Şimdi Ara

PS3'ü kapaliyken icinde cd olmasi zararli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • icinde oyunu birakksam her kapatista kabina koymaktan biktim bir sorun olurmu hep icinde biraksam?

• Bişi olmaz.
  • Bu ne usengeclık
  • lensi bozuyor diyorlar ben çıkartıyorum
  • Ne içinde durmasının bir sakıncası ve ne de dışında durmasının bir sakıncası var.Tecrübeyle sabittir...
  • tamamdir tesekkürler :D ozaman sorun yok ayrica üsengeclikten degil yani ben hep uncharted oynarim yada fifa en cok uncharted tabi ama bi 10dkligina kapaticam diye oyunu cikartmak sacma olur o yüzden sordum bu soruyu.
  • neticede cd yi takıp saatlerce oyun oynamanın bile bir sakıncası yoksa,cdyi içerde bırakmanında yoktur.
    ama kesin birşey söylememek lazım.cd içeri ğirince mekanizmanın pozisyonuda önemli.eğer yaylar geriliyorsa iyi değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

neticede cd yi takıp saatlerce oyun oynamanın bile bir sakıncası yoksa,cdyi içerde bırakmanında yoktur.
    ama kesin birşey söylememek lazım.cd içeri ğirince mekanizmanın pozisyonuda önemli.eğer yaylar geriliyorsa iyi değil.

Bilakis içindeki kablolar kıvrılmıyor, daha iyi bile
  • ne sacma soru bu ya allah akıl fıkır versın kardesım nedıım ben sıze yurdum ınsanı ıste
  • detaylı olarak bakarsanız çıkarmanın zararı var... neden derseniz içeride lensin üzerinde fiziksel olarak şemsiye gibi bir disk bulunması, hiç birşey bulunmamasından daha iyi... ayrıca her çıkartıp takmada içeri toz girme riskini arttırırsınız... onun dışında diskin içeride olmasının lense yada herhangi bir donanıma zararı olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmyayla

ne sacma soru bu ya allah akıl fıkır versın kardesım nedıım ben sıze yurdum ınsanı ıste

• bazen unutuyorum içinde bi kaç gün kalıyor

sorun olmaz
  • bence gayet normal bir soru :D
  • SAKIN BIRAKMAYIN SAKINNN!!!!!!!!!!

BD İçinde kaldğıında PS3 kendini patlama moduna alıyor!.

BD PS3 kapalıyken içinde kalırsa dosyaları siliniyormuş yani boş bir BD oluyormuş.Sonra onun içine hangi oyunu yazarsanız yazın çalışıyormuş.
    Sony'de korsanı engellemek için son güncellemede bu infilak özelliğini ekledi.

YANİ ELEKTİRİKLER KESİLSE BİLE PS3 SÖKÜN,KIRIN AMA O BD'Yİ ÇIKARIN!!!

Sonuçta hersey orjinal oyunlar için

• Ben hep bırakıyorum. Hem aletin içinin tozlanmasını ufak ölçüde olsa etkiliyordur.
  • benim 3 ay boyunca içinde fifa 09 kaldı taş gibiydi sonra sattım fifa 10 aldım şimdi içerde ps3ün içinde aynı anne karnındaki bebek gibi uyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrkm

SAKIN BIRAKMAYIN SAKINNN!!!!!!!!!!

BD İçinde kaldğıında PS3 kendini patlama moduna alıyor!.

BD PS3 kapalıyken içinde kalırsa dosyaları siliniyormuş yani boş bir BD oluyormuş.Sonra onun içine hangi oyunu yazarsanız yazın çalışıyormuş.
    Sony'de korsanı engellemek için son güncellemede bu infilak özelliğini ekledi.

YANİ ELEKTİRİKLER KESİLSE BİLE PS3 SÖKÜN,KIRIN AMA O BD'Yİ ÇIKARIN!!!

Sonuçta hersey orjinal oyunlar için

hatta çıkarmazsanız ps3 blurayi fırlatarak sizi yaralıyormuş :)

• hurafe
  • ıcınde kalırsa daha ıyı pıser kıvama gelır oynamadan bı saat once tak ııce pıssın yoksa yavan olur tadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmyayla

ıcınde kalırsa daha ıyı pıser kıvama gelır oynamadan bı saat once tak ııce pıssın yoksa yavan olur tadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.