Şimdi Ara

PS3 TOM CLANCY'S H.A.W.X MODERN SAVAŞ UÇAĞI SİMULATÖRÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gillgrissom

3 gündür oynuyorum, trophyde %25'e geldim. Aşırı zevkli oyun, zaten ps3 hasretti bu tür oyuna cuk oturtmuş adamlar. Multiplayerda 3 günde sadece 2-3 kez disconnect oldum, gayet başarılı :)

nereden aldınız acaba?ben shoptodan sipariş verdim bekliyorum
  • Beyler demoda multi mod var mı?
  • var ama ben evden bağlanamadım henüz.
  • Demoda Multiplayer'ı İnvite Yoluyla Oynayabiliyorsunuz Arkadaşlar Biz 3 Arkadaş Oynamıştık.

Üçgen'e Basıp Kurun Daha Sonra Slotları Ayarların Kaç Kişi Gelicekse O Kadar Private Yapın Tekrar Üçgen'e Basın Listenizdekilere Davet Atın...
  • Demosunu dün oynadım fakat biraz kafam karıştı. Uçağı arkadan görerek yönetemiyor muyuz? Yani ben sanki 3. bir kamera açısıyla izleyip yönetiyor gibiyim. Bu şekilde oynanmıyor. Veya kokpit görüntüsü yok mu?
  • oyun süper ben aldım az kaldı bitirmeme gecede geçen bir bölüm bile var
  • Doğubank 4. kattan aldım.

Kamera R3 tuşuyla değişiyor. Demoda ilk bölümde assistance modu (yani uçağı arkadan gördüğün kamera ve kokpit görüntüsü) geçici olarak kullanılamıyor, dışardan uzaktan görüyorsun uçağı :) Diğer bölüme geçince L2 ve R2'ye 2 kere basarak istediğin kameraya ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4BSO7UTION -- 8 Mart 2009; 17:23:18 >
  • arkadaşlar alıp ta beğenmeyip yada bir şekilde satmak isteyen olursa
    BURADAYIM LÜTFEN Bİ HABERİM OLSUN..
  • Arkadaşlar Oyun Hakkındaki Görüşlerinizi Yazında Ona Göre Alalım...

Single Player Modu ve Online Modu Hakkında Bilgi Verirseniz Seviniriz Oyunu Alanlar...

Örneğin ; Online Mode'da Rütbe Artışı vs vs Varmı Gibi...
  • Bu akşam dalıyorum olaya, yarın detaylı birşeyler yazmaya çalışırım..
  • demo oynadım beğenmedim çok eğlencelik olmuş okadar da umutlandık .. neyse artık
  • oyunu alan arkadaşlar lütfen yardım edin oyunu nerden ve kaça satın aldınız Türkiyede internetten satılıyomu bu oyun acill yardım
  • Elimde jelatininde pal bir hawx var.İsteyen olursa 120 liraya satarım.Ankaradayım.Diğer illlere postalarım.2 güne kadar oyunun resimlerini ekleyeceğim.Telefon bozuldu.
  • Oyunu bitirmiş bulunmaktayım, 19 veya 18 bölümden oluşuyor tam hatırlamıyorum, gerçekten çok güzel bir oyun eğer uçak oyunlarını seviyorsanız kesinlikle alın. Kokpit kameraları süper,

Normal bölümleri yaparkende rütbe atlıyorsun, her bölümde belli bir ex alıyorsun ve level atlıyosun onlineda da bu levelı yükseltebilirsin bu sana bağlı bi şey

Kısacası oyun süper
  • beyler orjinal almaya değecek bir oyun mu uçak oyunlarına bayılırım? :)
  • Acayip zevk aldım oynarken. Hele o kareye basıp gate yapıyorsun ya, düşman uçağının arkasına düşmeni sağlıyo, kafayı yedim resmen.

Demosu süperdi bence. Ds3 le de ayrı güzel oluyor. Online ı henüz denemedim 4 kişilik slotları var, akşama denerim artık.

Orjinalinin 2. eli 20-30 a düştüğünde alırım
  • Selam arkadaşlar Pal versiyonlu Hawx var bende ama online oymak istedigim zaman An error was encountered please try again . diyor
  • bu oyun tutmadımı ne anlamadım?Hiç konuşulmuyor.
  • bnle oynamak isteyen psn eklesin takılırz da ranked mac felan arıyorumda bulamıyorum bnde anlayamadım bu işi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.