Şimdi Ara

[ps3] WINNING ELEVEN 2010 ÇIKTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

4- Konami zaten gerizekalı değil 2 farklı oyun yapıcakta kendi ülkesinde topu topu 1-2 milyon satan versyonu daha iyi olucak

diger bolumleri bilemem de suraya kesinlikle katilmiyorum ,konami boyle bir futbol efsanesini pes 10da bu hallere dusurdugu icin gerizekalinin onde bayrak sallayani sancak tutani ....
  • beyler, ben ispatlarimla ve deneyimlerim sonucunda elde ettigim farklari paylasarak PES-WE farkina en iyi cevabi verdim, tamam artik, PES saplantisi olanlar PES e devam etsin, ama bu kadar yeter, WE 2010 u deneyen olursa buraya bekliyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 10 Kasım 2009; 16:35:33 >
  • ben mi yanlis hatirliyorum ben daha onceler ta ps1 ps2 zamaninda ilk we cikardi daha sonra avrupa versiyounu pro evalusion ben bu sekilde hatirliyorum. we herzaman pese gore azcikda hizli olmustur. ben aslinda we pes derdinde degilim derdim eski pes we larda ne guzel kamera ayarlarken aci da ayarlaniyordu simdikilerde yok malesefff
  • zaten konami beni ise bi alsa her fani mutlu etcek bi oyun yapardim, isin içinde oldugum için onlara herkezin takla atarak oyunu almak isteyecegi bir seri gelmesi için iyi ip uçlari verirdim ama su an oyunlar (genel anlamda) grafikten ibaret sadece, konami de ruh bitmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 10 Kasım 2009; 19:31:19 >
  • bana göre winning eleven pes le hiç bir zaman aynı değildi görünüşte aynı gözükse de oynanışta fark edilen büyük farklar vardı ufak tefek değil.winning eleven pes ten her zaman iyidir bunu yıllardır oyunu oynayan turnuva şampiyonluğu olan biri olarak söylüyorum.bu söylediklerim ps 2 için yeni nesilde fifa 10 u oynuyorum şuan bir zamanlar winning eleven ın verdiği zevki o veriyor bana.
  • arkadaslar, (abarisa) nickli Baris abi japonya dan pm atti az önce:

** bu arada we2010aldim 1 tane, guzel gorunuyor dukkanda biraz oynama firsatim oldu bilesin diye soyluyorum pes ile alakasi yok hersey farkli! fiyati bana 86 dolara geldi burada da yeni oyunlar once pahali?@olurmus bayonette ve yeni birkac oyun daha vardi alacak durum kalmadigindan almadim. oyunun arkasinda region 2 yaziyordu ama JAPAN ONLY ibaresi vardi insallah benim makinede calisir gelir gelmez yazarim siteye.. gorusuruz simdi havaalanindan yaziyorum o yuzden bu kadar**

msj bu arkadaslar, WE 2010 ile ilgili ilk gelisme simdilik bu, ilgili arkadaslarin bilgisi olsun,
  • 86 $ öhh
  • PES 2010 Online (Community ve turnuva kayıt) PS3
    http://forum.donanimhaber.com/m_35762153/tm.htm
  • yokmu başka we2010 u olupta oyunu yorumlayacak olan, benim gibi henüz pesi almamış olan we mi yoksa pesmi alınır sorusuna ışık tutacak olan?
  • arkadaşlar dün arkadaşımda winning eleven oynadım ve pes den hiç farkı yok oyunun sadeece adını değiştirip piyasaya sürmüşler yani eskisi gibi değil önceden pes ekim kasım gibi çıkardı winnning mart nisan gibi ama şimdi winning ile pes aynı zamanda çıktı demekki tahmınım doğruymuş bundan sonra winnnig piyasaya çıkmayacak sadce japonyada olacak eskiden olduğu gibi japon ligleri filan.....

artılar:

1. oyun daha hızlı
    2. bazı oyuncuların koşuşları şut çekişleri dönmeleri vs. daha iyi olmuş düzeltilmiş
    3. top fiziği değişmiş (hemde büyük ölçüde) pes de dikkat edin orta veya serbest atış da vurduğunuzda top havaya kalktığında balon oluyor şişiyor hafiften fifa tarzı oluyor ama winning de düzelmişler şutlarda daha güzel olmuş sert hızlı ....
    4. bazen oyunda boşluk olunca uzun pas atınca yani topa koşan adam duruyordu yanı yurur gibi hareket yapıyordu o duzelmış kaleciler duzelmiş yıne çıkıyor ama eskısı gıbı değil
    5.pes de her kayma dalma hareketi sarı dikkat edin ama winnigde bunuda duzeltmişler
    6. pes de çoğu sut direkten donuyor winnigde bunuda duzeltmışler

ama yınede eskısı gibi oyuna ozen göstermemışler sadece hataları duzeltmışler grafikler aynı değişen bişey yok !!!

• dün arkadaslarla PES 2010 da turnuva yaptik, ve olay kapismaya gelince cok kötü bi hata yi fark ettik, ben emek vererek, tirmalayarak, çaba gõstererek atak yapiyorum ve gol atiyorum, ama arkadas bi bug bulmus, uzaktan sut çekip duruyo, çogu da gol oluyo, 10dk lik maçta 4 gol attim, 4 tane de uzaktan gol yedim, kaleci odun gibi bakiyo sadece, WE 2010 da var mi bu olay acaba????
  • Eveeeetttt! Ben ancak geldim kendime ve birkaç gündür world soccer winning eleven 2010 oynama fırsatım oldu. Sağolsun realmadrid arkadaşımız Japonyadan yazdığım mesajı eklemiş şimdi gördüm. Öncelikle oraya kadar gittiğim ve buralarda epey bir zaman daha bulamayacağımdan oyunu 86 dolar gibi bir paraya aldım. Eminim çıksa da yurtdışı sitelerden alışveriş kargo parasıyla beraber aynı veya daha fazla bir paraya malolacak. Malesef orada da yeni oyunlar başta pahalı.. Neyse nasıl yapıyorlarsa ülkemizde de bütün oyunları daha ucuza toptan getirtenler oluyor nasılsa.. Konumuz bu değil asıl konu oyun hakkında izlenimler.. Şimdi ben bir çoğunuz gibi saatlerimi oyun başında geçiren biri değilim ama sevdiğim oyunları arkadaşlarla oynamayı severim. Söylemesi ayıp birçok oyun elimde veya elimden geçti. Pes ve Fifa ayrımına girmeyeceğim 2si de apayrı ama konu PES mi WE mi ye gelince;
    Beyler, oynayanlar oynamayanlar, ikisi aynı olsa aynı dükkanda yan yana satılır mıydı? Biri daha sonra çıkıyor ve formatı ve yapan firması aynı görünse de oynanışında biraz farklılıklar var. Tarifi zor ama ben top player da PES de şamp.Liginde yarı finale çıkabiliyordum. WE de kupayı da kazandım. Hatta Master Ligde Chelsea ile hem Şamp.Ligi şampiyonu hem lig şampiyonu oldum. Kolay demiyorum ama bana güzel geldi ve WE fanatiği olma yolunda ilerliyorum. İlk açtığında ve maça çıkıncaya kadar menuler arayüzler tamamen aynı.. Japonyadan aldım ama İngilizce seçim yapınca PAL makinemde çalıştı üstelik JAPAN ONLY ibaresine rağmen..
    Bunları yazarken merak ettim gogılladım pes ve we farkı diye ingilizce arattım. Bizdeki gibi ecnebilerde de var mıdır bu tartışma diye.. Siz de aratabilirsiniz. Onlar da yapmış tartışmayı ve bir sitede çarpıcı bir başlık vardı: "Asian version called " Winning Eleven 2010" is same with PES 2010." hatta bir sitede "New English PS3 Winning Eleven 2010 ( PES 2010 Asia )" yazıyordu. Şimdi siz çıkın işin içinden.. Bu arada arama yapınca ebay de 67 dolar satanlar var. Kargo ve bekleme işini de hesap ederseniz benden ucuz alırsınız.
    Sonuç olarak olaya her zamanki gibi Türk duygusallığıyla yaklaşıyor olabiliriz. Önceki versiyonlarda pes/we farkını bilmiyorum ama bildiğim birşey var we çok daha sonra çıkıyor ufak değişiklikler olabilir. Mesela bakın bazı oyunlar önce Japonyada çıkıyor pes/we farkındaki gibi çok sonra Avrupaya veriliyor. Bakınız Bayonette!
    Bu arada bunları yazarken birşey dikkatimi çekti bir yandan ps3 açık we oyununu koymuştum. Bekleyince introsu giriyor ya sonra maç falan oynatıyor, videoda fark yok hatta We'nin videosunda da PES yazıyor topun üzerinde damgası bile PES! Asıl en çok Pes de 9 yıldız We de 13 yıldız olduğu dikkatimi çekti 2 defa değiştirdim başlangıcı izledim. We maçı çok farklıydı. Şu yıldız olayını bilen varsa yazsın lütfen daha önceki versiyonlarda nasıllar kaç tane var? Yıldız versiyon farkını gösteriyor olmasın!!
    Bir tek videosuyla we pesden farklıdır demek yanlış geliyor bana.. Girişteki demo maçında Pes'e göre We grafikleri apayrı şimdilik bunu fark ettim. Oynanış farkı we ülkemizde yaygınlaşınca daha çok anlayıp paylaşırız. Benden bu kadar şimdilik daha sonra yine yazarım. Herkese bol oyunlar.. Bu arada online oyun için abarisa35-TR

• quote:

Orijinalden alıntı: abarisa

Eveeeetttt! Ben ancak geldim kendime ve birkaç gündür world soccer winning eleven 2010 oynama fırsatım oldu. Sağolsun realmadrid arkadaşımız Japonyadan yazdığım mesajı eklemiş şimdi gördüm. Öncelikle oraya kadar gittiğim ve buralarda epey bir zaman daha bulamayacağımdan oyunu 86 dolar gibi bir paraya aldım. Eminim çıksa da yurtdışı sitelerden alışveriş kargo parasıyla beraber aynı veya daha fazla bir paraya malolacak. Malesef orada da yeni oyunlar başta pahalı.. Neyse nasıl yapıyorlarsa ülkemizde de bütün oyunları daha ucuza toptan getirtenler oluyor nasılsa.. Konumuz bu değil asıl konu oyun hakkında izlenimler.. Şimdi ben bir çoğunuz gibi saatlerimi oyun başında geçiren biri değilim ama sevdiğim oyunları arkadaşlarla oynamayı severim. Söylemesi ayıp birçok oyun elimde veya elimden geçti. Pes ve Fifa ayrımına girmeyeceğim 2si de apayrı ama konu PES mi WE mi ye gelince;
    Beyler, oynayanlar oynamayanlar, ikisi aynı olsa aynı dükkanda yan yana satılır mıydı? Biri daha sonra çıkıyor ve formatı ve yapan firması aynı görünse de oynanışında biraz farklılıklar var. Tarifi zor ama ben top player da PES de şamp.Liginde yarı finale çıkabiliyordum. WE de kupayı da kazandım. Hatta Master Ligde Chelsea ile hem Şamp.Ligi şampiyonu hem lig şampiyonu oldum. Kolay demiyorum ama bana güzel geldi ve WE fanatiği olma yolunda ilerliyorum. İlk açtığında ve maça çıkıncaya kadar menuler arayüzler tamamen aynı.. Japonyadan aldım ama İngilizce seçim yapınca PAL makinemde çalıştı üstelik JAPAN ONLY ibaresine rağmen..
    Bunları yazarken merak ettim gogılladım pes ve we farkı diye ingilizce arattım. Bizdeki gibi ecnebilerde de var mıdır bu tartışma diye.. Siz de aratabilirsiniz. Onlar da yapmış tartışmayı ve bir sitede çarpıcı bir başlık vardı: "Asian version called " Winning Eleven 2010" is same with PES 2010." hatta bir sitede "New English PS3 Winning Eleven 2010 ( PES 2010 Asia )" yazıyordu. Şimdi siz çıkın işin içinden.. Bu arada arama yapınca ebay de 67 dolar satanlar var. Kargo ve bekleme işini de hesap ederseniz benden ucuz alırsınız.
    Sonuç olarak olaya her zamanki gibi Türk duygusallığıyla yaklaşıyor olabiliriz. Önceki versiyonlarda pes/we farkını bilmiyorum ama bildiğim birşey var we çok daha sonra çıkıyor ufak değişiklikler olabilir. Mesela bakın bazı oyunlar önce Japonyada çıkıyor pes/we farkındaki gibi çok sonra Avrupaya veriliyor. Bakınız Bayonette!
    Bu arada bunları yazarken birşey dikkatimi çekti bir yandan ps3 açık we oyununu koymuştum. Bekleyince introsu giriyor ya sonra maç falan oynatıyor, videoda fark yok hatta We'nin videosunda da PES yazıyor topun üzerinde damgası bile PES! Asıl en çok Pes de 9 yıldız We de 13 yıldız olduğu dikkatimi çekti 2 defa değiştirdim başlangıcı izledim. We maçı çok farklıydı. Şu yıldız olayını bilen varsa yazsın lütfen daha önceki versiyonlarda nasıllar kaç tane var? Yıldız versiyon farkını gösteriyor olmasın!!
    Bir tek videosuyla we pesden farklıdır demek yanlış geliyor bana.. Girişteki demo maçında Pes'e göre We grafikleri apayrı şimdilik bunu fark ettim. Oynanış farkı we ülkemizde yaygınlaşınca daha çok anlayıp paylaşırız. Benden bu kadar şimdilik daha sonra yine yazarım. Herkese bol oyunlar.. Bu arada online oyun için abarisa35-TR

Ya asıl konuyu unuttum bu çok ilginç WE de Top playerdan da sonra Super Star diye bir kategori var. Tek topu acaip yapıyor bilgisayara karşı oynayınca.. Bir de tekrar saydım da logo da 13 yıldız olmasına karşı ekranın altında loading yerine saydığı yıldız 12 adet.. saygılar tekrar

• kafam karıştı şimdi pesten winning eleven amı dönücez şimdi
  • (pape)

dostum sen zaten Fifa yolu kadar olmasa bile yine de yanlis yoldasin, PES i bunca zaman sahiplenmen hata, büyük turnuvalar gõrmûs, profõsyonel oyuncularla ortaya para koyarak oynamis biri olarak; gerçek futbol her zaman WE oldu diyorum
  • WE 2010 u aldim arkadaslar, PES 2010 dan daha iyi kaleciler var, daha hatasiz bi oyun sistemi var, orta saha golleri de olmuyo PES gibi, ama gel gör ki bütün yamalar, tezahüratlar, lisans yamalari PES e yapildi, kimle online oyun oynamak istesem PES 2010 var, WE kimsede yok, yalniz kaldim, PES olayi oturmus artik, ben millete laf anlatamadim, ve mecburen PES e geçtim arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

WE 2010 u aldim arkadaslar, PES 2010 dan daha iyi kaleciler var, daha hatasiz bi oyun sistemi var, orta saha golleri de olmuyo PES gibi, ama gel gör ki bütün yamalar, tezahüratlar, lisans yamalari PES e yapildi, kimle online oyun oynamak istesem PES 2010 var, WE kimsede yok, yalniz kaldim, PES olayi oturmus artik, ben millete laf anlatamadim, ve mecburen PES e geçtim arkadaslar

olsun zararın nersinden dönsen kardır

• WE Online oyunculari toplanalim, madem sayica Pes'e gore aziz , bari buradan ulasalim birbirimize.

PSN: slang_vegabond
  • konu hortlamış
  • PS1'de WE 3 ile başlayıp, PS2'de WE 13 ile we hayatımı sonlandırdım. 10 oyun da vardi bende. Gerci PS3'e We 2009 aldım. Ama 2010'da pese döndüm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.