Şimdi Ara

PS3'ü kapaliyken icinde cd olmasi zararli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha iyi bile, az da olsa CD siz haldeyken tozlar cd yuvasından içine girip lensine yapışabilir.Ama cd takılıyken öyle bir ihtimal yok.
  • ne alaka ya toz bu kardesım toz tas dııl fark yapmaz cd olsada tozlanır olmasada nasıl cıftcamların ıcı toz oluosa yada telefonların ekranlarının ıcı toz oluosa bunada toz gırer ıster cd olsun ıster olmasın toz dedıgın nedırkı ufacık delık bulsun yapısır bunlar hurafe ne yaparsan yap tozun onune gecemessın arkadas
  • ps2 zamanında oyleydı tozlanmasına karsı cok ıyı bır yontemdı ama ps3 zamanında oyle değil bılıyorsunuz kı yenı jenerasyon konsolların en buyuk sorunu sıcaklık ne kadar sıcaklık olursa o kadar kotu !!! ps3 un ıcınde 5-6 saat calısan cd yı cıkarttığınızda fırın dan cıkmıs ekmek gıbı sıcak oluyor bence zararı dokunabılır hatta ben lens tozlanmasın dıye daha onceden bu olayı dusunmustum ve sarı ısık zamanında sony ı arayyıp sordum onlarda ps2 de oyleydı ama ps3 de ıcınde bırakmayın dedıler .... bi bakıma mantıklı tozlanmasını onlemek ıcın sony zaten onlem almış sız kendınız de deneyebılırsınız tozlu bır cd yı yerlestırın ve hemen cıkartın baktığınızda tertemız oldugunu goreceksınız çünkü cd yı sokarken soktuğunuz yerde plastıkler var onlar ne varsa sılıp supuruyor ben ps2 zamanında berı ıcınde bırakmıyorum ve kımseyede tavsıye etmıyorum ....

• quote:

Orijinalden alıntı: fener1980

ps2 zamanında oyleydı tozlanmasına karsı cok ıyı bır yontemdı ama ps3 zamanında oyle değil bılıyorsunuz kı yenı jenerasyon konsolların en buyuk sorunu sıcaklık ne kadar sıcaklık olursa o kadar kotu !!! ps3 un ıcınde 5-6 saat calısan cd yı cıkarttığınızda fırın dan cıkmıs ekmek gıbı sıcak oluyor bence zararı dokunabılır hatta ben lens tozlanmasın dıye daha onceden bu olayı dusunmustum ve sarı ısık zamanında sony ı arayyıp sordum onlarda ps2 de oyleydı ama ps3 de ıcınde bırakmayın dedıler .... bi bakıma mantıklı tozlanmasını onlemek ıcın sony zaten onlem almış sız kendınız de deneyebılırsınız tozlu bır cd yı yerlestırın ve hemen cıkartın baktığınızda tertemız oldugunu goreceksınız çünkü cd yı sokarken soktuğunuz yerde plastıkler var onlar ne varsa sılıp supuruyor ben ps2 zamanında berı ıcınde bırakmıyorum ve kımseyede tavsıye etmıyorum ....

üstad ben daha önce ps3 slimin içinde 50 gün gündüz gece makina kapalıyken oyun cdsi bırakmıştım hiç bişe olmamıştı bence makinanın içinde cd kalmasının bir sakıncası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk967879 -- 24 Kasım 2013; 15:20:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.