Şimdi Ara

PS4 e 60 FPS gelecek oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuda bilgi edinenler paylaşırsa burada ilk sayfada toplarım hepsini arkadaşlar

Çıkacalar
    Gran Turismo Sport
    No Man’s Sky
    Tekken 7
    Persona 5
    Fifa 17
    Battlefield 1 ( 60 fps çıkarılma hedefi var )
    Resident Evi 7 ( Demosu 60 fps görünüyor )

Çıkanalar
    Blacklight: Retribution
    FlOw
    Flower
    MLB 14: The Show
    Nights of Azure***
    Primal carnage:Extinction
    Resogun
    Senran Kagura Estival Versus
    Star Ocean: Integrity and Faithlessness
    Sword art online lost song
    Tearaway Unfolded
    The Witch and the Hundred Knight: Revival Edition
    God of War III Remastered
    Gravity Rush : Remastered
    Journey
    Resident Evil 6
    Resident Evil 5
    Resident Evil 4 NYR
    The Last of Us: Remastered
    Uncharted : The Nathan Drake Collection
    Valkyria Chronicles Remastered

Doom
    Mirrors Edge Catalyst
    Star Wars Battlefront
    Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
    Borderlands 2
    Battlefield 4
    Call of Duty: Advanced warfare
    Call of Duty: Black ops 3
    Call of Duty: Ghosts
    Dark Souls 2
    Devil May Cry 4: Special Edition
    Devil May Cry: Definitive Edition
    Diablo III: Reaper of Souls
    Dirt Rally
    F1 2015
    FIFA 14
    FIFA 15
    FIFA 16
    Metro Redux
    Mighty No.9
    Minecraft
    Murdered: Soul Suspect
    NBA 2K 14
    Outlast
    Overwatch
    Plants vs Zombies: Garden Warfare
    Pro Evolution Soccer 15
    Pro Evolution Soccer 16
    Project cars
    Resident Evil : Revelations 2
    Shadow Warrior
    Skylanders: Swap Force
    Sniper Elite 3
    The Talos Principle
    The Vanishing of Ethan Carter
    The Witness
    Tomb Raider: Definitive Edition
    Tranformers Devastation
    Trials fusion
    Trine 2
    Trine 3: Artifacts of Power
    Warframe
    Wolfenstein: The New Order
    Wolfenstein: The Old Blood
    WWE 2K15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Temmuz 2016; 11:45:41 >

• Yararlı bir konu olmuş. Teşekkürler.
  • 60FPS olarak çıkan oyun 60FPS te oynanmıyor ki doğru düzgün. BF4 te bir oyun 30 dakika sürüyorsa yaklaşık 15dk sı 60FPS in altında oynanılıyor. Geçen gün artık sinirlenip PC ye yeni ekran kartı ve işlemci aldım BF4 oynatacak seviyede. BF1 çıktığında da muhtemelen konsolu satıp, BF1'i çalıştıracak bir ekran kartı alırım.

PS1 çıktığından beri konsol oyuncusuyumdur. Klavye mouse ile oyun oynamayı bile beceremem ama epey sıktı artık bu FPS işi.. Daha PS4 çıkalı kaç sene olmuş yeni model daha iyi özellikler ile PS4 çıkarmaya başlıyorlar. Konsol üreticileri de milleti enayi yerine koyup, milleti soymaya çalışacaksa bana PC yolu görünüyor..
  • Listeye Gran Turismo Sport'ta eklenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 e göre oyunlar daha uyumlu ps3 te crysis 2 oynarken konsolu kıracaktım şu an ps4 te mgs ve nfs oynuyorum hiçbir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Listeye Gran Turismo Sport'ta eklenebilir

ekliyorum

• Ben de bu 60 fps takıntısını anlamıyorum. Evet bazı oyunlarda 60 fps önemli, özellikle online fps, yarış oyunlarından 60 fps inanılmaz bir şekilde oyunu etkiliyor. Ancak TPS, RPG gibi oyunlarda kimsenin fps'ye baktığını düşünmüyorum.

Yıllar önce, 90'lı yılların sonunda, Motorhead diye bir PS1 oyunu almıştım, oyun 60 fps yarış imkanı sunuyordu. İlk defa o zaman fps kavramı ile karşılaşmıştım. O zaman kadar PC'de fps'si düşen oyunlar için "kasıyor" terimini kullanırdık. Yani o zamanlarda da kasılma sorunları vardı, 60 fps oyunlar da. Geçen onca zamandan sonra bu noktada pek bir şeyin değiştiğini düşünmüyorum. Eminim 10 yıl sonra da bunları konuşuyor olacağız, çünkü yapımcı mevcut grafik potansiyelini hep fps ile görsel kalite arasında hangisine kullanacağı noktasında bir tercih yapacak. Ve mantıken 60 fps olması gereken oyunlar zaten 60 fps, diğer oyunlar da 30 fps, çok daha iyi görsellerle gelecektir. Hatta 30'u bırakın 20-25 fps oyunlar bundan 10 yıl sonra da olacak, optimizasyon özürleri, daha iyi görsel adına yine devam edecek.

O yüzden kendinizi 60, 60 diye diye boşuna kasıyorsunuz, işin kötüsü bu daha iyi grafikçi, 4K'cı, 60 fps'ci doymak bilmeyen aç kitle yüzünden şimdi de başımıza bu ara nesil denilen illet musallat oldu. Kusura bakmayın ama hiç sevmiyorum sizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 8 Temmuz 2016; 11:01:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Ben de bu 60 fps takıntısını anlamıyorum. Evet bazı oyunlarda 60 fps önemli, özellikle online fps, yarış oyunlarından 60 fps inanılmaz bir şekilde oyunu etkiliyor. Ancak TPS, RPG gibi oyunlarda kimsenin fps'ye baktığını düşünmüyorum.

Yıllar önce, 90'lı yılların sonunda, Motorhead diye bir PS1 oyunu almıştım, oyun 60 fps yarış imkanı sunuyordu. İlk defa o zaman fps kavramı ile karşılaşmıştım. O zaman kadar PC'de fps'si düşen oyunlar için "kasıyor" terimini kullanırdık. Yani o zamanlarda da kasılma sorunları vardı, 60 fps oyunlar da. Geçen onca zamandan sonra bu noktada pek bir şeyin değiştiğini düşünmüyorum. Eminim 10 yıl sonra da bunları konuşuyor olacağız, çünkü yapımcı mevcut grafik potansiyelini hep fps ile görsel kalite arasında hangisine kullanacağı noktasında bir tercih yapacak. Ve mantıken 60 fps olması gereken oyunlar zaten 60 fps, diğer oyunlar da 30 fps, çok daha iyi görsellerle gelecektir. Hatta 30'u bırakın 20-25 fps oyunlar bundan 10 yıl sonra da olacak, optimizasyon özürleri, daha iyi görsel adına yine devam edecek.

O yüzden kendinizi 60, 60 diye diye boşuna kasıyorsunuz, işin kötüsü bu daha iyi grafikçi, 4K'cı, 60 fps'ci doymak bilmeyen aç kütle yüzünden şimdi de başımıza bu ara nesil denilen illet musallat oldu. Kusura bakmayın ama hiç sevmiyorum sizi...

yıllardır pc oyunu oynamayan, ps de 30 fps ye alışmış gözler için pek önemli değil ama ben mesela pc de 75 fps altında oyun oynamıyorum 144 hz monitorler ve gsync gibi teknolojiler çıkmışken buna önemsiz demek biraz hayal ürünü oluyor artık

ps nin kendine özgün bir akıcılığı var tabi pc deki 30 frame ile ps deki 30 frame de aynı olmuyor

• evohan kullanıcısına yanıt
    Hocam konu konsol bölümüne açıldığı için, doğal olarak konsollar hakkında konuşuyoruz. Acaba yıllar sonra Gsynch gibi teknolojiler ilerde konsollar için de gelir mi bilemem ama an itibarı ile konsollarda durum böyle.

Gelelim PC cephesine, PC cephesinde de yıllardır ne kadar para, o kadar köfte kuralı geçerli. Parayı basan 4K oyun da oynuyor, bu donanımları alamayan 1366x768'de, yani zenginler ve fakirler her zaman var. İşin sizin gibi hep 75 fps üstü oynayan kişiler açısından kötü noktası da şu bence, çoğunluğun böyle donanımları yok, sadece küçük bir kesim bu imkanlara sahip. Steam istatistikleri bunu söylüyor. Ve maalesef yapımcılar genelde oyunlarını hep bu büyük kitleye göre yapıyor.

PC'de olay bu şekilde, konsollarda ise dediğim gibi 10 yıl sonra da böyle olacak...
  • Pc de tüm oyunlar problemsiz 60 fps de çalışıyor zannetmeyin çoğu (hepsi demiyorum) oyun optimizasyon özürlü çıkıyor. Sorunları çözmek için firma uğraşacağına siz çözüm yolu bulmak için uğraşıyorsunuz. Dalgalanmalı fps ile oyun deneyimi yaşayacağınıza sabit 30 fps de konsolda sorunsuz oynayın daha iyi. Dünyalar değişmiyor. Bana komik gelen işin içine 4k girdiği zaman 30 fps ye burun kıvıranlar 30 fps de oyun oynanmaz diyenler birden oynanır diyor :)
  • quote:

Hocam konu konsol bölümüne açıldığı için, doğal olarak konsollar hakkında konuşuyoruz. Acaba yıllar sonra Gsynch gibi teknolojiler ilerde konsollar için de gelir mi bilemem ama an itibarı ile konsollarda durum böyle.

Gelelim PC cephesine, PC cephesinde de yıllardır ne kadar para, o kadar köfte kuralı geçerli. Parayı basan 4K oyun da oynuyor, bu donanımları alamayan 1366x768'de, yani zenginler ve fakirler her zaman var. İşin sizin gibi hep 75 fps üstü oynayan kişiler açısından kötü noktası da şu bence, çoğunluğun böyle donanımları yok, sadece küçük bir kesim bu imkanlara sahip. Steam istatistikleri bunu söylüyor. Ve maalesef yapımcılar genelde oyunlarını hep bu büyük kitleye göre yapıyor.

PC'de olay bu şekilde, konsollarda ise dediğim gibi 10 yıl sonra da böyle olacak...

Önemsiz dediğin için onları yazdım ben, pc nin fiyatları vs önemli değil burda sonucta ps4 60 frame oyunlar verilebiliyosa bunların çoğalması gerektiğini düşünüyorum

• evohan kullanıcısına yanıt
    Yazdiklarimi bir daha okusaniz sorun kalmayacak. Bakin tekrar yazayim, 60 fps oyunlar konsollarda PS1 zamanindan beri var, mevcut grafik gucu kimi yapimci tarafından fps icin kimi tarafindan daha iyi gorseller icin kullaniliyor. Bundan 10 yil sonra da böyle olacak, 60 fps her oyun icin gerekli mi degil mi buna bakmak lazim once. Cunku yapimci bakiyor ve yaptigi oyunun turune gore, ihtiyaca gore ne strateji izleyecegini belirliyor...

• quote:

Yazdiklarimi bir daha okusaniz sorun kalmayacak. Bakin tekrar yazayim, 60 fps oyunlar konsollarda PS1 zamanindan beri var, mevcut grafik gucu kimi yapimci tarafından fps icin kimi tarafindan daha iyi gorseller icin kullaniliyor. Bundan 10 yil sonra da böyle olacak, 60 fps her oyun icin gerekli mi degil mi buna bakmak lazim once. Cunku yapimci bakiyor ve yaptigi oyunun turune gore, ihtiyaca gore ne strateji izleyecegini belirliyor...

Kardeşim onu anladım da bu 60 fps onemsiz demek için gerekli bir arguman değilki

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Kardeşim onu anladım da bu 60 fps onemsiz demek için gerekli bir arguman değilki

Hocam kusura bakmayin ama anlasamadik, benim anlatigim seylerle, sizin mesele ettiginiz seyler cok farkli. Daha baska nasil izah edebilirim bilemedim...

• sanırım konsol firmaları 60 fps nin gerekliliğine inanıyorlar. önce 30fps veren konsolu çıkarıyorlar sonra 60 fps verecek ara konsolu çıkarıyorlar. +30 fps de bir yeni konsol alıp mutlu oluyoruz. ps5 full 4k 30fps olur ps5.5 full 4k 60fps bu bir döngü haline gelecek.
  • BF 1'i ekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

sanırım konsol firmaları 60 fps nin gerekliliğine inanıyorlar. önce 30fps veren konsolu çıkarıyorlar sonra 60 fps verecek ara konsolu çıkarıyorlar. +30 fps de bir yeni konsol alıp mutlu oluyoruz. ps5 full 4k 30fps olur ps5.5 full 4k 60fps bu bir döngü haline gelecek.

Kafayi kiracam hocam, okumadan mi yaziyorsunuz sunlari, anlamadan mi?

• ben başka bir yazıya alıntı yaptım ama yazı şu an yok şimdi bağlantılı yazıya bakınca anlamsız görünüyor. ben de şaşırdım. neyin alıntısını yaptığıma. benim cvp verdiğim yazı bu değildi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

sanırım konsol firmaları 60 fps nin gerekliliğine inanıyorlar. önce 30fps veren konsolu çıkarıyorlar sonra 60 fps verecek ara konsolu çıkarıyorlar. +30 fps de bir yeni konsol alıp mutlu oluyoruz. ps5 full 4k 30fps olur ps5.5 full 4k 60fps bu bir döngü haline gelecek.

Kafayi kiracam hocam, okumadan mi yaziyorsunuz sunlari, anlamadan mi?

Niye okumayım kardeşim, "60 fps takıntısını anlamıyorum tps, rpg gibi oyunlarda kimse bakmıyo buna" lafına karşılık yazdım ben, sen başka konulara girdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Temmuz 2016; 11:29:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

BF 1'i ekle

Single player ı 60 fps mi olacak?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.