Şimdi Ara

PS4'den PS4 Pro'ya Geçecekler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aramızdan kimler PS4'den PS4 Pro'ya geçmeyi düşünüyor merak ediyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz çıktıktan sonra performansına gore ps4 u verip üzerini tamamlayıp Şubat gibi düşünüyorum yaza da kalabilir ya da bununla devam da edebilirim önce bi cihaz çıksın da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen Fiyat - Performans durumuna göre geçeceğim,biraz bekleyip gözlem yapmakta fayda var hemen yumulmamak lazım...
  • tv degistirmek elzem oldugu icin simdilik fikrim olumsuz. biraz daha sekillensin bakalim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce 4K TV almak daha mantıklı olacak gibi. En uygun Sony 4K 4000-4500 TL civarı. 2-3 sene içinde alamam. Başka marka daha uygun 4K TV'ler mevcut ama alacaksam Sony alırım. Ben alana kadar da PS5 çıkar.

• Oyunlardaki performans artışını gözlemleyeceğim. Arada pek bir fark olmadığı taktirde geçmeyi düşünmüyorum. Gözle görülür bir performans artışı olursa TV'yi de yenilemek gerekecek.
  • PS4 oyunları Pro'da çalışacakmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

PS4 oyunları Pro'da çalışacakmı ?

Oyunlar aynı hocam

• By Salus kullanıcısına yanıt
    Pro yeni bir konsol jenerasyonu değil, sadece biraz daha iyisi. PS4 ailesine çıkan tüm oyunlar Pro da oynanabilecek. Ayrıca Pro'ya özel oyun veya özel içerik çıkarılamayacak.
  • Bilgi için teşekkürler hocalar
  • onumuzdeki 1 ay icerisinde ps4 elden cikarip cikis gunu almayi dusunuyorum.
  • esasında bence de biraz beklemek lazım, gerçekte astarı nedir ne değildir konsol piyasaya çıktıktan 1 ay sonra belli olur, 10 kasım da tabi fiyat fahiş olacak ama yılbaşı falan derken belki indirim olur alınabilir. Ama yorumlara bakmak lazım..PS5 zaten 4K desteği ile çıkacağından alıp almamakta kararsızım.

Zaten şimdiki oyunlar Full HD ve yeterince detay var. Birde tabi 4K TV ye geçmek lazım, dediğiniz gibi 4000-5000 TL civarı..43' lik alsanız bu sefer de ekran boyutu küçük olduğundan 4K hiçbirşey ifade etmeyecek diye düşünüyorum.

Size göre 4K sadece 50' ve yukarısı için mi ideal?

• tv 'yi değiştirmek gerekiyor ki şuan gereksiz masraf gibi duruyor.
  • PS4'e devam etmeyi düşünüyorum. Şimdi 2-3 yıl sonra PS5 çıkabilir.
  • Samsungun 4K Tvleri 2000-3000 TL arasi. Su an bende PS4 pro'yu almayi dusunmuyorum. Bence UHD Blu Ray Playerin olmamasi cok buyuk eksiklik. Amazonda cogu 4k blu ray $14a kadar dustu ve onumuzdeki yillarda daha da fiyatlari dusecek. Turkiye'deki internetten dolayi maalesef sunumda anlattiklari Netflix 4K streamingini rahat yapamayiz, yapsak da birkac film sonrasi AKKye duseriz. Xbox'i sevmiyorum ama Xbox One S UHD Blu Ray Player'i, dusuk fiyati ve EA Access'i ile daha cazip duruyor ki daha Xbox Scorpio da tanitilmadi.
  • Düz 500gb 1 adet kollu ps4 kaç eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michaelb -- 8 Eylül 2016; 13:07:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

Samsungun 4K Tvleri 2000-3000 TL arasi. Su an bende PS4 pro'yu almayi dusunmuyorum. Bence UHD Blu Ray Playerin olmamasi cok buyuk eksiklik. Amazonda cogu 4k blu ray $14a kadar dustu ve onumuzdeki yillarda daha da fiyatlari dusecek. Turkiye'deki internetten dolayi maalesef sunumda anlattiklari Netflix 4K streamingini rahat yapamayiz, yapsak da birkac film sonrasi AKKye duseriz. Xbox'i sevmiyorum ama Xbox One S UHD Blu Ray Player'i, dusuk fiyati ve EA Access'i ile daha cazip duruyor ki daha Xbox Scorpio da tanitilmadi.

Hocam sadece merakımdan soruyorum. Evinizde kaç tane bluray film var ? Sonuçta bu bir oyun makinesi. Oyun makinesinde film seyretmek bana çok da mantıklı gelmiyor.
  • İthalatçı garantili falan uyguna denk getirince geçerim. Ps4'ü alalı 3 sene olacak neredeyse onu da 1200'e taksitle almıştım zamanında hiç sorun çıkarmadı.

• duruma göre bakıcaz daha önce dediğim gibi kosollarda pc gibi low mid ve high olmak üzere 3 çeşit olacaktır

• Bana da Scorpio nun çıkıştan birsüre sonra Ps5 i duyururlar gibi geliyor. Zira VR nanesi olmasa çıkarmayacaklardı pro yu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.