Şimdi Ara

PS3 TOM CLANCY'S H.A.W.X MODERN SAVAŞ UÇAĞI SİMULATÖRÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar savaş uçağı simulatörü olarak tavsiyenizle incelediğim bu oyuna aşık oldum,
    netten trailer ını indirdim manyak güzel bişey.
    Hem HD olması ve hemde grafikleri bayılttı beni birde ocak 2009 u beklemek olmasa.

Bu oyun hakkında görüşleri olan varsa paylaşmasına çok sevinirim, bildiğim kadarı ile PS3 te eşsiz ve benzersiz bir oyun

WARHAWK falan oyuncak kalıyor yanında (savaş uçağı simulasyonu olarak)

Oyunu duymamış olanlara işte linki:

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=6586

http://hawxgame.uk.ubi.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 30 Ekim 2008; 13:54:30 >

• şimdi de çıkışı mart 2009 a ertelenmiş

bu oyunu benden başka bekleyen yok galiba..
  • ÇIKIŞ 3 MARTA ERKENE ALINMIŞ
  • süper bir oyun ben alıcam
  • ah bi çıktığını görebilsek, gel 3 mart gell daha da çok varr..
  • ben IL-2 hastasıydım ama maalesef grafikleri günümüzün çok gerisinde kaldı, widecreen desteği bile yok maalesef... 2. Dünya savaşının uçakları birer sanat eseri gibidir... İnşaallah bu oyun da bekleneni verir...
  • Bu oyundan haberim yoktu sayenizde öğrendim ve videoyu izledim gerçekten çok güzel. Ancak "Need for Speed" serisi ile "Gran Turismo" serisi nasıl karşılaştırılamazsa, bu oyunun da simulasyon olarak nitelendirmek yanlış olur bana göre. Ancak tabii ki Warhawk'a göre daha güzel olduğu söylenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 9 Kasım 2008; 18:28:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Clancy's H.A.W.X. 2
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ace combat gitti bunu bekliyorum Umarım daha güzel olur
  • Kesinlikle mükemmel gözüküyor fakat umarım realistic modu da vardır. Ace combattaki gibi 100 tane roket taşımak istemiyorum,mühimmat az olsun da it dalaşları daha zevkli olsun.
  • Arkadaşlar bakın ne buldum, ingiltere amazon çıkış aralık 2008 inşallah değişmez...

http://www.amazon.co.uk/UBI-Soft-Tom-Clancys-H-A-W-X/dp/B00187ZD9M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1226522483&sr=1-1

• kokpit modu vardır umarım yoksa dışarıdan görünen uçak simulatörü arcade den öteye gidemez !!!
  • ben simulasyon olacağını pek zannetmiyorum, simulasyon denilince gerçeğe en yakın oynanış şekli geliyor aklıma, örneklemek gerekirse bir zamanlar pc'de falcon af oynuyordum, motoru çalıştırmam 3-4 dakıkamı alıyordu, uçması ayrı dert manevrası ayrı dert her hedefe uygun silah seçimi ayrı dert radarı okuması ayrı dert yani kısaca bu oyun grafiksel olarak muhteşem olabilir ancak oynanışı maksimum kolaylığa indirmişlerdir diye düşünüyorum

edit:bir arkadaşımın falconda 500 saat uçuş tecrübesi vardı ve hala herşeyini öğrenebilmiş değilim derdi, gerisini siz düşünün artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Beyaz -- 13 Kasım 2008; 12:29:09 >
  • haklı olabilirsin dostum simulasyon yönü zayıf görselliği üstün olabilir.
    zaten düşündüm de PS3 başına oturup uçak kullanmayı öğrenmek başka bişey,
    modern savaş uçaklarının görüntüsüyle uçarak eğlenmek başka birşey, zaten çok gerçekçi bir simulatör ağır gelir bence PS3 e..

Nerde o MİCROSOFT UN FLIGHT SIMULATOR ü..
  • Bnde bu oyunu merakla bekliyorum fakat ps3 te bildiğiniz bir joystick varmı bir yardımcı olursanız sevinirim
  • var
  • Birçok similasyon oyununda klavyedeki tuşların neredeyse hepsi kullanılır. PS3 teki controller gerçek bir similasyon oyunu için yeterli tuş sayısına ve pratikliğe sahip değil. Ama oyunun klavye ve joystick desteği olursa orasını bilemem.
  • Ace Combat oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: ParacelciuS

Birçok similasyon oyununda klavyedeki tuşların neredeyse hepsi kullanılır. PS3 teki controller gerçek bir similasyon oyunu için yeterli tuş sayısına ve pratikliğe sahip değil. Ama oyunun klavye ve joystick desteği olursa orasını bilemem.

sixaxisi kullanırsak kalanlar yeter kanımca :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

Ace Combat oyna

ben oyunlar hakkında pek bılgı sahıbı degılım bu ace combat ps 3 de var mı ?
  • Alıcağım oyunlar arasında
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.