Şimdi Ara

[ps3] WINNING ELEVEN 2010 ÇIKTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet fiyat biraz düşünce alacağım ilk oyun yurtdışından getirtsek daha ucuz olabilirmi acaba?
    Not: bu arada we pes karşılaştırması bitsin artık john kabira adamı taş yapar aynı diyenler pes oynamaya devam etsin elleşmeyin
  • oyunu almak ısteyenler ıcın buyrun 2 tane lınk;
    1-http://www.renchi.com/renchi/PS3_Games_Asia_World_Soccer_Winning_Eleven_2010_AS.htm
    2-http://www.hkofferhouse.com/items/ps3/ps3565-detail.htm
    ikinci linktekı sıtede eger 2 arkadas alırsanız oyun basına 54 dolar gıbı gayet makul bı rakam ödersınız
    kıyagımı unutmayın we severler

• ben biraz beklemek zorundayim, cok tuzlu fiyat henüz, 1000tl paramiz var ve 12 oyun almamiz gerek, ayrica güvenilir biri olmadikça elden almayi planliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 8 Kasım 2009; 14:38:44 >
  • daha öncede belirtmiştim winning eleven ve pes birbirinden farklı oyunlar bunu bizzat test ettim bende ikisini aynı oyun olarak biliyordum ama değil
    geçen sene realmadrid ile bi cafede buluştuk üç beş muhabbet ettik ve kendi getirdiği we 2009 cd sini kafeciden rica ettik biz bu oyunu oynamak istiyoruz diye ve başladık oynamaya
    ben yıllardır hep pes serilerini oynarım ve fenada sayılmam ama realmadrid kardeşimin getirdiği oyun çok farklı geldi bana top sürüşü paslar çalımlar oyunun hızı hep farklı bunu pese alışmış bi insan oynayınca hemen fark ediyorsunuz açıkçası we bana daha zor bi oyun gibi geldi ve ilk maçı 5-1 yenildim sonra yavaş yavaş oyuna ısınmaya başladım bir yandanda bilal kardeşimle sohbet ediyoruz o esnadada ben golleri atıyorum2. maçıda ben kazandım ve yanımda başka bi arkadaş olduğundan dolayı fazla vaktim yoktu sadece 2 maç yaptık
    sonuçta diyeceğim o ki bilip bilmeden kimse deneyip aradaki farkı görmeden kulaktan dolma haberlerle insanları yanıltmayın iki oyunda birbirinden çok farklı
    ama bana sorarsanız ben pes hastasıyım pes daha çok hoşuma gitti
    bide şu var eğerki iki oyunda aynı olsaydı ozaman pes daha iyi demezdim

• evet necdet kardesim õyle olmustu galiba :)) bu arada zaafimi ortaya çikarma lütfen :)) eger oyun oynarken biri benle sohbet ediyorsa atak yapip gol bile atamam :)) ama sessiz ortamda sadece oyuna odaklanirsam da skor hep farka kosuyo nedense :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 26 Kasım 2009; 22:10:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

evet necdet kardesim õyle olmustu galiba :)) bu arada zaafimi ortaya çikarma lütfen :)) eger oyun oynarken biri benle sohbet ediyorsa atak yapip gol bile atamam :))

bilal ben deplasmana geldim şimdi sıra sende senide ksk ye pes 2010 a bekliyorum

• Tartışmaya bak

Bence winning eleven ile fifa aynı hadi cıkın işin içinden
  • tamam artik konuyu dagitmayalim, WE 2010 oynayanlar burada gõrüslerini paylasa bilir sadece...

ben ne sordum konu nerelere geldi
  • WE ISS PES ilk zamanlardan beri bende içindeyim....WE ile pes oynanışı olsun hızı olsun hep farklıydı..Ancak şudur ki yeni oyun aynı olsa bile japonyada WE ismi ile çıkmak zorunda...Yukarıda arkadaşın dediği server farkı haricinde fark yok yazısı doğru olabilir...Dolayısıyla PES in japonya versiyonu WE olduğuna göre PES=WE pozisyonuna gelinmiş olabilir...Ama eskiden bariz farklıydı pes oynayalım diyen çıkmaz WE den başkasına elimizi sürmezdik...Şu da olabilir (ihtimal) Yine aynı oyun fakat oyuncu özellikleri WE de biraz daha abartı olabilir??Japonlar öyle seviyodur falan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 9 Kasım 2009; 1:23:53 >
  • arkadaslar biliyorum yeri degil pes 7 cikmismiydi ben hic hatirlamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukano -- 9 Kasım 2009; 3:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukano

arkadaslar biliyorum yeri degil pes 7 cikmismiydi ben hic hatirlamiyorum

pes 6 dan sonra yıla döndüler pes 2007 sonra pes 2008 öyle devam etti diye biliyorum
  • PES le WE aynı olur mu saçmalamayın herkes zeki Konami salak yani öyle mi :D arkadaşların dedikleri gibi WE4 falan oynamayanlar o ofsaaiidoaaaaa naaaynnn!! skaramaraa shuutooo!! seslerini, shevchenko nun heryerden kaleci kaledeyken bile attığı aşırtma golleri, roberto carlos un 50-55 metreden frikik gollerini, efsane no:9 u, ronaldoyla orta sahadan gol atıp rrRrRrRRrRronalldoooo sesini ve golgolgolgolgolgol diye gol anans eden o müthiş çekik gözlüyü öğrenin önce :) özellikle bgn bile kaybetmiş olmasam açar ps2 de WE7 oynarım o oyun futbolun devrimidir kardeşim hiçbi futbol oyununa değişmem anlatmakla bitmez WE anıları ilk zamanlar japonca olan menü yüzünden japoncayı bile sökmüştüm:) bence hiçbişey bilmeseniz bile bilmeniz gereken tek şey arkadaşlar WE her zaman daha hızlıdır oynaması daha zevk verir daha kıvrak olan parmakları çabuk olan deli gibi çalım atar çok çalışmanız gerekir :) şu da bi gerçek ki zamanla boynuz kulağı geçmiştir oyuncular arasında "pes atmak" terimi bile çıkmıştır PES daha avrupai daha orjinal bi oyun olmuştur ama hiçbi zaman Winning Eleven ile aynı olmamıştır canlar..

• O dediğiniz fark eskidendi,artık yok öyle birşey.Buraya özgeçmiş yazmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

1- Senelerdir pes-winning aynı oyundu ve hala aynı
    2- Oyunun inceleme ve satış sayfalarındaki detaylarında tek farkın japon server nı kullanmasıdır yazıyor
    3- Hiç bir yerde 2 oyunun farklı olduğuna dair bir kayıt, bir inceleme bulamassınız
    4- Konami zaten gerizekalı değil 2 farklı oyun yapıcakta kendi ülkesinde topu topu 1-2 milyon satan versyonu daha iyi olucak
    5- Winning eleven 2010 u oynadım belki 10 maç belki 20 maç yaptım daha önceki senelerde olduğu gibi pes ile 1 e 1 aynı
    6- Genede pesgaming sayfasın daki yetkililerden onay alıcam siz anca öyle inanırsınız .

1- Demekki sen senelerden beri yanlış oyunlar oynuyorsun veya hiç oynamıyorsun yada oynamadın
    2- inceleme sitelerine bakma onlar herzaman kendi işlerine göre hareket eder
    3- sen pes 2009 ile winnin eleven 2009 oynadın mı ? eğer oynadıysan eto ya bak bakalım hangisinde topnasıl sürüyor çalım nasıl atıyor şut nasıl çekiyor
    4- konami dediğin gibi geri zekalı olsaydı aynı 2 oyun yapmazdı dimi ? neden 2 tane aynı oyun yapıppiayasaya sürsün ki ? pes e japonca dil ekler olur biter
    5- 1. nolu mesajı tekrar oku
    6- bence bu yazdıklarımı bi düşün ondan sonra sor !!!

bu arada hem ps3 de hemde xbox 360 da pes 2010 oynadım ve xbox 360 daki pes 10 numara insan onyadıkça oynayası maç yapası geliyor ps3 o kadar yavaş ki oyundan soğumayı bırakın maç yapmak bile istemiyorsunuz
    not: helal olsun adamlara PLAYSTATION oyununu kendi oyunları yaptılar. sonun da oda oldu

• Sahan Gökbakar in yaptigi bi psikoleji uzmani tiplemesi vardi hatirlarsaniz, Dr. Sinan Sagiroglu doktor sonunda deliyi telkin etmekten kafayi yiyor ve hasta ya hak veriyordu "yav tamam yav 2 oyun da ayni tamam, lanet getirdin bana tamam!!"

bilmeyenler de net ten bulsun hatirlasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 12 Kasım 2009; 0:24:24 >

• Orijinalden alıntı: mcbtrcs

Benim için de PES ile WE arasındaki en büyük fark Jon Kabira dır. WE 2010 da da Jon Kabira varsa Winning alabilirim. Onun dışında ps1 den beri değil ama ps1 de Winning Eleven oynuyodum. O zamanlar PES yoktu. Roberto Larcos lar No. 9 lar vardı. Hey gidi günler...

hatta ps1 deki girişini bile hatırlıyorum " vantu sakka cikyo winning eleven" ne diyodu bilmiyorum birde haram şuri (hakan şükür) vardı.
    ayrıca bana winning her zaman daha hızlı ve oynaması daha eğlenceli gelir ama yenisini oynamadım bilmiyorum.
  • Yahu iki oyun arasındaki tek var japon spiker ver birazcık daha hızlı olması. Bide yeni zorluk seviyeside var ama Top Player yeterli zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Sahan Gökbakar in yaptigi bi psikoleji uzmani tiplemesi vardi hatirlarsaniz, Dr. Sinan Sagiroglu doktor sonunda deliyi telkin etmekten kafayi yiyor ve hasta ya hak veriyordu "yav tamam yav 2 oyun da ayni tamam, lanet getirdin bana tamam!!"

bilmeyenler de net ten bulsun hatirlasin

/>

• fiyatın inmesini bekliycem ben biraz daha 105 tl şu an en ucuz pehhh
  • mecbur düser yakinda, pes de ilk hafta 110a gitti, simdi 85tl ilan koyuyo adam, alan yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.