Bildirim
[ps3] WINNING ELEVEN 2010 ÇIKTI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
2 fark var, spiker japonca ve oyun bana biraz daha hızlı geldi. -
bende alıcam ama aralık sonunda alıcam biraz ucuzlasın -
demo demiyorum beyler, oyunu oynayan var mi??? -
Ben oynama şansı buldum xbox360 ta. Pes in full halinden hiç bir farkı yok aynı oyun zaten senelerdir aynı pes-winning hiç bi zaman farklı olmadı. Spiker farkı var - japon ligi var felan içerik farklılıkları var anlicağın. Resident evil ve biohazard ta buna örnek japonlar kendi ülkeleri ve avrupa için farklı isim kullanıyor o kadar.
Birde ufak bi not verim pesin full versyonu demosundan daha az hatalı çok ufak giderilmiş pürüzler var yani şunu demek istiyorum winnig eleven ile demo olan pes i karşılaştırırsanız ufak tefek değişiklik var oyunu farklı zannetmeyin full sürümleri bire bir aynı. -
õyle is mi olur? fark oyunun oynanis tarzinda, freekick lerde bile oldu 2008 ve 2009 da -
pes le winning eleven hiç bir zaman aynı olmamıştır olmazda takımların sahaya yayılışlarından geliştirdiğiniz hücum taktiklerine kadar herşey farklı hayatında winning oynamamış pes uzmanı olan biri winnningi iyi oynayan birini iddaa ediyorum yenemez aynısı tam tersi durumdada geçerli -
O kadar iddalısın yani. Peki 2 oyununda maç içinde sesini kısıp buraya videosunu koysam ayırt edebilirmisin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: haadeess
pes le winning eleven hiç bir zaman aynı olmamıştır olmazda takımların sahaya yayılışlarından geliştirdiğiniz hücum taktiklerine kadar herşey farklı hayatında winning oynamamış pes uzmanı olan biri winnningi iyi oynayan birini iddaa ediyorum yenemez aynısı tam tersi durumdada geçerli
çok doğru bunu bizzat real madrid kardeşimle test ettik
o winning hastası bende pes winning eleven 2009 da maç yaptık oyun çok farklı geldi bana peste oynadığım gibi oynayamadım winning ile pes çok farklı -
quote:
O kadar iddalısın yani. Peki 2 oyununda maç içinde sesini kısıp buraya videosunu koysam ayırt edebilirmisin ?
oynanışta fark var diyorum sen video diyorsun oynamadan farkı anlayamassın sürekli we oynayan birine pes oynat yada sürekli pes oynayan birine we oynat farkı hemen anlar (kanat atakları defans sistemi oynanış hızı vs değişiktir) -
Bilmeyenler kafadan atıp veya forumlardan okuyup sallamasınlar winning ile pes arasında dağlar kadar fark var
1. oyun hem oynanış ve menulerde ufak tefek değişiklikler bakımından son halıdır
2. pes den daha hızlı ve stabil dir oyuncularda bile farklılıklar vardır (update olsa bile )
3. bu yıldan ıtıbaren winning çıkarmıyacaklarını duydum onun ıcın belkı bu yıl wiinnig üzerine düşmeyıp aynı yapmış olabılırler
bu konuyu ayrıca playstation 1 den itibaren oynayanlar tartışsınlar -
fener1980
degerli yorumun için tesekkür ederim, ben bunu anlatana kadar millete kanser oldum, hala da WE-PES ayni diyorlar, ilk okul 4 te okuldan kaçip oyun salonlarina giderdim :)) WE ilk seriden beri oynayan bir fan olarak sunu diyorum: oyunun her serisi PES den 1-0 öndeydi hep, bu sene de ümitliyim..... -
pes zaten ps2 le birlikte çıktı daha öncesini ben hatırlamıyorum ps1 için varmıydı ?
quote:
bu konuyu ayrıca playstation 1 den itibaren oynayanlar tartışsınlar
-
hayir ps1 den beri olan oyun WE, arkadas onu demek istedi zaten, yani bu PES denen oyunun atasi WE dir, WE hep vardi, ama PES soradan çikti ve WINNING ELEVEN gibi yapmiyor konami
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 6 Kasım 2009; 18:22:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: haadeess
pes zaten ps2 le birlikte çıktı daha öncesini ben hatırlamıyorum ps1 için varmıydı ?
quote:
bu konuyu ayrıca playstation 1 den itibaren oynayanlar tartışsınlar
Pes ps1de vardı. Yanlış hatırlamıyorsan Pes 1 ve Pes 2 Ps1'e çıktı. Bende Pes2 vardı. Hatta tam ismi ISS(international super soccer) Pro Evolution'dı. ISSPE 2'de sadece milli takımlar vardı sanırım. Çok az hatırlıyorum, yanlış hatırladığım yerler olabilir o yüzden çok detaylı yazamıyorum. Ama Ps1de vardı %100 eminim.
-
(naughtymmn)
PES 1,2,3 diye seri yapti ilk olarak ps2 de, daha sora da PES 2007, 2008............ diye gitmeye basladi seri, ISS buna benzer bi oyundu ve o da çikti ps2 de, ama ISS ayri bi oyun -
nasıl aynı değil yha ikiside futbol küçük farklar için ikiside alınmaz bence ben ztn fifa yı seviyorum
-
aslında pes adı daha meşhur diye pes alanlar var veya online oynamak içinde olabilir ama biraz daha geriye gidin herkez veya sizin dilinizde forumlarda bile pro evolution .... diye hitab ederlerdi ama sonradan PES oldu ? çünkü oyun avrupa adıyla olduğu cın tuttu ve boyle gunumuze kadar geldı ve halıyle winning eleven yabana atıldı çoğu oyuncu geçmişini bilmediği için böyle konuşuyor onlarda haklılar REAL MADRID arkadaşım sen şimdi ne anlatsan boş çünkü özgeçmişini bilmedikten sonra ....... -
zaten bu klasik yoruma çok sasiriyorum artik, "WE-PES ayni" nasil ayni? bunu anlayamicak kadar insan kõr olamaz kusura bakmayin, ilk yariyi PES ile, 2. yariyi WE ile oynayin, WE oynamaya basladiginiz anda fark çok rahatça anlasila biliyor, nasil ayni? hic denediniz mi acaba merak ediyorum? -
winning eleven 4 ah ah ps1 imde ne oynardım
sonra winning 5 no:9 ne goller atardı brezilyada :) o oynanabilrlik pes2009 da yoktu idda ederim o zevk
ps2 de winning 6 falan on numaraydı 7 de motoru degiştirdiler 8 benzerdi 9 da deişti winning 12 falan fişman
sonra takip etmemeye basladım maalesef pese kaydık
hala winningde canına okudgum eskiden oda pese baslayan arkadasım var beni yener bende onu winningde yenerim.
ataga cıkmalar calım atma yerleri ortalar sut yerleri winningde hep farklıdır ben peste onu yapmaya calısıyorum hala
winning eleven 2010 full pc için varsa indireym
Benzer içerikler
- ps5 mi ps5 pro mu
- ps5 fat kasa
- ps5 ssd
- hitman absolution türkçe yama
- ps5 bluetooth kulaklık
- mortal kombat: legacy kollection
- şok ps5 slim
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- witcher 1 remake
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X