hakkında görüşlerinizi bekliyorum...

Not:görüntüler hd değildir en azından çoğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupnwo -- 8 Eylül 2013; 12:06:30 >

• sen nasıl çektin resimleri ?
  • Çektim derken ? SS aldın videodan heralde.
  • şimdi 'geliştiricelere önceden ps4 yolladılar' diyormuş. akşama evini yıkarlar.
  • Aslında pek o kadar fark göremiyorum ben ama 2-3 sene içinde gerçek gücünü kullanacaktır özellikle exc. oyunlarla ki ps3 e ilk çıkan oyunlarda da böyle bir durum söz konusuydu.
  • evet videolardan ss aldım
  • ilk mesaja eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 29 Ağustos 2013; 19:39:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

Bunlarda benden gelsin istersen ilk mesaja at

Oyun içi:

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

CGI:

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

PS4 Görüntü İncelemem

teşekkürler hemen ekliyorum

• AC4'ün konsollar arasında pek bir farkının olduğunu sanmıyorum. FF serisini de geçen jenerasyonda gördük. Oyunun yarısı videoydu ve bu görüntülerin çoğu da ara sahne gibi geliyor. Multiplatform oyunlar için zaten konsol alınmaz. Infamous ve Killzone da ölünüp bitilesi oyunlar değil malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

AC4'ün konsollar arasında pek bir farkının olduğunu sanmıyorum. FF serisini de geçen jenerasyonda gördük. Oyunun yarısı videoydu ve bu görüntülerin çoğu da ara sahne gibi geliyor. Multiplatform oyunlar için zaten konsol alınmaz. Infamous ve Killzone da ölünüp bitilesi oyunlar değil malesef.

haklısın, ne demek istedigini tam anlayamadım açarmısın biraz?
  • Ulke olarak boylesine detayli bir incelemeye ihtiyac vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s image yapsaydınız olurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupnwo

quote:

AC4'ün konsollar arasında pek bir farkının olduğunu sanmıyorum. FF serisini de geçen jenerasyonda gördük. Oyunun yarısı videoydu ve bu görüntülerin çoğu da ara sahne gibi geliyor. Multiplatform oyunlar için zaten konsol alınmaz. Infamous ve Killzone da ölünüp bitilesi oyunlar değil malesef.

Konsol almak için henüz erken ve pek de nextgenlik bir hali yok. Bundan sonra 10 yıllık konsol ömrü 4-5 yıla düşecektir kanısındayım
  • quote:

quote:

quote:

Konsol almak için henüz erken ve pek de nextgenlik bir hali yok. Bundan sonra 10 yıllık konsol ömrü 4-5 yıla düşecektir kanısındayım

Aynen öyle.
    Sony en geç 2 yıl sonra slim duyuracak, 4 yıl sonrada sızıntılar gelecek.

• High End bir PCnin grafikleri her zaman önde olacaktır.

Battlefield 4 (resmi olmasada) 720p çıkacak görünüyor sırf 60hz olsun diye.

Diğer oyunlarda 1080p olsa yine 30 hz olacak gibi şu an. Sony Exclusive oyunlarıda 1080p 30hz i hedeflediğini okumuştum internette çoğu yerde.

Bir oyunu 30hz e sabitleyip grafik kalitesini arttırmak konsol yapımcılarının tekniğidir.

PC mesela bunu 1080p 60hz veya 1440p 60 hz gibi daha bir sürü seçenek ile yapmakta. O yüzden PS4 PC den daha iyi demek yanlış olacaktır. Grafik kalitesi AYNI olsa bile PCde daha yüksek hız (120hz e kadar) veya daha yüksek çözünürlük, hatta ve hatta 3 ekran gibi seçenekler mevcut.

Fakat İyi bir PC PS4den kat ve kat daha pahalıdır buda ayrı bir konu.

Kısacası PC ve PS4 grafiklerini kıyaslamamak lazım.

PS4 grafiği ancak Xbox One ile kıyasnalabilinir. Rakibide odur zaten. PC değil.

Piyasada PS4den daha pahalı anakartlar var. Sırf anakart

Ben PS4 ü ilk çıkınca alacaktım ama vazgeçtim. Exclusive ler biraz kabarsın o zaman alıcam. Diğer tüm oyunlar yine PC.

Konsolda exclusive oyunlar oynamakta farklı bir keyif.

• Daha ilk başta bunlar görüyorsak sonlarda neler görünür bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

High End bir PCnin grafikleri her zaman önde olacaktır.

Diğer oyunlarda 1080p olsa yine 30 hz olacak gibi şu an. Sony Exclusive oyunlarıda 1080p 30hz i hedeflediğini okumuştum internette çoğu yerde.

Bir oyunu 30hz e sabitleyip grafik kalitesini arttırmak konsol yapımcılarının tekniğidir.

PC mesela bunu 1080p 60hz veya 1440p 60 hz gibi daha bir sürü seçenek ile yapmakta. O yüzden PS4 PC den daha iyi demek yanlış olacaktır. Grafik kalitesi AYNI olsa bile PCde daha yüksek hız (120hz e kadar) veya daha yüksek çözünürlük, hatta ve hatta 3 ekran gibi seçenekler mevcut.

Ben PS4 ü ilk çıkınca alacaktım ama vazgeçtim. Exclusive ler biraz kabarsın o zaman alıcam. Diğer tüm oyunlar yine PC.

Aslında haklısın fakat görüntü bakımından çokta farklı gözükmüyor çözünürlük bakımından pcden çok farklı değil ama yinede pc daha iyi fakat oyunların bi üst sürümü çıktıkça ekran kartı almak lazım ps4te böle bir sorun olmicak fakat ps3tende farkı yok ufak tefek şeyler dışında ps4 ps3 ile aynı görüntü bakımından

• quote:

quote:

Aslında haklısın fakat görüntü bakımından çokta farklı gözükmüyor çözünürlük bakımından pcden çok farklı değil ama yinede pc daha iyi fakat oyunların bi üst sürümü çıktıkça ekran kartı almak lazım ps4te böle bir sorun olmicak fakat ps3tende farkı yok ufak tefek şeyler dışında ps4 ps3 ile aynı görüntü bakımından

Görüntü olayıda yapımcıya bağlı. Mesela adam hiç uğraşmaz aynı grafikler ile PC de sunar oyunu. PC nin tek avantaji yüksek çözünürlük veya 60 hatta 120 hz olur.

Ama bazı yapımcılar PC için ekstra çapa da sarfedebilir. Örneğin Battlefield 4 PS4 te PC nin Medium grafikleri ayarında olacak diye açıklanmıştı. PC de High be Ultra da olacak sonuçta.

Yapımcı da önemli.

Ama dediğin gibi PC pahalı. Ha istersen en iyi PCyi yaparsın ama illa bi ekran kartını 4 sene sonra filan değiştirmen gerekicektir. PC çok daha pahalıdır bu durumda. Ayrıca PC de limit tamamen bütçedir. Ama konsollarda limit konsolun kendisidir.

PS4 ve PS3 e gelecek olur isek. PS4 ve Xboe One kesin daha kaliteli bir önceki yıllara göre FAKAT PS2 ve Xbox dan sonra PS3 ve Xbox360 ın yarattığı grafik farkını veremiyecek gibi duruyor. (Troller atlamasın hemen lütfen. Tabi ki fark var sonuçta yok değil)

Neyse. Merakle bekliyorum çıkmasını PS4ün. PS3 ğ sattığımdan beri evde bluray player yok. Belki sırf bluray player yüzünden hemen alabilirimde PS4. Bilemedim.

• 4K devri geliyor artık her oyun sabit 1080p olmayacaksa çıkmasın bu konsollar. Valla iç karartıyor bazı yorumlar, bu nesil konsolların çıkış grafikleriyle son grafikleri arasındaki fark ortada. Ama o konsollar bildigim kadarıyla ciktigi donemin üst düzey pclerinden iyi donanıma sahipti. Bu nesilde PS4'ün donanımı bile üst düzey bir pc ayarında degil anladığım kadarıyla. Bakalım kaç yıl götürecek bu konsollar bizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Görüntü olayıda yapımcıya bağlı. Mesela adam hiç uğraşmaz aynı grafikler ile PC de sunar oyunu. PC nin tek avantaji yüksek çözünürlük veya 60 hatta 120 hz olur.

Ama bazı yapımcılar PC için ekstra çapa da sarfedebilir. Örneğin Battlefield 4 PS4 te PC nin Medium grafikleri ayarında olacak diye açıklanmıştı. PC de High be Ultra da olacak sonuçta.

Yapımcı da önemli.

Ama dediğin gibi PC pahalı. Ha istersen en iyi PCyi yaparsın ama illa bi ekran kartını 4 sene sonra filan değiştirmen gerekicektir. PC çok daha pahalıdır bu durumda. Ayrıca PC de limit tamamen bütçedir. Ama konsollarda limit konsolun kendisidir.

PS4 ve PS3 e gelecek olur isek. PS4 ve Xboe One kesin daha kaliteli bir önceki yıllara göre FAKAT PS2 ve Xbox dan sonra PS3 ve Xbox360 ın yarattığı grafik farkını veremiyecek gibi duruyor. (Troller atlamasın hemen lütfen. Tabi ki fark var sonuçta yok değil)

Neyse. Merakle bekliyorum çıkmasını PS4ün. PS3 ğ sattığımdan beri evde bluray player yok. Belki sırf bluray player yüzünden hemen alabilirimde PS4. Bilemedim.

haklısın, pcdeki görüntü fark sadece çözünürlükte ps3 veya ps4 bu çözünürlüge sahip değil mesele bu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.