Şimdi Ara

PS4'den PS4 Pro'ya Geçecekler? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooe

On siparisi gectim az once
    Samsung 28 inc uhd 4k 1 ms monitorum icin hicte fena olmaz..ps4 sony garantili artik neye giderse vericem
    quote:

Orijinalden alinti: 1982-utkan

Samsung 28 inc uhd 4k 1 ms monitorum icin hicte fena olmaz..ps4 sony garantili artik neye giderse vericem

hocam amazon.de'den mi ön sipariş geçtiniz acaba? amazon.com'dan TR'ye gönderim yok diyor? birde amazon.de Türkiye'de garanti oluyor mu acaba?
  • Witcher 3 1080p 60 fps vericekse geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Pro Çıkınca Ps4 Fiyatlarında Düşüş Olur Mu Sizce?
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Özel içerik çıkar tabiki zamanla ps4 unutulur yoksa bu adamlar sadece 4K için mi konsol çıkarıyor geçiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

quote:

Orijinalden alinti: 1982-utkan

hocam amazon.de'den mi ön sipariş geçtiniz acaba? amazon.com'dan TR'ye gönderim yok diyor? birde amazon.de Türkiye'de garanti oluyor mu acaba?

Evet amazon.de den siparis gectim..euro bolgesinin garantisini bilmiyorum..
    Ama 1 ay amazon kosulsuz degisim yapiyor

• Xbox cephesinden sinsi sinsi izliyorum Pro bayaa cazip geldi :) Ama derler ki "Her Hıyarım Var Diyene Tuzla Koşma"
  • Ps4 ten Ps4 pro ya geçmem için önce konsolu sonra tv yi değiştirmem gerekecek. bu kadar masraf yapacağıma ps4 te kalırım daha iyi. hem ps4 ün suyumu çıkacak.
  • Hiç işim olmaz önce ps4 e oyun çıkarsınlar da aleti 3 aydır açmadım oyun yok bildiğin.. Pişman oldum anca remaster oyun çıkarırlar pro yu da almayın ben diyim hiö bi fark olamayacak adım gibi biliyorum elinizde patlar alet..

• 2 yıl sonra da ps4 ultra çıkarırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: phosimi

Peki Pro Çıkınca Ps4 Fiyatlarında Düşüş Olur Mu Sizce?

Düştü bile PS4 Slim ve eksi kasa PS4'ler 1.299TL'ye satılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Ps4 ün 7 ay garantisi kaldı. Yakında 1500 tl civarına tv alma planım vardı. Şimdi Ps4 ü garanti bitmeye yakın satsam Pro mu alsam ama o da çok para ya 700-800 e satsam bir o kadar daha eklemek gerekecek. O paraya 43 inç full HD smart var, xbox one var, Nintendo var, telefon filan alırım belki. Yani pek sıcak bakmıyorum Pro ya ama garanti bitmeye yakın indirime girerse Ps4 üstüne 300-400 tl filan ekleyip alabilirim ancak. Beni düşündüren Pro değil de Ps5. Şimdi full HD TV alsam Ps5 desteklemez de sadece 4k çıkar diye korkuyorum. Ps5 4k 60 fps çıkar mı ki? 4k tv alsam bile sen, vestel, hi hi level filan alırım Ucuzundan yani gerek var mı bilmiyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 9 Eylül 2016; 14:36:54 >
  • PS5 çıkana kadar yeni konsol almam. PS4 ile zaman darlığı nedeniyle pek haşır neşir olamıyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Benim Ps4 ün 7 ay garantisi kaldı. Yakında 1500 tl civarına tv alma planım vardı. Şimdi Ps4 ü garanti bitmeye yakın satsam Pro mu alsam ama o da çok para ya 700-800 e satsam bir o kadar daha eklemek gerekecek. O paraya 43 inç full HD smart var, xbox one var, Nintendo var, telefon filan alırım belki. Yani pek sıcak bakmıyorum Pro ya ama garanti bitmeye yakın indirime girerse Ps4 üstüne 300-400 tl filan ekleyip alabilirim ancak. Beni düşündüren Pro değil de Ps5. Şimdi full HD TV alsam Ps5 desteklemez de sadece 4k çıkar diye korkuyorum. Ps5 4k 60 fps çıkar mı ki? 4k tv alsam bile sen, vestel, hi hi level filan alırım Ucuzundan yani gerek var mı bilmiyorum yani.

Destekler rahat ol adamlar ps3e scart girisi bile koymuslardi cnku

• Source kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam

• Zaten TV'yi degistirmeyi dusunuyordum, su linkteki 55 inc 4K TV'yi alabilirim, yaklasik 650 USD'ye geliyor.

https://detail.tmall.com/item.htm?id=523058040132

PS4 Pro ciktiginda da performans karsilastirmalarina bakarim, gercekten iyi performans gosteriyorsa eski PS4'u emekli edip Pro'ya gecebilirim, 2,5 yildir dolu dolu kullandim zaten emektari
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.