Şimdi Ara

PS3 System Software Update (v3.72)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation Blog sştesine girdiğimde bu haber çıktı.

A new PS3 system software update, v3.72, will be released soon. With this minor update, system stability during use of PS3 format software and network services has been improved.

hiçbir detay yazılmamış daha ne zaman geleceğide belli değil..

http://blog.us.playstation.com/2011/09/19/ps3-system-software-update-v3-72/

• Dün gece 02.00 de foruma girdim öğlen 12'ye kadar kaldım sende o ara hep forumda idin sonra ben 15.00 gibi yattım baktım sen o arada forumda imişin şimdi giriyorum hala forumdasın sorum sen hiç uyumuyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 20 Eylül 2011; 3:52:04 >
  • Güncellemeyi yaptı bende. Ne kadar stabil bir PS3'üm oldu anlatamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Güncellemeyi yaptı bende. Ne kadar stabil bir PS3'üm oldu anlatamam.

•  PS3 System Software Update (v3.72)
  • 3.70 Downgrade çıkınca hemen Güncelleme yapıyorlar
  • quote:

Güncellemeyi yaptı bende. Ne kadar stabil bir PS3'üm oldu anlatamam.

Sony eskiden backup oyunlari calistirmasin diye devamli FW cikarip dururdu, bir sekilde bu konuda simdilik basarili oldu gibi gozukuyor.

Simdi FW cikarip durmasinin sebebi Downgrade muhabbetinin önüne gecmek. Özellikle belli aparatlarla ayni makinada Hem CFW hem OFW kullanilabiliyor. Sanirim birde buna engel olmak icin mudahale ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine bir özellik çıkarmışlardır, gereksiz güncellemeler yapılıyor korsanı engelliycez diye hani içine bir kaç bişey eklersin arayada güvenlik kodlarını sıkıştırırsın anlarım ama hiç bir yenilik getirmeyen güncellemelerde neyin nesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Yine bir özellik çıkarmışlardır, gereksiz güncellemeler yapılıyor korsanı engelliycez diye hani içine bir kaç bişey eklersin arayada güvenlik kodlarını sıkıştırırsın anlarım ama hiç bir yenilik getirmeyen güncellemelerde neyin nesidir.

Şimdi korsaqnı övmek gibi algılanmasın yazdıklarım fakat bir gercek var,

Belirli kodlar homebrew cilerin ellerine gectiginden beri kısıtlı imkanlarla adamlar gayet güzel işle basardilar. Mkv oynatıcı, eski oyunları onyatan ara yazilimlar, ufak tefek ev yapımı oyunlar liste uzayıp gidiyor. Bu saydıklarım korsan oyun larla alakalı degil.

Misal gayet iyi bir MKV player eklendi, öyle böyle değil hani piyasadan 300-400 liraya alabileceginiz bir MKV player i bedava ya getirmis oldunuz, gameetrailers, youtube gibi sitelerinm hd videolarını hic sıkıntısız izleyebilme imkanı falan filan.

Hele Multiman diye bi program var bir manager adam hergun süper ozellikler ekliyor. En son hani para verip hareketli temalar aliniyor ya. Bunda eleman gibip istedigin bir fullhd video yu menunun arkasına Tema diye koyabiliyorsun v.b

Bunlari yazmamın sebebi su aslinda. Sony epeydir yayinladigi FW ler ile kullanicisini memnun edecek biseyler sunamadi. Ama yapan yapıyor, hani yapamiyoruz cunku ram kapasitesi falan filan diye aglaniyorlardi. Hepsi hikaye işlerine gelmiyor o kadar.

Sony den bu saatten sonra makinaya yazilimla birsey getirmez. Ne varsa PS4 e sakladığı kesin.

• Ps4 zaten bu yüzde şart oldu.Crosschat olayını yapamaycaklarını da ne hikmetse konsol çıktıktan 5 sene sonra açıkladılar.PS4 yazılım olarak geliştirilmeye müsait olmalı, Crosschati de zaten eklerler eşşek değiller ya...
  • PlayStation Türkiye y, bu güncelleme PSN üzerinden alınan PS2 oyunlarının PS3 konsolu üzerinden oynanmasını sağlayacak.
    facebook sayfasında yeni bir özellik varmı diye sormuştu birisi bu cevabı verdiler
  • Korsanı engellemek amacıyla çıkarılıyorsa bu güncellemeler, zaten başka ekstra bir özellik beklememek lazım. Görevlerini yerine getirsinler yeter.
  • Korsanı engellesinler yeter toplam 5 dakika bile sürmeyen bir güncellemenin kimseye zararı yok.
  • Guncelleme yerine asil su oyunlari install etme olayini halletsinler valla HDD nin icine ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Guncelleme yerine asil su oyunlari install etme olayini halletsinler valla HDD nin icine ediyor.

Nasıl yani? Ne gibi bir sorun var HDD install'de? Benim haberim yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Guncelleme yerine asil su oyunlari install etme olayini halletsinler valla HDD nin icine ediyor.

Nasıl yani? Ne gibi bir sorun var HDD install'de? Benim haberim yok.

Hocam her install sirasinda essek gibi yer kapliyor birde uyuz oluyorum PC gibi install etmesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla ps3 artık stereo bluetooth kulaklıkları desteklemeye başlıyacaktı, şu sonynin çıkaracağı kulaklıkla ilgili bir güncelleme bu
  • Bu hdd'ye install edildikten sonra oynu oynamıyorum farzedelim. Nasıl kaldırırım bu verileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Bu hdd'ye install edildikten sonra oynu oynamıyorum farzedelim. Nasıl kaldırırım bu verileri?

Kolay game sekmesinde en üst kısma çık orada GAME DATA UTULITY yazan yerden oyunun verisini silersin tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Bu hdd'ye install edildikten sonra oynu oynamıyorum farzedelim. Nasıl kaldırırım bu verileri?

Kolay game sekmesinde en üst kısma çık orada GAME DATA UTULITY yazan yerden oyunun verisini silersin tamamdır

Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.