Şimdi Ara

PS4'den PS4 Pro'ya Geçecekler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçımızın evinde 4k var sony fena patlayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ps4 pro'ya vereceğim parayı ps4 de satar üzerine koyup güzel bir kasa toplarım daha iyi. Nasıl olsa artık konsollar da 2-3 yılda bir çıkmaya başladı. O 2-3 sene de de kasa rahat rahat işimi görür..

• Bir konsol için tutup da 4k TV'ye 4000-5000 TL arası para vermeyi düşünmüyorum. Gel gelelim konsolun özellikleri şu anda mevcut PS4'lerden üstün. Olur da oyunlara Performans veya Grafik seçenekleri gelirse geçiş yapmayı planlıyorum. Tabi burada fiyatın da önemi var. TR tarafı fiyatı henüz açıklamadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 8 Eylül 2016; 21:18:05 >

Orijinalden alıntı: Iconic

Sunumda belirttikleri gibi native 4k 60fps vereceklerse ilk haftasından alacağım,ama sonradan horizonın art directorının dediği gibi upscale 4k 30fps vereceklerse gerek yok.
    native olursa ps5,upscale olursa ara geçiş konsoludur benim nazarımda.

400 dolarlık aletten cidden native 4K 60Fps bekliyor musunuz ?
  • Teknosadan cumartesi ps4 almıştım.Gamepadine vs dokunmadan (başka bir gamepad var) pes 2017 demo ve birkaç oyun oynadım.Dün pro duyurulunca teknosaya gidip derdimi anlattım.Saolsunlar PS4ü geri alıp onun yerine iade çeki verdiler.Pro'yu beklemeye koyuldum.Benide ekleyebilisiniz.

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

Sunumda belirttikleri gibi native 4k 60fps vereceklerse ilk haftasından alacağım,ama sonradan horizonın art directorının dediği gibi upscale 4k 30fps vereceklerse gerek yok.
    native olursa ps5,upscale olursa ara geçiş konsoludur benim nazarımda.

400 dolarlık aletten cidden native 4K 60Fps bekliyor musunuz ?

Sizin ps5 çıkarsa ondan beklentiniz ne olacak?Bence asıl soru budur.
    Bu alet native 4k 60fps değil de 30 verecek,ps5 ise 60fps veren versiyonu olacaktır.
    Sony'nin ticaret hamlesi artık belli oldu,makinaların pro versiyonları hep güçlü olacak,ps5 i bekleyenler ps5 proya kadar bekler artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Orijinalden alıntı: Calimocho

Geçmiyeceğim inşallah sony satışlarda patlar ve xbox öne geçer ve sony beter olur yoksa sony'den adam olmaz.Bu arada ps4'ü milyonlarca kişi 1080p diye aldı ama adam akıllı 1080p göremedik 4k görmeyi nasıl bekliyorsunuz ?

Sakin ol genç, ayrıca Xbox da yeni konsol çıkarıyor fark etmedin herhalde. Hatta Nintendo bile yeni konsol çıkarıyor.

Yazdığımı okumadın galiba xbox konsol çıkartmıyomu dedim ? Konsol liderliğini kaybetsin dedim

• VR ı alabilirsem 2017 yılı içinde incelemelere göre ps4 ile VR oyunları için aradaki farklara göre alabilirim.Ama onun dışında 4k tv yok 2019 2020 gibi ps5 in çıkacağını da düşünürsek ps4 ü olanlar için gereksiz gibi duruyor.
    Dediğimi anlayamamışsınız,demek istediğim bu alette bırakın 60'ı 30fps verecek güç bile yok o yüzden böyle değişik upscale işleriyle uğraşıyor yapımcılar.Benim beklentime değdi,üstüne bile çıktı.Çünkü benim bu cihazdan beklentim VR oyunlarını sorunsuz kaliteli bir şekilde oynatması ve 1080P 60Fps standartını tutturmasıydı ama onunda üzerine çıktılar deneyimleyenlerin yorumlarına baktığımızda.PS5 ise çıkana kadar kim öle,kim kala.İşte asıl native 4K ve 60fps deneyimi olursa onda olur,oda zaten cıkacağı minimum 3-4 yılı baz alırsak mecburi yani belki 8K'lar konuşulacak o tarihte.
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

Dediğimi anlayamamışsınız,demek istediğim bu alette bırakın 60'ı 30fps verecek güç bile yok o yüzden böyle değişik upscale işleriyle uğraşıyor yapımcılar.Benim beklentime değdi,üstüne bile çıktı.Çünkü benim bu cihazdan beklentim VR oyunlarını sorunsuz kaliteli bir şekilde oynatması ve 1080P 60Fps standartını tutturmasıydı ama onunda üzerine çıktılar deneyimleyenlerin yorumlarına baktığımızda.PS5 ise çıkana kadar kim öle,kim kala.İşte asıl native 4K ve 60fps deneyimi olursa onda olur,oda zaten cıkacağı minimum 3-4 yılı baz alırsak mecburi yani belki 8K'lar konuşulacak o tarihte.

En geç 2018 sonbaharına kadar çıkacak ps5,ben söylemlerinize katılmıyorum 4.20 teraflops gayette 4k 30fps verebilecek performanstadır,1.80 teraflops ile 1080p 60fps oynatabilen bir aletin 2.5 kat performanslı halinden bahsediyoruz,witcher 3 bile 1080p 30fps çalıştırıyordu 1.80 teraflopsda.
    Edit: sonuçta bu aletlerin tek derdi ekran kartı artık,işlemcileriyle ilgili sıkıntısı olanı duymadım ki onda bile performans arttırımına gitmişler.9 teraflopsluk ekran kartlarınızın 4k nativede fps drop yaşaması tamamiyle yazılımsaldır ve burda sony ile yapımcıların iletişimi devreye girecek,bu yüzden konsol alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 8 Eylül 2016; 23:37:02 >

• PS4'u olmayanlar Pro alabilir.

Ama Ps4 sahiplerinin Pro"ya gecmesine gerek yok aman aman bir fark yok

• Bu fps olayları oyun yapımcısının becerisine kalmaktadır. Ps4'de bazı oyunlar 15-20 fps çalışmaktayken, Doom-MGS 5 gibi en baba oyunlar 1080p 60 fps çalışıyor. Doom gibi mükemmel grafikli bir oyun yağ gibi akıyorsa, Uncharted 4 gibi bir oyun sorunsuz çalışıyorsa kimse ps4 zayıf diye zırvalamasın. Ps4 böyle iken kat kat güçlü olan pro neler yapar bakacağız. Horizon gibi oyunlar şimdiden ağızları açık bırakıyor grafikleri ile. Tabi forumun çok bilmiş liselilerini tatmin etmek imkansız olacaktır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.