Şimdi Ara

[ps3] WINNING ELEVEN 2010 ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

(naughtymmn)

PES 1,2,3 diye seri yapti ilk olarak ps2 de, daha sora da PES 2007, 2008............ diye gitmeye basladi seri, ISS buna benzer bi oyundu ve o da çikti ps2 de, ama ISS ayri bi oyun

Yok güven bana aynı oyun. İstersen buraya resimlerini de koyayım oyun içi. Bildiğin PS1deki Winning eleven. Ama spiker İngilizce ve takımların herşeyi İngilizce yazıyor. PS2de belki oyunun yapısı değişmiştir. Hatta netten oyunu bulup çekip sana veriyim dene istersen. Zaten konami şu hali ile 2 tane farklı futbol oyunu çıkarıyor. 1 tane daha çıkarması çok saçma geliyor. Bu arada PESdeki spiker 5 para etmez, keşke PESde de Japon spiker olsa. Bende We ile Pes arasındaki en büyük fark budur :)
    We almak lazım ya. Birisi ciddi olarak denesin valla online oynama muhabbetini gözden çıkarıcam WE alıcam :D

• we le pes arasında inanılmaz derecede fark var. Japonca spiker açıkçası benim dhaa çok hoşuma gidiyor ps1 de az kafamızı patlatmadık. Kare dikdörtgen şeklindeki adamlarla inanılmaz büyük keyif alıodk. We de oyun daha hızlı akıcı. Kendi fikrim ve düşüncem olarak sölüyorum we yi tercih ederim pes yerine
  • (naughtymmn)

bence sen ilk õnce yeme içme biriktir ve lcd monitõr al dostum, :)) tüplü tv de çok sey kaçiriyosun, WE 2010 u tüplü tv de oynicama lcd de WE 2008 oynamayi tercih ederim, ISS denen oyuna gelince, ps1 i bilmem ama ps2 de farkli ve daha kalitesiz bi oyundu ISS

(bu arada hem ucuz hem kaliteli bi monitõr tavsiyem sana: PHILIPS 220XW hdmi 22" monitõr 520tl ye aldim, super, hem pc hem ps3 ayni anda bagla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 7 Kasım 2009; 15:47:04 >
  • quote:

(naughtymmn)

bence sen ilk õnce yeme içme biriktir ve lcd monitõr al dostum, :)) tüplü tv de çok sey kaçiriyosun, WE 2010 u tüplü tv de oynicama lcd de WE 2008 oynamayi tercih ederim, ISS denen oyuna gelince, ps1 i bilmem ama ps2 de farkli ve daha kalitesiz bi oyundu ISS

(bu arada hem ucuz hem kaliteli bi monitõr tavsiyem sana: PHILIPS 220XW hdmi 22" monitõr 520tl ye aldim, super, hem pc hem ps3 ayni anda bagla)

Zayıf yerimden yakaladın beni :D Alıcam yaa valla çok ihtiyacım var. Kısmetse yakın zamanda bakınıcam bi lcd tv monitöre.
  • winning eleven 10 u nerden temin edebiliriz gördüğüm kadarıyla shopto da yoktu .
    Ebaydan alsak olurmu ?
  • su an orjinal oyunlar bölümünde (gu_ven-gencler) nickli üye ilan açmis, WE 2010u 105tl ye satiyor, bu üye istanbul da, õzellikle istanbul daki arkadaslardan oyunu alan olursa buraya yazsin yorumlarini, ayrica oyun gittigidiyor.com da da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 7 Kasım 2009; 20:05:24 >
  • Benim için de PES ile WE arasındaki en büyük fark Jon Kabira dır. WE 2010 da da Jon Kabira varsa Winning alabilirim. Onun dışında ps1 den beri değil ama ps1 de Winning Eleven oynuyodum. O zamanlar PES yoktu. Roberto Larcos lar No. 9 lar vardı. Hey gidi günler...

Ayrıca WE her zaman PES den daha hızlı olmuştur. Belki grafik anlamda pek fark yoktur ama oynanış olarak çok daha akıcı, arcade ve daha zevklidir. PES en iyi olduğu zamanda bile WE yi yakalayamamıştır bence. Onun dışında ben PES i pek sevmiyorum fakat sırf Jon Kabira için kardeşi Winningi alabilirim.

Tek bir sorum olacak fakat bu konuda. Neden herkes online dan feragat edip alıcam diyor? Winning Elevenda online desteği yok mu? Yoksa saat farkı nedeniyle oyuncu bulmada mı sorun oluyor? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • ikiside spiker dışında aynıdır biri japonyada diğeri amerika ve avrupada bu kadar basit
  • Bugün kadıköy yazıcıoğlunda gördüm paketleri nerdeyse aynı pes ve we sadece yazı farklı dükkanların birinde bi bakabilirmiyiz farkına dedim ordaki eleman daha jelatinli hepsi dedi yoksa bakardık bende merak ediorum dedi. benim merak ettiğim online da WE ler sadecejaponlara karsi mi oynayabilecek yoksa pes olanlara karsi da oyanayabilecek mi?
  • ayni PES deki online gibi oynanir, ama japonlarla olur heralde online, bu arada hala her 2 oyuna ayni dicek olanlar varsa artik o gõzlüklerini çikarip sadece konuyu izlesin, muhtesem yorumunu kendine saklasin, konuyu dagitmaktan baska bisey degil yani, yorum olsun maksat......

Ayrica ben de Jon Kabira hayraniyim; "shutoooooo!! Hmm, OOoffsaidoooo"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 9 Kasım 2009; 20:21:06 >
  • 1- Senelerdir pes-winning aynı oyundu ve hala aynı
    2- Oyunun inceleme ve satış sayfalarındaki detaylarında tek farkın japon server nı kullanmasıdır yazıyor
    3- Hiç bir yerde 2 oyunun farklı olduğuna dair bir kayıt, bir inceleme bulamassınız
    4- Konami zaten gerizekalı değil 2 farklı oyun yapıcakta kendi ülkesinde topu topu 1-2 milyon satan versyonu daha iyi olucak
    5- Winning eleven 2010 u oynadım belki 10 maç belki 20 maç yaptım daha önceki senelerde olduğu gibi pes ile 1 e 1 aynı
    6- Genede pesgaming sayfasın daki yetkililerden onay alıcam siz anca öyle inanırsınız .
  • dostum ben gõzüme mi yoksa sõzüne mi inanayim? ya boydan çatlicam, oynanista inanilmaz fark var diyorum ama hala 2 oyun ayni diyosunuz, evet, ayni olmasi da gerekir ama nedense WE daha kusursuz, ben çok merakli degilim zor bulunan bi oyunu aramaya, onun pesine düsmeye, benim icin õnemli olan hatalarin minimum a inmis bi futbol oyunu oynamak, bu da WE dir, tamam kendi dogrularini savunuyosun, ama benim PES-WE farkini deneyerek, gõstererek, ispat ederek, bu farka sahit ettigim arkadaslara ne diyosun? bu deneyimle elde edilen sonuçlara ne diyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 8 Kasım 2009; 11:44:36 >
  • Winning Eleven bariz olarak,Pesten farklı ve daha kalitelidir.Bu denilebilir ki,konami açısından her zaman böyle olmuştur.

Ben de alacağım,ama fiyatlar biraz yüksek şu sıralar.Olmazsa pes 10'umu satıp alırım. Denemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 8 Kasım 2009; 11:58:14 >
  • Olayin ozu sudur ki pes serisi winning elevenla baslamistir(iss di aslen ilki) winning sayisi 1-2-3-4 diye gidiyordu.adamlar oyunu japonya icin cikariyolardi sadece.oyleki ilk oyunlar sadece japoncaydi ve biz patchle ingilizceye cevrilmisini oynuyorduk.daha sonra oyunun cok tutmasi ile pro evolution adiyla avrupada satisa sunmaya basladi konami. Yalniz konami europe ile konami japan ayni ekip olmadigi icin oyunda ayni olmadi hic bir zaman.oyunlari ayiran bir baska seyde oyun cikis tarihleriydi.pes ile winning simdiki gibi 10 gun arayla cikmiyordu o zamanlar. Yilin iki farkli doneminde cikiyordu ve winning hep daha yeni ozellikleri tasiyordu.ornegin avantaj kurali pes6 dan once winninge gelmistir.ayrica bir winning 6 final evolution cikmistirki tadindan yenmezdi.ben ps2de hep winning serisini begenmisimdir.taa ki pes6 cikana kadar.pes6 ile winning 9 du sanirim arasinda faZla bir oynanabilirlik farki kalmamisti ve online oynama avantaji pes6 yi daha cazip kilmisti.zaten konamide daha sonraki yillarda oyunlari cok yakin tarihlerde cok benzer icerikle sunmaya basladi.gidise bakilirsada winningi bitirip sadece pese odaklanacaklar gibi. Yani bu iki oyun hic bir zaman ayni olmamistir,oldu diyen kulliyatindan habersizdir bu serinin. Haa winning oynayan pesciyi yenemez falana kesinlikle katilman cunku ikisininde iyi oyuncusu her ortamda ustunlugu kurar pes veya winning olmasi o acidan bisey farketmiyor.
    @realmadrid kardesim bu kadar oyunun hastasisinda niye bekliyorsun baskasinin yorumlarini,al kendin degerlendirde bizde uzman elinden farklari dinleyelim.

• coupe hatan var ılk olara ISS olarak sunuldu avrupaya

ISS1
    ISS2
    ISS3
    pro evolutıon soccer 3 olark ısım degıstırdı sonra ISS kullanılmadı bı daha
    pes4
    pes5
    pes5
    pes6
    pes2007 burda seriye bagladılar
    pes2008 ve burda yenı nesıl kalıte ayaklar altında
    pes2009

keske futbol oyunları her sene cıkmasa 2 senede bı cıksa bıraz daha kalıtelı olurdu resman yarım oyunları oynuyoruz
    bu oyun cıkar cıkmaz gelıstırıcılerın yenı oyunu yapmaya baslamasından bellı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 9 Kasım 2009; 12:19:14 >
  • (coupe96)

usta iyi hos diyorsun da ben 1 tane almicam, 12 tane birden alicam ve biraz düsmesini bekliyoruz 10 gün kadar, bu boslukta deneyenlerin yorumunu merak ettik sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 8 Kasım 2009; 12:48:50 >
  • bu ıkı oyun aynı dıyenlerın yası kucuk bence yada ustuste hıc oynamamıslar
    ps1de bıle fark vardı ıss2 ve we2002 arasında pes her zamn daha yavastır herseyıyle we daha akıcıdır herseyıyle
    sıfr pes2010 ve we2010 demosundan bıle bellı
    bıde we2010da frıkıkler daha kolaydır
  • (el_turco_06)

sen ps2 deki pes1 ve pes2 yi oynadin mi? henüz ps2 de çip yoktu o zamanlar, ve bu oyunlari oynamistim ben o zamanlar 120 tl verip, ayrica yanlisin var, PES deki freekickler barajdan gectimi bazen kalecinin ellerinin içinden de gecip gol oluyor, freekickler atmak PES de cok basit, WE de rahat atamiyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 8 Kasım 2009; 12:57:09 >
  • quote:

(el_turco_06)

sen ps2 deki pes1 ve pes2 yi oynadin mi? henüz ps2 de çip yoktu o zamanlar, ve bu oyunlari oynamistim ben o zamanlar 120 tl verip

benım elımde serısı var ama backup olarak
    ılk ps2ye cıkan wınnıng eleven 6 bıle var
  • ps2 de kopya WE 5 vardi bende, hatta oyun replay bõlümünde kasma yapiyor nedense
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.