Şimdi Ara

PS3 TOM CLANCY'S H.A.W.X MODERN SAVAŞ UÇAĞI SİMULATÖRÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • us adresine gelmez mi bu demo yakında peki..

öff öfff
  • Gelmiş galiba US Psn e
  • Usa de mevcut şu anda demo.
  • teşekkürler...
  • Demo nasıl beyler indirmeye deger mi sizce?
  • arkadaşlar demoyu indirdim harika bence bu oyunun neresini begenmiyorlar anlamadım gitti...bana göre grafikler çok iyi..füzeyi attıktan sonra füze takip cam bile var..o dikkatimi çekti camera filan güzel..uçaklar kaliteli...2 tane bölüm var 1. bölüm galiba öğretiyor sana oyunu 2. bölüm asıl görevler filan ben 2. görevde baya çatışmaya girdim....manyak sarıyor hele dusman arkndan gelirken aniden havaya dogru dik çıkıp hemn önüne alıyosun o çok manyak bi olay....herkese tavsiye ederim paraya değer......joyistik ile düşünemiyorum zaten bu oyunu...oyun kesin 10 üzerinden 8 filan alır....

• Ace combat tada var onlar ama işte ps3 çıkarmadılar oyunu ne hikmetse
  • beyler F-22 RAPTOR ları bulamadım,
    gören bilen var mı ?
  • arkadslar oyun yarın mı cıkıyordu ??
  • evet 3 mart diye biliyorum bende.
  • UK DA 6 MART
  • Thrustmaster Flight Stick X arkadaslar bu joystick nerede bulabilirz guzel bişiye benziyo almak lazım
  • Şöyle bi haber buldum paylaşmak istedim meraklılarına :

H.A.W.X. supports Youtube video uploading

PS3Hype writes: 'Yesterday we've received a copy of H.A.W.X., and we directly going to play the game. After we saw that there was an record function, we've found another thing. Youtube uploading! Yes H.A.W.X. is the first BIG game that supports Youtube video uploading.'
  • Merakla bekliyordum fekat demosunu beni hüsrana uğrattı. Hiç eğlenceli değil.
  • Ne yani H.A.W.X You tube u mı destekliyor,
    nasıl olur harika...
  • OYUN çıktımı arkadaşlar alıp oynyan varmı
    ve kaça acaba 179 ?
  • oyun 1 hafta önce çıkmadı mı?
  • oyun yaklaşık 1 haftadır satışta yani 110- 130 arası satılıyor..
  • bugün demosunu oynayabildim en sonunda,çook hoşuma gitti oyun ne zamandır güzel bir uçak oyunu istiyordum tam aradığım oyun diyebilirim
  • 3 gündür oynuyorum, trophyde %25'e geldim. Aşırı zevkli oyun, zaten ps3 hasretti bu tür oyuna cuk oturtmuş adamlar. Multiplayerda 3 günde sadece 2-3 kez disconnect oldum, gayet başarılı :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.