Şimdi Ara

PS3 TOM CLANCY'S H.A.W.X MODERN SAVAŞ UÇAĞI SİMULATÖRÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun iğrenç rezalet vasat ötesi. yazık bu oyunu yapanlara diyorum sadece. ace combat gibi klasiğin adını anmayın bunun yanında. ace combat 6 oynayanlar için alternbatif falan değil, ace combat sı olmayanların "al bununla idare et" diye önüne atılan bir çöptür sadece bu oyun.

ubisofttan soğuyordum az kalsın az daha demoyu oynamaya devam etseydim
  • Dostum PSN'e Geldimi Oyun Ben Niye Göremiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Oyun iğrenç rezalet vasat ötesi. yazık bu oyunu yapanlara diyorum sadece. ace combat gibi klasiğin adını anmayın bunun yanında. ace combat 6 oynayanlar için alternbatif falan değil, ace combat sı olmayanların "al bununla idare et" diye önüne atılan bir çöptür sadece bu oyun.

ubisofttan soğuyordum az kalsın az daha demoyu oynamaya devam etseydim

O kadar kötü mü ya
  • hangi psn de arkadaşalar ben göremedim
  • ne olursa olsun o kadar kötü olduğuna inanamıyorum

hawk nerdeyse 1 senedir bekliyoruz. kz2, uncharted2, gow3 gibi oyunların yanında geçiyordu adı. yani next gen olacağı söyleniyordu.

bu kadar eleştiri almasının nedeni, çok daha eski acecomabattan kötü olmasıdır ( ace kombatı bilmem bu arada)

bu akşam demosu düşer nete. xbox demosu 6 şubatta çıkmıştı xboxçı arkadaşlar yorumlamışlardı...

ben ne olursa olsun ucuzlayınca alacağım. bir tane uçak oyunu yok ps3 te
  • Dante oyunu Xbox ta denedi sanırım.
  • PS3 çülerin yüreğine inecekti az kalsın.bizde harıl harıl demo arıyoruz psn.de.
  • Harbiden Ya Dante Ne Yaptın...

Bütün PSN'leri Tek Tek Dolaştırdın Bana...
  • Kötüyse Psp de Ace combat x takılırım artık
  • yok yav 1 hafta önce oynadım ben xbox da. oynadığım dakikalara acıdım. yazık harbiden

uçan kütükler var havada böyle. dan dan ateş ediyosun patlatıyosun ne atmosfer var ne grafik aman aman, ne bi oynama isteği veriyor oyuncuya. hiçbir şey yok. odun gibi oyun. ace combat 6 gibi bir klasiği oynamayanlar bir nebze sever mi bu oyunu bilmem, ama ace combat 6 nın kalitesini görmüş tatmış yaşamış insanlar bunu direkt buruşturup çöpe atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Şubat 2009; 18:12:20 >
  • saat kaçta güncelleniyo uk psn? ayrıca us psn?
  • uk psn i bilmiyorum ama us genellikle gece 01:00 da güncelleniyordu.en son aklımda öyle kalmış
  • demo uk psnde 840mb
  • dostum bu ağır eleştirilerinde ciddi olamazsın,
    yoksa satırlarının sonuna koyduğun da nedir,
    bizi uyutuyorsun gibime geldi, senin daha beter oyunlara bile bu şekilde yazdığını görmedim..

quote:

yok yav 1 hafta önce oynadım ben xbox da. oynadığım dakikalara acıdım. yazık harbiden

uçan kütükler var havada böyle. dan dan ateş ediyosun patlatıyosun ne atmosfer var ne grafik aman aman, ne bi oynama isteği veriyor oyuncuya. hiçbir şey yok. odun gibi oyun. ace combat 6 gibi bir klasiği oynamayanlar bir nebze sever mi bu oyunu bilmem, ama ace combat 6 nın kalitesini görmüş tatmış yaşamış insanlar bunu direkt buruşturup çöpe atar.

• Bence Mükemmel Ötesi Bir Oyun ve Bu Sadece Bir Demo.Grafiklere Bakmıyorum,Mükemmel Bir Oynanışı Var Birde Düşünsenize Bunu Özel Bir Joystick'le Oynadığınızı Off Off...

Herşey Grafik Değildir.Oyunu Ace Combat'la Karşılaştıramam Çünkü Oynamadım Ace Combat'ı Ama Bir Uçak Oyunu Olarak Gerçekten Çok İyi...
  • Bir ace combat aşığı olarak yazdıklarım tamamen doğrudur benim için. oyunda ruh yok, çok kasmışlar ace combat gibi olacaz diye ama batırmışlar.

ace combat oynayanlar bu oyuna güler geçer. hadi 6 yı bıraktım 5 veya 4 bile atmosfer olarak senaryo olarak vs. takım takım takar hawx a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Şubat 2009; 0:48:44 >
  • UK hesabı açabilmem için ingiltereden bi adres verebilecek babayiğit yok muu
  • quote:

Bir ace combat aşığı olarak yazdıklarım tamamen doğrudur benim için. oyunda ruh yok, çok kasmışlar ace combat gibi olacaz diye ama batırmışlar.

ace combat oynayanlar bu oyuna güler geçer. hadi 6 yı bıraktım 5 veya 4 bile atmosfer olarak senaryo olarak vs. takım takım takar hawx a.

ace combat nereeee hawx nere ya. Ace combat'la bırak it dalaşına girmeyi peşine bile takılamaz bu oyun amaaaaaaaaa... gelgelelim uçak simülasyonumuz olmadığından bunu oynayacağız artık.

Ace Combat'ta o ismi yapmasına sebep olan playstation severlere attığı kazıktan sonra ne hali varsa görsün

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker357

UK hesabı açabilmem için ingiltereden bi adres verebilecek babayiğit yok muu

internetten ingilterede bulunan bir firma adresini bularak girebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker357

UK hesabı açabilmem için ingiltereden bi adres verebilecek babayiğit yok muu

salla gitsin. oxford universtiy oxford :)

yada manchester united spor komplex, manchester

şaka bi yana ben salladım oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.